Canım babam vefat etti 😭

Öncelikle ilmim yok ama bir hocadan dinlemiştim. Ölü hangi hal üzere rüyada görülürse o şekildedir. Kötü görüşüyorsan dua edip ve sadaka verilmesi gerek diyordu. Bu birinci mevzu. Bende babamı kaybettim. Ve gerçekten yıkılmıştım. Hep sarılamadım derdim. Sonra bir gün evde odamda uyurken babam rüyama geldi bana sarıldı yanıma yattı öyle sıkı sarıldık sanki gerçek gibiydi. Sonra uyandım ve bir anda sarılma özlemimin dindiğini hissettim.

Aklın geri dönüşüm süreci altı ay denir. Sizinki henüz çok yeni. Ama bu süreçte kendinizi eve kapatmayın yoksa süreç daha çok uzayabilir yada zor geçebilir. Hayat devam ediyor ve kimse bizim acılarımız karşısında hayatını durdurmuyor. O yüzden hayata devam edin ama üzüntünüzüde yaşayın tabi içinize atmayın. Benim babam öleli 5 yıl oldu. Evlendim bir evladım doğdu erkek. Şimdi babamdan daha öte bir can var evimde. Rabbim aldı yerini doldurdu diyorum hep. Sabır ve dua ile inşallah sizde aşacaksınız bu günleri. Sadece biraz zaman. Ben eşimle tanışana kadar her gün ağlamıştım. Eşimle tanıştığımda da ara ara ağlıyordum. Yaklaşık bir buçuk yıl falan ağladım. Sorna işte hayatım farklı bir yönde değişti. Allah sabrını verecek inanın ve hayata karışın.

Bugün benim de annemi kaybetmemin 7. Yıl dönümü. Sabaha karşı 5 gibi haber geldi hastanedeki yoğun bakımdan, öğlene mezarlıktaydık, akşamına evdeydik, ertesi sabah geldiğimizde akrabalar eşyalarını toplayıp kaldırmışlardı bile. Ben ölümden sonraki yaşama inanmıyorum bu yüzden bir daha annemi asla göremeyeceğimi düşünüyorum. Seni çok özledim canım annecim, keşke kızımla tanışabilseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…