Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Evet uzun süreli ilişkilerde çok zor geliyor bir anda kopmak, herşeyi birlikte yaparken bir anda ondan hiç haber alamamak.. Ben ilk başlarda farklı profillerden takip etmiştim kendime engel olamayarak çünkü acı çeksin istiyordum, hiç mutlu olamasın, beni ansın son nefesine kadar diyordum.. İnsanlarla konıuşurken ondan bir haber bekledim hep ama sonra dedim napıyorum ben tanıdığım bildiğim adam işte napacak hayatına devam ediyor işte ben niye merak ediyorum ister nişanlansın ister evlensin banane... Sonra öğrendimki oda bana ulaşmaya çalışıyormuş yani emin ol oda merak edecek seni hani sen güçsüzsün ya onsuz yapamazsın ya arar diye bekleyecek diyecek kesin arar hüngür hüngür ağlıyodu yalvarıyodu beni bırakma diye ama osnra bakıacakki ne arayan var ne soran haberde alamayacak senden ve bir anda içinde bir acı hissedecek, yokluğunu hissedecek kıvranacak acı çekecek ve ne olursa olsun bau sefer o başlayacak aynı şeyleri hissetmeye.. Ama tabi sen çıoktaan yolunda olacaksın.. İdrak etmeleri biraz geç oluyor erkeklerin sanıyorlarki o aciz kız o onsuz yapamayan kız telefonun başında oturmuş aramasını bekliyor bi aramasıylada koşup boynuna atlayacak ama gerçek bu değil... Şimdi yüzünde umursamaz bir ifade vardır seninkinin nasılsa onunsun başkasına bakmazsınki sen bi canım hayatıma yumuşatır nasıl olsa seni...

herşeyimizi beraber yapıyorduk düşünki aynı şeyleri yiyoduk..hadi bu akşam makarna yapalım diyoduk onu yapıyoduk.eğer onun bilmediği bişeyse ben ona telefonda tarif ediyordum.öle yapıyodukk yiyoduk.geçen akşam o son konuşmamızda hadi beraber yiyelim dediinde çok kötü oldum..(hem sevindim hem içim kıyıldı belkide bidaha hiç duyamıcam bu lafı hadi beraber yiyelim diye)
oda ben gibi acı çeksin canım ama işte ben göremedikten sonra ne önemi var.beni ansın hep hiç unutamasın en ufak bişey nasıl benim canımı yakmaya yetiyosa oda unuttum onu bıraktımm derken gözünün önüne geleyim...ıssız adamdaki gibi bi küçük toka darmadağın etsin onu..
dediğin gibi canım o şimdi kendinden çoooookkk emin..bu kız deli gibi saplantılı bana karşı, beni bırakamaz, benim keyfim geldiğinde onu herzaman tavlayabilirim diye düşünüyor.
bigün kapıma gelsin ve ben o gün onun acısını hafifletmiş olarak istemiyim onu.
ama şuan deli gibi sevdiğim için karşı koycak gücüm yok..zaten oda gelmiyoki...

Seni çok iyi anlıyorum 8 yıl yaşadım ben bunları ailemizden uzak 4 yıl kaldık farklı şehirde birbirimizin ailesi olduk yeri geldi, herşeyimiz ortaktı, paramız herşeyimiz.. Çokta kötü şeyler yaşadık üniveristede siyasi bir olayın içnde kalıp dayak bile yedik, ev sahibi kirayı geciktirdiğimiz için kapıya dayandı, 1 hafta elektrikleri bile açmadık hırsız gibi girdik çıktık eve neler yaşamadıkki anlatmaya kalksam şuan sanırım saatleri alır yazmak.. Dayanamam sanırdım onca yaşanandan sonra nefes alamam derdim onsuz.. Bana ilgisiz olmaya başladığında ilgisizliği değildi dokunan kaybetme korkusuydu ve sonunda olan oldu beklediğim sonu yaşadım ama tek bir farkla onsuz nefeste aldım onsuz hayatta yaşadım ve baktım başkası girmiş bile hayatıma aklıma gelmedi değil ilk zamnlarda hatta sürekli o olsaydı böyle yapmazdı bile derken buldum kendimi sürekli bir olumsuzluk yaşadığımda kıyasladım am aşimdi hiç izi kalmadı sadece böyle konular olduğunda aklıma geliyor işte ama içimde hiç bir acı yok inanyerimseniben

canım bence daha hayatında ne guzel sozler duyacaksın
bunlar aklına bıle gelmeyecek

inşallah canım umarım duycağım sözlerle bunlaın hepsini unuturum.ama bundan sonra bende güven problemi oluşcak çünkü o bukadar iyiyken buunları yapıyosa diye bana başkası iyi yaklaşsada sonu böle olur diye korkcam sanki..bak bugün de hiç aramadı.bilmiyorum ya yüzü yok yada hiiiiiiççç sevmio yalan konuşuyo..

sana çok özendim canım şimdi yani 8 yıl çok güzel bi ilişki bitiyor ve sen tüm gücünle topluyorsun kendini.kendine olan inancınla yenmişisn unutmuşsun ondan arda kalanları.karşına çok iyi bi insan çıkmış ki daha kolay olmuş tabi bu
o senin yaşadığın kaçınılmaz sona doğru ilerliyorum galiba bende..bak hiç aramıyo..ne halde olduğumu merak bile etmiyo.:çok üzgünüm:
ondan sonra sanki herşey küçücük bişey bile bana onu hatırlatacak gibi gelio ya.
mesela onun arabası kırmzıı peugeot 307 ydi.
o arabayı sokakta görmeye bile dayanamıyorum.halbuki devamlı görcez bunu çaresi yok.
ama sanki ben yaşadığım sürece hep bişeyler en ufak şeyler bana onu hatırlatcak gibi.
antep fıstığını artık sevmemem gerek.çünkü çoks evdiğimi biliodu ve her buluşcağımız zaman ondan alıyodu bana..:)onu bile canım istemio şuanda.
içli köfte yapmasını hiç bilmezdim sırf o seviyo diye (buraya gelecekti çünkü ona yapcaktım) netten tarifini buldum ve bikaç kez yaptım.düşünsene artık hani nebilim bu akadr ince düşünmüşüm ben bu insan için ama düştüğüm hallere bakk....:çok üzgünüm:

canım hepımızın gecmıse daır anılarımız var
ama mecbur kalınca beyın unutuo
bak desperate andy ne kadar buyuk paylasımlarda bulunmus

canım hepımızın gecmıse daır anılarımız var
ama mecbur kalınca beyın unutuo
bak desperate andy ne kadar buyuk paylasımlarda bulunmus

evt pırlantacım mecburuz ve beynimiz gibi kalbimizde alışcak buna.öyle hissiz ve ruhsuz olmak istiyorum :)evt canım ya 8 yıllık yaşanmışlıklar bile gün gelip acı vermemeye başlıyor.bunu bilmek teselli açısından çok güzel....

Rüyalar beni de o kadar çok etkiliyor ki ..
Ağlarken uyanıyorum çoğu sabah ama hemen kendimi toplamaya çalışıyorum
Mutluyum ben enerjiğim diye kendimi inandırıp öyle başlıyorum güne
Ama onu o kadar merak ediyorum ki
Kendimi tutuyorum hiç bir şekilde onu takip etmiyorum
Ama acaba orada üşüdü mü? kar yağdı mı ? Ben sürekli etlet giy içine derdim hala giyiyor mu?
İyi mi? Mutlu mu?
Canını sıkacak şeyler oluyor mu?
İyi olmasını istiyorum onun ...
Sevgi bu sanırım canım ne kadar acısa da onunkinin acımasına dayanamam
Bazen çok kızıyorum ona ama ...

canım sen bukadar güzel düşünüyosun ya bence onunda aklına geliyodur
merak ediyodur seni..
Allah yardımıcımız olsun hayırlısı olsun inşalah hepimiz iiçin..:Saruboceq:

canım sana verdıgım odevlerı yapıyormusun
yavas yavas kendını bırserylere alıstırma ve guclendırmek ıcın

canımm ben o dedğin şeylerin hepsini yapacam.ama pazartesiden beri hiç konuşmadıkki güçlü olduğumu hissetsin...:çok üzgünüm:
aramıyor kii..sabahları mide ağrısıyla uyanıyorum hala.
ama iyiki siz varsınız da destek oluyorsunuz..
güçlü kız modunda olcam ama..ben aramiyim dimi 4. gün bugün ya hiç bukadar ayrı kalmamıştı benden....

canım bak 4. gun olmus sımdıden guclenmeye basladın
sımdı o ararsa sızlanmadan arkadasın gıbı konusacaksın dıger adım bu

Toparlanmamdaki tek etken aldatılmış olmam aslında hemde 1 kez değil çok kez ama ben genede güveniiyorum şuanki ilişkime aldattıysa o onun karaktersizliği çünkü.. Aldatırsa gene yoluma devem edecem çünkü bunu 1 kez yaptım 1 daha yapabilirim. İlk başlarda nerde hata yaptım diye çok ağladım hep iyi şeyler yaşattım ben çünkü ben ona sonra baktım hatalı olan ben değilim.. Hatırlatacak en küçük şeyler bile ama ilk zamanlar acı veren şeyler umursamazlığa verecek sonradan çünkü sevgi aşk değil aslında yakan insanı alışkanlıklar.. Yeni alışkanlıklar edindiğinde eskileri unutuyorsunyerimseniben

Ben elimden gelen her şeyi yaptım
Olmadıysa ondan kaynaklanan nedenlerle yaptım diyebilmek
İnsanı hem çok rahatlatıyor hem de acısını azaltıyor değil mi?

Ben elimden gelen her şeyi yaptım
Olmadıysa ondan kaynaklanan nedenlerle yaptım diyebilmek
İnsanı hem çok rahatlatıyor hem de acısını azaltıyor değil mi?

Evet kesinlikle.. Elinden gelen herşeyi yapıp sen kabuğuna çekildiğinde nedense bir anda sevgileri depreşiyorlmaz: Ne kadar oldu ayrılalı sen bilmiyorum ama geri dönüyorlar merak etme hemde yerlerde sürüne sürünekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…