Canım BEBEĞİM

Her nasip vaktine esirdir biliyorum ama yorgunum sadece yorgunluk var üstümde inşallah mutlu haberi paylaşırim bir gün

rabbım tez zamanda kucagını doldursun inşallah,
bende kızıma hayırlı bir kardeş istiyorum rabbımden 2 yıla yakındır olmuyor , ama senın yazını okuyunca kendımı kötü hissettim , dualarımda olacaksın

İnşallah cok beklemeden sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

arkadaşlar desteginiz için teşekkür ederim inşallah bir gün mucizem benimle olur onun müjdesini veririm belki kolay olmayacak daha da zor olacak ama inşallah olacak

Rabbim herseyin hayirlisini versin anne olamamak cok zor biliyorum ama tevekkul etmezsek bu aci hircinlastirir kimsenin sizi kirmasina izin vermeyin cunku insaniz basimiza ne gelir bilmiyoruz
İnan bana artık kimseye gitmek istemiyorum bi kaç aydır eve kapattım kendimi kimseye gidip gelmiyorum çünkü insanlar çok acımasız umutsuz vaka gibi bakıyorlar bana kaynanamla bir kaç ay önce bebek tebrigine gittik kaynanam diyor 7si doldumu falan çünkü burda 7den önce kimse kimseye gitmez kızın kaynanasi amannnn hala boşver bu şeyleri sanki çocuğun yokta nazar mı edecen bebeğe dedi başımdan aşağı kaynar su döküldü benim çocuğum yok ama ben nazar etmeye gitmemiştim kiiimalesef çekmeyen bilmiyor acımızı

Evlat olmaması bu kadar zor iken evlat acısı tarif edilemez anlatılmaz benzeri olmayan bir acıdır rabbim kimseyi evlatsizlikla veya evlat acısıyla sınamasın inşallah elbette ki verdiğine de vermedigine de bin şükür isyan etmiyorum sadece bazen çekilmez bir acı gibime geliyor nefesim kesiliyor eminim sende yaşamışsındır bu anları

İnşallah bir gün gerçeğini yaşarsın bu rüyanın

Allah razı olsun bitanem inşallah rabbim en yakın ve hayırlı zamanda kızına sağlıklı bir kardeş nasip eder

Duyma canim gorme Allahin terazisi sasmaz dua edelim evlatlarimiz sinavimiz olmasin insallah Allahim bizede nasip edecek yeterki ol desin kuru dallar cicek aciyorsa umut bitmez tatlim boyle dusun

Amin canim benim. Bende bebek icin ugrasanlatdanim.ama hrp ama hep dua ettigim bisey var rabbim o atesi dusurmedi icime.tup bebekte yumurtalar dollenmedi embriuomuz bile olmadi.hayal kırıklığının dibini yasadik esimle.uzuldum uzulmedim deg il ama 35 yasindayim ve sessiz sessiz hayat bana birseyi cok istedigimde cok beklemem gerektigini ogretti.istedigim hicbirsey pat diye olmadi bende.bunuda bekliyorum. Azosperm sorunundada evlat sahibi olanlar var.ornekler var.baska mesgaleler bul dagit kafani. Uzme kendini bu kadar

[/QUOTE]
neden gelmeyecek ? sorunuz ne ?
böyle yapınca elinize hiç birşey gecmez biliyorsunuz degil mi ? lütfen derin bir nefes alın pskolojinizi düzeltin. stres hormonu da gebe kalmayı en cok zorlaştıran faktördür. ki bunu biliyorsunuz dur ?

Teşekkür ederim canım aminnn rabbim hasret çeken herkese nasip etsin inşallah 7 senedir olmuyor eşim azosperm 3 negatif tüp bebek denemem var yani normal yolla olması imkansız gibi bir şey
kardeş azosperm de olur olur. telaş etme. siz hangi androloji uzmanına gittiniz. ? ankarada kaan aydos var.
netten bile yazsan cevap veriyor. yanına gidersen gercekten iyi bir dokt.
sen bence benim için agla 10 yıl. yaş 37. eşim globozospermia kesinlikle hiç bir tedavisi yok. bülent tıraş, teksen camlıbel, kaan aydos aklına kim gelirse gittik hepsi %0-10 arası şans verdi :) biz kabul ettik olmayacagını.
ama azo öyle degil. iğneler var vitamin hapları var keçiboynuzu var..var da da var.

aynen, kesin ölmüş diye okudum. bu nasi bi ruh hali bilemedim. her yer sen kokuyo falan... ben de tüp bebek annesiyim ama bu kadarı sanki biraz abartiya gidiyo.
Sana abartı gelmiş olabilir buda senin fikrin tüp bebek annesi olman beni anlayacağın anlamına gelmiyor çocuğunu allah bağışlasın

Sana abartı gelmiş olabilir buda senin fikrin tüp bebek annesi olman beni anlayacağın anlamına gelmiyor çocuğunu allah bağışlasın
bence de abartıyorsun. bir tüp bebek denemem var %10 luk paydan belki yararlanırız diye düşünüp yaptık. tabi daha embriyo aşamasında bitti. trasnfer edildiler ama sonucun negatif cıkacagı %80 belliydi.
bu kadar kendini yıpratma. bu kadar stresle olacagı varsada olmaz.

bebeğinizi kaybettiniz sandım, biri kalbimi sıktı sanki, sonlarda anladım böyle bir acı yaşamamışsınız...
ben böyle olduysam bebeğini kaybetmiş anneler okuyunca ne hissetmiştir düşünemiyorum bile.
umarım da asla öylesini yaşamazsınız, allah bugünlerinizi aratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…