- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
olayın dışındayken konuşmak kolay geliyo, bence sınavları var çalışması gerekiyo diye bi süre çok fazla arama çok fazla düşünme oluruna bırak, paranoya düşüncelere kapılma derim, zamanla zaten ilgisizliği devam eder ya da altından başka bişi çıkarsa ya da boşuna endişelendiğin ortaya çıkarsa her iki durumu da kabullenmen daha kolay olur gibi geliyor, tüm hayatın onun elindeymiş gibi davranma bence
seni aramıyorsa belki maddi problemleri vardır buyüzdende gelemiyo olabilir belkide ailesiyle ilgili gerçek bi sorun vardır erkekler çoğu zaman duygularını ifade etmeye utanırlar ona istediği zamanı ver kafasına taktığı herneyse çözümlediği zaman seni aricaktır sen onu sıkma seni seviyorsa özlicektir mutlaka aramak isticektir belki ona vericen bu zamanda seni nekadar çok sevdiğini anlar zaten gerçekten seviyosa asla bırakmaz
eyer birini seviyorsan
O'nu serbest bırak... :a015: gitsin...:gitme:
dönerse senindir. Şeniz
dönmezse zaten hiç senin olmamıştır senağlama
canım çok merak ettim acaba niye böyle yapıyo mutlaka bi sebebi vardır yokmu ortak arkadaşınız yada onun samimi olduğu bi arkadaşı seni tanıyan varsa onu arasan sorsan
Senden uzak duruyorsa, sende bence uzak durmalısın,
bagrına tas bas, baslarda acı cekersın tabı, bıhterın sonunu ıstemıyorsan, ılgını baska seylere cekmeye calıs, dunyada asık olabılecegın baska erkekler emın ol vardır!!!!
nasıl bi saplantı haline geldiyse bu bende kardeşimde sıkıldı artık dinlemio bile beni bırak şu çocuğu diyo..onlarda bıktılar tbai benim bu halimden..onu düşünmemek oluruna bırakmak için napabilirim?.en ufak bişeyi bile kafama takıp kendimi üzmeyi üzmekten ziyade deli gibi ağlatmayı başarabiliyorum..o ise bilmiyorum ya çok rahat görünüo...küçük laptopu vardı onun para problemleri yüüznden onu da sattığını söledi hatta internet sitesinde satışa çıkarmıştı gördüm..hatta bunu bana sölediğinde ben satın alim dedim hani onla normal konuşmaya çalışarak..oda olurmu öle şey canım dio..bende şey dedim bak okadar dardasın madem ben verim sana bi miktar param var deim.olurmu hiç kabul edemem dedi..ben herşeyim ona endeksli gibi davranıyorum ya oda bunun farkında b kız beni bırakamaz diye parmağında oynatıo..((((((((((
ona kavuşmak için dua edeceğine keşke hakkın da hayırlısı ne ise onun için dua etseydin.hakkım da hayırlı olana razı olmayı nasip et deseydin ALLAH' a.
canım yanlış mı yaptım dersin onunla evlenmeyi okadar çok istiyorum ki onunla bi yuvam olsun hayırlsını dilemek lazım tabii..ama diyorum ya mantığım devreden çıkmış gibi bnei yanlışlara sürüklüyo..
kusura bakma da ben bu kadar saçma bi düşünce daha duymadm gömedim.aklında biri olan o aklın da olanı dk başı arar benim bildiğim
bende işte bukadar saçma bişey görmediğim için çok ama çok güceniyorum üzülüyorum..önceden bne senin sesini duymadan bi gece bile uyyamam derdi..şimdi hergece bensiz uyuyor..
çok haklısınız.ne diyim.bir insan hele de bi erk kafasına bişi koydumu mesela ayrı şehirde yaşayan sevgilisini görmek gibi ne maddiyat dinler ne aile ne sınav mınav
Ne kadar üzüldüğünü, bu durumdan hoşlanmadığını belli edersen o kadar fazla geri çeker kendini.
Arama sorma sen de, 1 hafta da olsa... En sonunda baktın olmuyor-ki o zaman zaten bazı şeyler bitmiş demektir- ayrılalım de. Sen ayrıl. Çok zor olsa bile bu şekilde acı çekmenden daha fazla acıtmaz canını emin ol.
Bi de saplantılı olma. O olmazsa olmaz deme. O kim ki? Eminim senin sevgini hakedecek bir çok insan tanıyacaksındır hayatında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?