Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

2 Hafta oldu daha
Hiç ama hiç zannetmiyorum döneceğini
En ufak bir umudum da yok

Daha çok yeni.. Arama sorma kendinle ilgili hiç bir haber alamasın senden hatta numaranı internette sana ulaşabileceği tüm hesapları iptal et.. Ben yaşadım hatta bana sen benden ayrılsan asla dönmem, biten ilişki bir daha başlamaz vs diyen adam döndü.. Ama beni bulamadı o ayrızemuszemus Tek yapman gereken güçlü,üzülmüyor görünmek ve onu hiç aramamak.. Kendine bakmaya başla arkadaşlarınla gezip toz, onlara bile güçlü görün kimse anlamaısn içindeki acıları, onu gördüğünde ise umursama ama sakın abartılı mutluluk pozlarıda verme. Bıunları yap eğer dönemzse gel beni bul bu kadar eminim yerimseniben

Ciddi misin sen ?
Döner mi gerçekten
En ufak bir umudum yoktu açıkçası
Bir kez hata yaptım özelden aradım o da tahmin etti tabiki
Bundan sonra asla aramayacağım
Hiç bir haber de alamayacak.
Peki süre de verebiliyor musun?

Evet zaten şuan beyfendi diyodur ne yaparsam yapayım bi telefonumda döner!! Sen kendine bakmaya başla saçına vücuduna giyimine.. kendini salma, ne kaybettiğini görsün. bu arada kaç yaşındasın? İdrakına bağlı birazda benimkinin idrak etmesi 4 ay sonrasıydı sanırım. Deli gibi ulaşmaya çalıştı bana

evet zor ama tam basıyor kafaları bastıgı zaman
sadece sessızlık ve sabır
bu arada kendınıze bakım
benım eskı sevgılım
ıkı ay sonra hatalarımı anladım bılmem ne dedıgınde
ben karsısına cok guzel cıkmıstım
sole bır sasırıp bensızlık sana cok yaramıs demıstı

sessizlik ve sabır.....
ikiside çok zor be canım
yüzyüze görüşcez dedi ya bende çlok güzel olmak istiyorum
karşısna çıkınca..
yeniden aşık olurmu ki bana:Saruboceq:

öyle dusunme herkes hata yapar
aglamaya son verceksın bır
ıkıncısı kendıne sureklı bakcaksın
yaptıgın bakımları buraya yazcaksın yoksa ceza verırım sanaaa

Kızlar bende ayrıldım 2 bucuk ay oldu.. Uzaktık ve sonumuz yoktu ailesinin lafından cıkamıyodu üniversitede aynı sehirde olup uzaklığı bitiricektik o da olmadı ve yine uzak kalmak zorundaydık ailesiyle benim için tartıstığı bi gün pat diye bizim ilişkimiz bitti. Ayrıntıları geçtim. Ve o beni 1 ay sonra merak edip mesaj attı daha doğrusu seni çok özledim diye sonra baya yalvarmalar barısalım demeler.. Çok ikilemde kaldım seviyodum ama olmayacağını biliyodum beraberkende acı cektiğim sürekli midem ağrıdığı için ayrılıp unutmaya baslamayı sectim yani ilerde yine ayrılıcaktık buna inandım. Hala da diyorum zor bir ilişkiydi olmazdı.

Şimdi asıl sorum şu ki o elinden geleni yaptı barısmak için ama bn kabul etmedim mücadele edemeyeceğimi ilerde yine ayrılmaktan korkup şimdiden bitmesinden yana oldum ve bitti. Özlüyorum şimdilerde içim acıyo yavaş yavaş bilmiyorum suçlumuyum diyorum garip duygular hissediyorum .. Sizde birşeyler söyleyin bana lütfen

inşalahh geri döner de mutlu olursun canım..
aramadan dayanabilmek de mesele
dayanmak lazım ama..çok zor oluyo işte
zor bi dönem..
Allah yardımcımız olsun..

öyle dusunme herkes hata yapar
aglamaya son verceksın bır
ıkıncısı kendıne sureklı bakcaksın
yaptıgın bakımları buraya yazcaksın yoksa ceza verırım sanaaa

tamam pırlantam kendime bakacam sürekli:)
beni karşsında güzel görsün..
ağlamakk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işteyken kimseye bişey belli etmim diye
gülüyo görünüyorum ama heran hıçkırıklara boğulcak
gibi oluyorum.
onu düşünüyorum da nasıl rahattır yaaa...
iyi olmalıyım olan bana oluyo yoksa..

desperateandy bunlar çok güzel yöntemler canım ya bide hani birebir uygulamışsın da geri dönmüş ya..pahabiçilemez:)
heralde merak duyguları ağır basıo:)
bide bakıyolar ki ardından ağlayan zavallı kız gitmiş güçlü,kendine güvenen
çok daha alımlı biri gelmiş yerine..
herşey bizde bitiyo canım doğru diyosun kendimizii önemsemeliyiz..:)

kimse bana cevap vermiyo kendimi değersiz hissediyorum

Canım mesajın sayfanın sonunda kaldığı çin belki kimse görmemiştir. En doğru kararı almışsın bence sağlıklı olmayan sorunlar yaşanan bir ilişkinin bitmesi en mantıklısı.. Güçlü durup karşısında ona hayır diyebilmişsin. Ailesel sorunlar ilerde seni dahada üzecekti inan bana ve o zaman ne aşk ne sevgi görürdü gözün kanserli kolu kanser tüm vücuda yayılmadan kesip atmışsın bence şükretmelisin

sinemcim demin sana mantıklı karar vermıssın dıye yazacaktım yanlız pc ye reset attım
sonrasında ufak bır sorunla ugrastım askolsun tabıkıde cevap verırız

kolay kolay herkesın veremeyecegı bır kararı vermıssın senı kutlarım
pısman olmayacaksın

kimse bana cevap vermiyo kendimi değersiz hissediyorum

eger hala seviyorsa seni yine arayacaktır..seven insan kolay kolay pes etmez..ayrılıklarda sevdaya dahil derler ilişki biter aşk bitmez cok zor senin yine 2,5 ay olmus ben daha dun ayrıldım off berbat bi durum ya:gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence senin durumun çok vahim. Yani öyle böyle değil senin terapiye gidip yardım alman lazım. Çok geçmiş olsun. Bu durumdan bir an önce kurtulursun inş. ve hayatın güzelliklerine tekrar kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…