Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım ama yapabileceğin en güzel şey , mutlu anılarını değil, onunla yaşadığın olumsuzlukları hatırlamaya çalış, acın henüz çok yeni öyle 3-5 günde geçmez ama zamanla daha az üzülürsün şu anda babana odaklan. Allah hem senin hem babanın yardımcı olsun inşallah.

Canım nişanlınla ilgili olanları okudum ve çok üzüldüm. sanırım bir ayı geçti ayrılalı, inşallah şimdi daha iyisindir. nişanlının ailesinin yangından mal kaçırır gibi bohça almaya gelmesi çok garip. ama düğün yaklaştıkça daha kötüleri olacaktı emin ol, bende 2 hafta önce nişan attım seni çok iyi anlıyorum. herşey kısmet ötesi olmuyo emin ol. kendine çok iyi bak, babacına çok geçmiş olsun önemli olan kendi ailen onlara sarıl onlar arkanda olduğu sürece sende yıkılmazsın.

Biraz geç oldu ama bende şimdi okudum tüm yazdıklarını hemde.. İnan okurken gözlerim doldu. Sıkmasam kendimi ağlayabilirdim o derece.. Ben anlayamıyorum böyle insanları.. Tamam sevmeyebilirsin, sevgin biter bu herkesin en doğal hakkı nasıl sevmekte özgürsen. Ama saygı hiçbir zaman bitmemeli ve nasıl inan birbirini severken saygıyı yitirmemesi gerekiyosa ayrılırkende bu böyle olmalı. Babanın durumuna rağmen bunları yapmaları tuhaf.. Ama banada ortada başka bi durum varmış gibi geliyor. Şunuda söylemeliyim ki senin hiçbir kabahatini göremedm. Bence sen dört dörtlük bi sevgili olmuşsun ona. Bu arada yine şimdi gördm. Baban vefat etmiş.. Allah sana ve ailene sabır versin. Babanında mekanı cennet olsun canım, çok üzüldüm gerçekten.. Dirençli olmaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X