Her nasip vaktine esirdir biliyorum ama yorgunum sadece yorgunluk var üstümde inşallah mutlu haberi paylaşırim bir günRabbimin hikmetinden sual olunmaz.
biliyorum zor bir şey ama sen tevekkülü elden bırakma.
inan bana O ol der ve olur.
benim alt komşum 15 sene boyunca ne denemeler ne tedaviler ne düşükler ahh ama olmadı olmadı en sonunda evlatlık almaya karar verdiler ve evrak işlerini tamamlamaya giderken bu komşu abla düşüp bayıldı hastaneye bi gittiler hamile, şimdi 3 yaşına yaklaşıyor oğulları..
diyeceğim o ki umudunu hiç kaybetme.
Rabbimin bildiği vardı inan...
hayırlısı olsun hakkınızda, tez zamanda buraya müjdeli haberi verirsin umarım...
Canım bir iki defa daha deniyecez olmazsa ben evlat Edinmeyi düşünüyorumevlatlık almayı hiç düşündünüz mü eşinle?
tedaviye devam edecekmisiniz?
İnşallah cok beklemeden sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Allah en kısa zamanda bir bebek nasip etsin size inşallah umudunuzu kaybetmeyin,strese girmeyin daha iki gün önce yıllarca uğraşıp olmayan tüp bebek denemelerinden sonra ikiz bebeklerinin doğum günlerini kutladı bir akrabamız sizin de olacak inşallah siz de kutlayacaksınız doğum günlerini siz de beraber vakit geçirip belki de uykusuzluğunuzdan yakınacaksınız burda sabredin lütfen.
arkadaşlar desteginiz için teşekkür ederim inşallah bir gün mucizem benimle olur onun müjdesini veririm belki kolay olmayacak daha da zor olacak ama inşallah olacakAllah en kisa zamanda sizi kavustursun insallah bebeginize. Hayirli zaman ne zamansa o zaman olacaktir lutfen kendinizi uzmeyin.
Biliyorum zor , ama beklemekten ve denemekten baska elden ne gelir. Eminim bu tavsiyeyi de daha once cok duydunuz ama; herseyin basi stres,sikinti. Bunlari kafanizdan atmaya 'en azindan'basladiginizda belki bir seyler daha kolay olur.
Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin. Olmaz dediklerinizde yuzunuze,omuzlarinizi dusurmeyin, hep yolunuza devam edin. Sevgiler..
İnan bana artık kimseye gitmek istemiyorum bi kaç aydır eve kapattım kendimi kimseye gidip gelmiyorum çünkü insanlar çok acımasız umutsuz vaka gibi bakıyorlar bana kaynanamla bir kaç ay önce bebek tebrigine gittik kaynanam diyor 7si doldumu falan çünkü burda 7den önce kimse kimseye gitmez kızın kaynanasi amannnn hala boşver bu şeyleri sanki çocuğun yokta nazar mı edecen bebeğe dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü benim çocuğum yok ama ben nazar etmeye gitmemiştim kiiiRabbim herseyin hayirlisini versin anne olamamak cok zor biliyorum ama tevekkul etmezsek bu aci hircinlastirir kimsenin sizi kirmasina izin vermeyin cunku insaniz basimiza ne gelir bilmiyoruz
Evlat olmaması bu kadar zor iken evlat acısı tarif edilemez anlatılmaz benzeri olmayan bir acıdır rabbim kimseyi evlatsizlikla veya evlat acısıyla sınamasın inşallah elbette ki verdiğine de vermedigine de bin şükür isyan etmiyorum sadece bazen çekilmez bir acı gibime geliyor nefesim kesiliyor eminim sende yaşamışsındır bu anlarıRabbim gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip etsin ins. İsteyen hakeden herkese ayrica.bende dahil cogu arkadasimiz bu yolda uzun ugraslar cabalar veriyoruz.hic bir sorunu olmayan kisilerinde cocugu olamayabiliyor.nasip kismet yazi olayi aslinda. Bu kadar uzmeyin kendinizi.yipratmayin.gecen cuma yakin arkadadim 9 yasindaki evladini bildigimiz o kotu hastalik nedeniyle topraga verdi. Acisini anlamaya calistim ama belki %20 si.o bile can yakiciydi .insanlar sahip olduklarini kaybedebiliyor ki bu en kotusu. Bu hayatta anne olmanin yukunude ogun daha net anladim. Allah herkesin parcasina yavrusuna saglik guzellik nasip etsin.olmuyorsa olmayacak canim kardesim.olelimmi yasamayalimmi hayati zindanmi edelim.dua edip allahtan isteyecegiz.verdiginede vermediginde 1000 sukur.
İnşallah bir gün gerçeğini yaşarsın bu rüyanınBu gece rüyamda gördüm bir bebeğim olmuştu minicikti gözlerini bile gördüm...ela gibiydi gözlerinin rengi...beyaz tenli ve çekik gözlüydu. Erkek bebekti ben çok mutluydum rüyamda.sabah uyandığımda gerçek olmadığını anlayınca gözlerimden yaşlar süzüldü.kokusunu bile hissettim.bugun o kadar mutluyum ki...bunun hayalini görmek bile mutlu etti beni. Yillarca uğraşanlar için çok zor.guclu olmaya çalış..mutlaka bir yolu vardır....Allahım hayırlısıyla tüm bebek bekleyenleri ve bizim kucağımıza bebeğimizi verir inşallah
Allah razı olsun bitanem inşallah rabbim en yakın ve hayırlı zamanda kızına sağlıklı bir kardeş nasip ederrabbım tez zamanda kucagını doldursun inşallah,
bende kızıma hayırlı bir kardeş istiyorum rabbımden 2 yıla yakındır olmuyor , ama senın yazını okuyunca kendımı kötü hissettim , dualarımda olacaksın
Duyma canim gorme Allahin terazisi sasmaz dua edelim evlatlarimiz sinavimiz olmasin insallah Allahim bizede nasip edecek yeterki ol desin kuru dallar cicek aciyorsa umut bitmez tatlim boyle dusunİnan bana artık kimseye gitmek istemiyorum bi kaç aydır eve kapattım kendimi kimseye gidip gelmiyorum çünkü insanlar çok acımasız umutsuz vaka gibi bakıyorlar bana kaynanamla bir kaç ay önce bebek tebrigine gittik kaynanam diyor 7si doldumu falan çünkü burda 7den önce kimse kimseye gitmez kızın kaynanasi amannnn hala boşver bu şeyleri sanki çocuğun yokta nazar mı edecen bebeğe dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü benim çocuğum yok ama ben nazar etmeye gitmemiştim kiiimalesef çekmeyen bilmiyor acımızı
Amin canim benim. Bende bebek icin ugrasanlatdanim.ama hrp ama hep dua ettigim bisey var rabbim o atesi dusurmedi icime.tup bebekte yumurtalar dollenmedi embriuomuz bile olmadi.hayal kırıklığının dibini yasadik esimle.uzuldum uzulmedim deg il ama 35 yasindayim ve sessiz sessiz hayat bana birseyi cok istedigimde cok beklemem gerektigini ogretti.istedigim hicbirsey pat diye olmadi bende.bunuda bekliyorum. Azosperm sorunundada evlat sahibi olanlar var.ornekler var.baska mesgaleler bul dagit kafani. Uzme kendini bu kadarEvlat olmaması bu kadar zor iken evlat acısı tarif edilemez anlatılmaz benzeri olmayan bir acıdır rabbim kimseyi evlatsizlikla veya evlat acısıyla sınamasın inşallah elbette ki verdiğine de vermedigine de bin şükür isyan etmiyorum sadece bazen çekilmez bir acı gibime geliyor nefesim kesiliyor eminim sende yaşamışsındır bu anları
Allah razı olsun canım aminnnnn inşallahTez zamanda bebeginizi kucağınıza almanızı diliyorum rabbim den.
aynen, kesin ölmüş diye okudum. bu nasi bi ruh hali bilemedim. her yer sen kokuyo falan... ben de tüp bebek annesiyim ama bu kadarı sanki biraz abartiya gidiyo.Tovbe tovbe ALLAH KORUSUN ben de bebeginizi kaybettiniz zannettim o nasil sitem oyle.
[/QUOTE]Bebeğimmmmmm
Canımın canını
Herşeyim;
Öyle hasretim ki sana
Öyle özlüyorum ki seni
Hiçbir söz hiçbir cümle anlatamaz sana olan özlemimi herşey de sen varsın her yer sen kokuyor özlüyorum seni annem özlüyorum seni minigimmm nefesim kesiliyor sensiz
Bir gün gelecek misin canım gelecek misin bilmiyorum sadece geleceğin günün hayaliyle avunuyorum
Yorgunum be BEBEK çok yorgun
Beklemekten ümit etmekten yolunu gozlemekten hiç gelmemenden nefes almaktan bile yorgunummmmmm gülmek ne bilmiyorum artık gözlerim çoktan unuttu gülmeyi
Herkes seni soruyor bana sırf canımı yakmak için artık herkes biliyor en kırılgan yerimi zor olmuyor canımı yakmak sadece "O"gelmedi mi demeleri yetiyor cigerimi sökmeye susuyorum bebeğim "ZAMANI VAR GELECEKKKKKK"diyemiyorum ki ben
YA GELMEZSENN
Korkuyorum be bebek seni gormemekten kucağıma almamaktan missss gibi kokunu içime çekmemekten korkuyorum
Zor geliyor artık yaşamak sahii neydi yaşamak
Nefes almak mı öyleyse yaşıyorum ben
Hergün uyanıyorum nefes alıyorum seni özlüyorum o hiç gelmediğin odana geçiyorum sana aldigim hiç giymedigin elbiselerini öpüp kokluyorum bilmediğim kokunu içime çekiyorum hergün biraz daha eriyorum biraz daha tükeniyorum
Dün tekrar senin gelmen için tedaviye başlayalım dedim BABANAA
"O zaten gelmiyecekkki dedi "bana
SAHİİ GELMIYECEK MİSİN BEBEĞİM NOLUR GEL ARTIK ÇOK ÖZLEDİM SENİ MİNİGİMMM
kardeş azosperm de olur olur. telaş etme. siz hangi androloji uzmanına gittiniz. ? ankarada kaan aydos var.Teşekkür ederim canım aminnn rabbim hasret çeken herkese nasip etsin inşallah 7 senedir olmuyor eşim azosperm 3 negatif tüp bebek denemem var yani normal yolla olması imkansız gibi bir şey
Sana abartı gelmiş olabilir buda senin fikrin tüp bebek annesi olman beni anlayacağın anlamına gelmiyor çocuğunu allah bağışlasınaynen, kesin ölmüş diye okudum. bu nasi bi ruh hali bilemedim. her yer sen kokuyo falan... ben de tüp bebek annesiyim ama bu kadarı sanki biraz abartiya gidiyo.
bence de abartıyorsun. bir tüp bebek denemem var %10 luk paydan belki yararlanırız diye düşünüp yaptık. tabi daha embriyo aşamasında bitti. trasnfer edildiler ama sonucun negatif cıkacagı %80 belliydi.Sana abartı gelmiş olabilir buda senin fikrin tüp bebek annesi olman beni anlayacağın anlamına gelmiyor çocuğunu allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?