- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
2 Hafta oldu daha
Hiç ama hiç zannetmiyorum döneceğini
En ufak bir umudum da yok
Ciddi misin sen ?
Döner mi gerçekten
En ufak bir umudum yoktu açıkçası
Bir kez hata yaptım özelden aradım o da tahmin etti tabiki
Bundan sonra asla aramayacağım
Hiç bir haber de alamayacak.
Peki süre de verebiliyor musun?
canım bak 4. gun olmus sımdıden guclenmeye basladın
sımdı o ararsa sızlanmadan arkadasın gıbı konusacaksın dıger adım bu
evet zor ama tam basıyor kafaları bastıgı zaman
sadece sessızlık ve sabır
bu arada kendınıze bakım
benım eskı sevgılım
ıkı ay sonra hatalarımı anladım bılmem ne dedıgınde
ben karsısına cok guzel cıkmıstım
sole bır sasırıp bensızlık sana cok yaramıs demıstı
tamam pırlantacım arkadaşım gibi konuşcam ama aramıyo halaaaa((
ooooffff ama ben çok zor dayanıyorum ya canım:çok üzgünüm:
şu an bır ıdmandasın ve en zor yerındesın dayanıcaksın tatlım
Evet kesinlikle.. Elinden gelen herşeyi yapıp sen kabuğuna çekildiğinde nedense bir anda sevgileri depreşiyorlmaz: Ne kadar oldu ayrılalı sen bilmiyorum ama geri dönüyorlar merak etme hemde yerlerde sürüne sürünekaydirigubbakcemile3
Ciddi misin sen ?
Döner mi gerçekten
En ufak bir umudum yoktu açıkçası
Bir kez hata yaptım özelden aradım o da tahmin etti tabiki
Bundan sonra asla aramayacağım
Hiç bir haber de alamayacak.
Peki süre de verebiliyor musun?
öyle dusunme herkes hata yapar
aglamaya son verceksın bır
ıkıncısı kendıne sureklı bakcaksın
yaptıgın bakımları buraya yazcaksın yoksa ceza verırım sanaaa
Daha çok yeni.. Arama sorma kendinle ilgili hiç bir haber alamasın senden hatta numaranı internette sana ulaşabileceği tüm hesapları iptal et.. Ben yaşadım hatta bana sen benden ayrılsan asla dönmem, biten ilişki bir daha başlamaz vs diyen adam döndü.. Ama beni bulamadı o ayrızemuszemus Tek yapman gereken güçlü,üzülmüyor görünmek ve onu hiç aramamak.. Kendine bakmaya başla arkadaşlarınla gezip toz, onlara bile güçlü görün kimse anlamaısn içindeki acıları, onu gördüğünde ise umursama ama sakın abartılı mutluluk pozlarıda verme. Bıunları yap eğer dönemzse gel beni bul bu kadar eminim yerimseniben
Kızlar bende ayrıldım 2 bucuk ay oldu.. Uzaktık ve sonumuz yoktu ailesinin lafından cıkamıyodu üniversitede aynı sehirde olup uzaklığı bitiricektik o da olmadı ve yine uzak kalmak zorundaydık ailesiyle benim için tartıstığı bi gün pat diye bizim ilişkimiz bitti. Ayrıntıları geçtim. Ve o beni 1 ay sonra merak edip mesaj attı daha doğrusu seni çok özledim diye sonra baya yalvarmalar barısalım demeler.. Çok ikilemde kaldım seviyodum ama olmayacağını biliyodum beraberkende acı cektiğim sürekli midem ağrıdığı için ayrılıp unutmaya baslamayı sectim yani ilerde yine ayrılıcaktık buna inandım. Hala da diyorum zor bir ilişkiydi olmazdı.
Şimdi asıl sorum şu ki o elinden geleni yaptı barısmak için ama bn kabul etmedim mücadele edemeyeceğimi ilerde yine ayrılmaktan korkup şimdiden bitmesinden yana oldum ve bitti. Özlüyorum şimdilerde içim acıyo yavaş yavaş bilmiyorum suçlumuyum diyorum garip duygular hissediyorum .. Sizde birşeyler söyleyin bana lütfen
kimse bana cevap vermiyo kendimi değersiz hissediyorum
kimse bana cevap vermiyo kendimi değersiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?