Canım babam vefat etti 😭

Başınız sağ olsun.
Benim babam da 25 ocakta vefat etti o yüzden her 25 sayısı gördüğümde direkt ilk güne gidiyorum.
Aslında aynı şeyleri yaşıyoruz ailemde herkes ilk günden alıştı bu duruma ben 1 bucuk sene oldu hala aynıyım.
ALLAH sabır versin size de

ALLAH rahmet eğlesin.Aciniz çok taze ,zaman sadece ölüm olayına alismanizi sağlıyor acı ise aynı sadece kabuk bağlıyor,yeniden yeniden kanıyor tekrar kabuk bağlıyor.....

Benim babam da rahatsızlandı ve 12 gün içinde vefat etti.Üç ay oldu, günlük koşturmaca devam ediyor. Gün içinde kafam biraz dağılıyor ama gece başımı yastığa koyduğum da hemen hemen her gece ağlama nöbetleri geçiriyorum.İlk bir ay aklımı oynatacak gibi oldum ama hayata devam etmeye mecburuz.Allah çok büyük sabırlar versin size de, mekânı cennet olsun babanızın .

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin. Herkesin yas süreci farklı, ben babamın vefatından sonra okula gittim sınavıma da girdim, hatta arkamdan üzülmüyor diye dedikodu bile yaptılar ama her gece rüyamdan dişlerim kenetlenerek uyanıyordum ağlayarak. O yüzden başkalarıyla kardeşlerinizle onla bunla karşılaştırmayın kendinizi. Bu acı geçmiyor ama zamanla sızı olarak kalıyor, geçmeyecek sanıyorsunuz şu an biliyorum ama en iyi anlarını, anılarınızı hatırlayacaksınız ileride. O zamana kadar yaşayın yasınızı, üzülün ağlayın, nasıl rahat hissediyorsanız. Sabırlar dilerim size

Başınız sağolsun Allah sabir versin herkesin acısını yaşama şekli ve boyutu farklıdır şuan acı çekeceksiniz hiç geçmeyecek sanacaksınız bir daha hayata devam edemeyecekmiş gibi sanacaksınız ama zaman geçtikçe o acı biraz küllenecek yangını biraz dinecek kendinizi zamana bırakın acıyı yaşamak ise yaşayın.

Benim acıyı yaşama şeklim mesela teyzemi kaybedeli 2 yılı geçti kuzenimin düğününde teyzem yok diye gelin almada ağladım durdum davetiyeyi görünce teyzemin adını gördükçe ağladım. Ama ailesi biraz daha alışmış gibiydi elbette onlar için daha cokkk daha zor ama acıyı yaşayış şekilleri herkesin farklı kimisi içine atar içinde yaşar ben ise hüngür hüngür ağlarım. Şu satırları yazdım mesela ağlayacağım geldi bunlar bizi insan yapan duygular aşırı olduğu zaman destek almak durumundayız.

Allah rahmet eylesin
Benim babamda 47 yasında hiçbir hastalıgı yokken cat diye öldü
Şok oldum inanamdım
Şimdi nerdeyse on yıldır babasızım alışamadım
Kanadım kırık herkes uçarken ben onları izliyorum sadece

Allah rahmet eylesin. Mekannı cennet olsun. Size de sabrı cemil nasip eylesin. Gerçekten zor bir durum ama herşeye rağmen geride kalanlar için ayakta durmak zorundayız

Allah rahmet eylesin Allah gönlüne ferahlık versin babanızın mekanı cennet olsun inşallah

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Ben de babamı on sene önce kaybettim, akciğer kanserinden. Her şekilde çok zor.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. rabbin sabırlar versin

Başınız sağolsun..
Diğer kardeşlerle kıyas yapmayın herkesin acısını yaşaması ya da vefat edenin kişide bıraktığı iz farklıdır.
Beni büyüten anneannem 2 yıl önce vefat etti kalp krizinden,2 gün önce beni aramıştı sonra ararım diye aramadım son kez sesini duyamadığım için o pişmanlık hiç gitmedi,2 çocuğumu ne gözüm ne bişey 3-4 ay ne yaparsam yapayım uyuyamadım büyük bir kayıp olmuştu benim için ama annem daha kolay atlattı,dedem dahi...
Hepimiz farklıyız,süreç zorlu ama alışıyoruz.
Yattığı yer incitmesin..

Teşekkür ederim.. her an mezarına gitme isteği,gittiğimde ise ya burada yatan babam mı,mezar taşında ismini gördüğümde ağlama krizi bir şok bir afallama, sonra bir sarılma isteği.. taşa mı sarılsam toprağa mı dokunsam acaba da özlem gidersem diye yiyorum kendimi çok zor sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum. Biliyorum ne ilk ne son ama şunu söyleyebilirim ani ölüm çok acı çok zor evet elden ayaktan düşmedi kimseye muhtaç olmadan bir bardak su istemeden göçtü gitti babacığım büyükler der ya 3 gün yatak 4. Gün toprak.en azından beklersin, drlar umutsuz konuşur ne bileyim.. gider elini ayağını öpersin ama bu şekilde çok zor Tabii Allah’ın takdiri verende o alanda. İnsanız işte acı çekiyoruz isyan etmiyorum haşa ama çok çok üzgünüm benim babam çok iyi çok merhametli idi evlatlarına karşı. Rabbim de babama merhamet etsin inşallah babamın adı Mehmet bir Fatiha okumak isterseniz Allah razı olsun hepinizden Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet etsin mekanları cenneti ala olsun

Başınız sağolsun. Nasıl bir şok ve nasıl bir acıdır çok iyi bilirim. 3 sene önce sapasağlam babamı kalp krizi ile aniden kaybettik biz de. İlk zamanlar etimden et kesiyorlarmis gibi bir acı hissediyordum. Hem fiziksel hem ruhen sancı çekiyordum resmen. Zaman içinde insan kendine teselli buluyor. Senelerce acı çekeceği bir hastalığı olsaydi ve babamı o şekilde görseydim çok canı yanardi, kendisi için daha temiz bir ölüm oldu diyerek teselli bulmaya çalıştım. İlk 1 sene çok zor. Bilmediğin bircok duygu ile tanisiyorsun. Ama gerçekten insan her şeye alışıyor. 1 sene sonunda daha güçlü hissedeceksin derlerdi inanmazdım, öyle oluyor. Kendine yas süresi tanimalisin. Şu an böyle hissetmende hiçbir sorun yok. Zaten özlem hiç geçmiyor. Ama zamanla artık dik duruyorsun, her gün ağlamıyor, her gün kahrolmuyorsun. Çünkü hayat devam ediyor. Sabırlar diliyorum. Ruhu şad olsun.

başın sağolsun canım Allah sabır versin

Hepinize çok teşekkür ederim. 2,5 aya yaklaşıyor babam gideli. Şimdi nasılım diye sorsanız, yasım üzüntüm içimin yangını bitmedi ama zaman zorla istesende istemesende alıştırıyor gibi hissediyorum. Fotoğrafına bakıp baba zaman beni zorla alıştırıyor sanki yokluğuna diyerek ağlıyorum. 2,5 aydır gülmüyorum hayattaki neşem gitti. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum kendimi çektim dünyadan sanki. Ev işlerimi yapıp ailemle ilgileniyor ve ibadetlerimi yerine getirmeye çalışıyorum babamı duâsız bırakmıyorum. Ama ne gariptir ki bir kaç defa rüyamda gördüm babacığımı ya sinirliydi ya mutsuz iyi görsem keşke bir kerede.

şükür ki inanıyoruz birgün tekrar kavuşmaya

Çok dini bütün bi insan değilim. Ama inandığım şey hayatına devam edip etmediğini görüyorlar ve edemediğinizi gördüğü için üzülüyorlar. Ben babama onu sevdiğimi hiç söyleyememiştim. Her gece ağlayarak uyanıyordum uykudan. Bi gün sanki onu son gördüğüm andaydım, her şey aynıydı. Tek fark o zaman dediğimden farklı bi şey dedim, saçını karıştırıp seni seviyorum baba demiştim. Uyandığımda sanki üstümde bi yük vardı ve o gitmişti, o günden sonra da hiç mutsuz görmedim babamı rüyamda. Sizin daha çok erken, yasınızı yaşayın tabii ama "o şu an olsaydı..." sözünü hayatınızın bi kısmında yaşamınıza dahil edin. O zaman mutlu göreceksiniz babanızı da eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…