Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Evet bencede bu dönemde kendinle ilgilen hep saçına başına cildine önem ver hatta maddi durumuna göre kendine kıyafetler al kendini iyi hissedeceğin her şeyi yap arındır bedenini,ruhunu...

sabır canım bakım yapmaya baslıyorsun hemen
bakım topıklerını gez
stresten sacın felanda dokulur
yuzune cıldıne bakım yap
azcık aksamları arkadaslarınla takıl
yenı gruplarla

öyle canım ya saçlarım falan nasıl dökülüo zaten boyamak zorunda
kalıyorum (beyazlar yüzünden),bide bundan dolayı dökülme.
aslında ben arkaşlarımdan uzak durmaya çalışıyorum.
çünkü işyerinde yeteri kadar katlanıyolar bana:)
bide mesai harici canlarını sıkmim diye:)
onun bana yaşattığı güzel şeyler yerine kötü şeyleri düşünmeye çalışıyorum.
yüzyüze görüştüğümüzde -ne zamann bilmiyorum ama - kozlar bende
olsun istiyorum:)
yani bu süre içerisiisnde bende kendimi çok iyi toparlamalıyım.
onunla son kez de görüşüyo olsam bu böyle olmalı..:)
saçıma, makyajıma daha fazla özen göstrecem:):icecream:

Evet bencede bu dönemde kendinle ilgilen hep saçına başına cildine önem ver hatta maddi durumuna göre kendine kıyafetler al kendini iyi hissedeceğin her şeyi yap arındır bedenini,ruhunu...

canım merkezde yaşasam batardım heralde ben:)
burda pek alışveriş yapacak biyer yok ya ondan yapamıyorum:)
okadar çökmüş görünüyorumki işyerinden bi ablanın eşi var o bile
sormuş ne oldu ne sorunu var diye:)
onun bana ne kadar az değer verdğini farkettim dün akşam
o yüzden kendimi çok daha fazla önemsemeliyim:)
güzelleşmeliyim..eski halime yavaş yavaş dönmeliyim..
bedenimden geçtim canım da seninde dediğin gibi
ruhumu arındırmalıyım yavaş yavaş da olsa tertemiz olması gerek:)

Klasik bayanlar böyleyiz galiba
Benim de canım çok sıkkın
Yeni ayrıldık sevgilimle üzülüyorum tabiki oldukça
Cildime saçıma bakıyorum spor yapıyorum
Kendime bakmaya çalışıyorum rahatlatıyor gibi

Bartındaydın demi? Amasra'yı öneririm sana bir haftasonu git ruhunda dinlensin bedeninde git çakrazda deniz kenarında bir pansiyonda kal bir günlük deniz balık az biraz rakı:jeyyar:İşte o zaman ruhunda dinlenir bedenindedelikafadulden

Tabi üzüntü engellenmiyor ne yazıkki am azamanla azalıyor üzülme demek birine böyle durumda heralde en saçma kelime.. Ama geçecek zamanla.. Kendini sev en çok bu yetiyor unutmaya..

Aynen canim,kesinlikle cok haklisin...zemuszemus

rüyamda gördüm onu arkadaşlar...
sabah 6 gibi uyandım baktım onunla konuşuyorum..
dün iyiydim midem ağrımıyodu..
bugün duygularım en başa sardı herşeyi
....rüyamda bize gelmiş ve bu sırada ben onu görmüyorum.taki ben olamyınca gidio sonra
ben heycanlanıyorum o burda diye..
gitme ben burdayım demek için onu arıcam ama telefonumu bulamıyorum bu sefer..,
sonra bi şeye sarılmış bi şekilde telefonu buluyorum onu arıyorum.
telde ağlar ses tonuyla bana''ben böyle yürütemiyorum seninle, Allahım benim yüzümden sen gelin olamıyosun diyo''...
ve okadar gerçekçi kiii ben uyanıyorum sesi hala kulaklarımda böyle derkenki sesi.
çok kötü bi histi bunu duymak..
hala aramadı aramıcakta...buna alıştırmam lazım kendimi..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu saate kadar da işlerim çok yoğundu ama kafamı toplayamıyorum..

Normal canım bu ruh halin bir gün iyi olup bir gün kötü olacaksın zaten bir anda iyi olamazsınki:S En mutlu anında gülerken birden içine acı saplanacak olacak bunlar ama inan bana zamanla o acı azalacak tamamen geçecek demiyorum ama azalacak.. En zor dönemdesin şuan eğer bu dönemde kendini tutabilirsen her şey senin lehine olur savaş duygularınla mantığını öne çıkar kaydirigubbakcemile

canım ya neden böyle gün günü tutmuyor ufak bi rüya,bi ses neden alt üst ediyor(çok üzgünüm:rüyamdaydı yine olumszudu herşey ona ulaşamdım..göremedim..

Biliyorum en küçük bir umut kırıntısına ihtiyacın var ama inan bana olmaması daha iyi senin için bu rüyayı görmen bile olumlu aslında bilinçaltın onunla olmayacağına inanmış bile.. En küçük bir umut gene başa döndürür seni..

evt canım bartındayım..buralar gerçekten insanı dinlendiren yerler ama ben içimdeki benden kaçamıyorum..kendi kendimi mutsuz etmeyi çok iyi başarıyorum..sizde olmasanız hepten nolurum bilmem..:1hug:

evt canım bartındayım..buralar gerçekten insanı dinlendiren yerler ama ben içimdeki benden kaçamıyorum..kendi kendimi mutsuz etmeyi çok iyi başarıyorum..sizde olmasanız hepten nolurum bilmem..:1hug:

İçindeki senden kaçmayacaksın zaten istesende kaçamazsın nereye gidersen git terkedemezsin içini.. Hepimiz yapıyoruz bunu kendi kendimizi üzüp,mutsuz ediyoruz ama zamanla farkediyoruz hatamızı kendimizi yediğimizle kalıyoruz sadece.. Yara kabuk bağlıyor ama ara ara kanıyor ne yazıkki kabuğuna çekilme sadece ruhunu dinlendir kendine dön özüne yani onsuz ağustos_böceği nasılsa öyle ol zor değil inan bana..

canım gerçekten dün diyodum hani o olmasada hayatımda mutlu olabilirim herşey yolunda gider başka biri olur falann diye ama bugün nedendir bilmem içime oturdu yine onszuluk
çok mantıklı sölüyosun canım elbet düzelecek biliyorum..kim aşk acısndan ölmüş ki diyorum kendi kendime geçecek hepsi geçecek.yalnız gururumun kırıldığı bana hatıra kalacak.kandırılmam, aldatılmam bana kalacak..ama onları da atlatıcam inşş...
çok zor bi dönem canım benim için yanii kendimi koyvermemem lazım,olumlu düşünmeye zorlamalıyım kendimi,onun bana dediği gibi duygularımla hareket etmekten vazgeçmeliyim belkide ben çok üzülüyorum,üzülcem, yıklıcam diye bırakamıyo beni...böyle oldukça ona da engel oluyorum aslında....mantığa kuvvett....:Saruboceq:

evt canım içimde ona karşı kalan umuduım da gitgide yokoluo galiba.gün gelicek onun yüzünü bile hatırlamıcam,oda benimkini..
dün akşam kardeşime söledim böle böle para mevzusuymuş benden uzaklaşması dedim.sen inandınmı diye sordu bana.hayır ama doğru olmasını umdum sadece dedim.
ama yalan varsada Allah benim çektiklerimi çektirsin dedim.sonra bana söylediği bişey içimi çok yaktı.
o senden çok uzaklardayken çekse nolcak acıyı, sen böle şimdi kendini yıprattıktan sonra,
ondan haber bile alamıcaksın, kmlerce uzakta olcak senden o yaptığıyla kalcak sende yaşadıklarınla..
ondan bidaha hiç haber almadan yaşamak..
onunla olamayacağıma alıştırdım canım kendimi aama böyle dile getirince çok ama çok zoruma gidio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…