- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
Başınız sağ olsun.Merhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
ALLAH rahmet eğlesin.Aciniz çok taze ,zaman sadece ölüm olayına alismanizi sağlıyor acı ise aynı sadece kabuk bağlıyor,yeniden yeniden kanıyor tekrar kabuk bağlıyor.....Merhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Allah rahmet eylesinMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Allah rahmet eylesin. Mekannı cennet olsun. Size de sabrı cemil nasip eylesin. Gerçekten zor bir durum ama herşeye rağmen geride kalanlar için ayakta durmak zorundayızMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. rabbin sabırlar versinMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
başın sağolsun canım Allah sabır versinMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
şükür ki inanıyoruz birgün tekrar kavuşmayaMerhaba25 Ağustos Cuma sabahı babam aniden hiçbir hastalığı yokken kalp krizi geçirip vefat etti. Durumum çok kötü hayattan koptum herşeyden soğudum sürekli ağlıyorum babamı düşünüyorum aklımı kaybedecek gibi hissediyorum içimde bir ateş var içim yanıyor nefesim daralıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim. İnsanlardan uzaklaştım yalnız başıma bir köşede oturup babama ağlıyor ve dua ediyorum sürekli. Diğer kardeşlerim normal yaşıyorlar süreci ama ben yıkıldım babacığımla küçüklüğümden beri farklı özel bir yakınlığımız vardı inanamıyorum hala öldüğüne aklım almıyor hiç toprağın altında olduğunu bilmek,bir daha görüp sarılamayacağımı bilmek çok kötü çok acı 3 hafta olacak bu cuma cnm babam gideli canım babacığım seni çok seviyorum Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin toprak seni incitmesin babacığım
Çok dini bütün bi insan değilim. Ama inandığım şey hayatına devam edip etmediğini görüyorlar ve edemediğinizi gördüğü için üzülüyorlar. Ben babama onu sevdiğimi hiç söyleyememiştim. Her gece ağlayarak uyanıyordum uykudan. Bi gün sanki onu son gördüğüm andaydım, her şey aynıydı. Tek fark o zaman dediğimden farklı bi şey dedim, saçını karıştırıp seni seviyorum baba demiştim. Uyandığımda sanki üstümde bi yük vardı ve o gitmişti, o günden sonra da hiç mutsuz görmedim babamı rüyamda. Sizin daha çok erken, yasınızı yaşayın tabii ama "o şu an olsaydı..." sözünü hayatınızın bi kısmında yaşamınıza dahil edin. O zaman mutlu göreceksiniz babanızı da eminimHepinize çok teşekkür ederim. 2,5 aya yaklaşıyor babam gideli. Şimdi nasılım diye sorsanız, yasım üzüntüm içimin yangını bitmedi ama zaman zorla istesende istemesende alıştırıyor gibi hissediyorum. Fotoğrafına bakıp baba zaman beni zorla alıştırıyor sanki yokluğuna diyerek ağlıyorum. 2,5 aydır gülmüyorum hayattaki neşem gitti. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum kendimi çektim dünyadan sanki. Ev işlerimi yapıp ailemle ilgileniyor ve ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum babamı duâsız bırakmıyorum. Ama ne gariptir ki bir kaç defa rüyamda gördüm babacığımı ya sinirliydi ya mutsuziyi görsem keşke bir kerede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?