Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

nasıl bi saplantı haline geldiyse bu bende kardeşimde sıkıldı artık dinlemio bile beni bırak şu çocuğu diyo..onlarda bıktılar tbai benim bu halimden..onu düşünmemek oluruna bırakmak için napabilirim?.en ufak bişeyi bile kafama takıp kendimi üzmeyi üzmekten ziyade deli gibi ağlatmayı başarabiliyorum..o ise bilmiyorum ya çok rahat görünüo...küçük laptopu vardı onun para problemleri yüüznden onu da sattığını söledi hatta internet sitesinde satışa çıkarmıştı gördüm..hatta bunu bana sölediğinde ben satın alim dedim hani onla normal konuşmaya çalışarak..oda olurmu öle şey canım dio..bende şey dedim bak okadar dardasın madem ben verim sana bi miktar param var deim.olurmu hiç kabul edemem dedi..ben herşeyim ona endeksli gibi davranıyorum ya oda bunun farkında b kız beni bırakamaz diye parmağında oynatıo..((((((((((

canım çok merak ettim acaba niye böyle yapıyo mutlaka bi sebebi vardır yokmu ortak arkadaşınız yada onun samimi olduğu bi arkadaşı seni tanıyan varsa onu arasan sorsan

ahh canım ya gerçekten böyle olduğunu iyi şeyler için zaman istediğini bilsem sonuna kadar ynaında olurum..(başkası olmadığını bilsem gerçekten)..ona bu 1.5 aylık süre içinde istediğini zamanı vredim ama yine bişeyler değişmedi hala zaman diyip duruo....canım onsuz böyle serbest serbest nasıl durabilirim ynai onun beni arıcağı günü nasıl beklerim..insan sevdiğine eziyet ederemi bak çok acı çekiyorum dedim..böyle deme üzülüyorum diyo bu seferde..sevdiğini nasıl anlarım ya...

canım çok merak ettim acaba niye böyle yapıyo mutlaka bi sebebi vardır yokmu ortak arkadaşınız yada onun samimi olduğu bi arkadaşı seni tanıyan varsa onu arasan sorsan

canım ortak arkadaşımız yok annesinin ve kızkardeşinin teli var onlara sorsam zaten bana bişey sölemezler..bide onun arkadaşının teli olsa bile onunla alakalı bişey bana sölemezler..öyle üzgünümkii bne bunları haketcek naptım diyorum..

Ne kadar üzüldüğünü, bu durumdan hoşlanmadığını belli edersen o kadar fazla geri çeker kendini.
Arama sorma sen de, 1 hafta da olsa... En sonunda baktın olmuyor-ki o zaman zaten bazı şeyler bitmiş demektir- ayrılalım de. Sen ayrıl. Çok zor olsa bile bu şekilde acı çekmenden daha fazla acıtmaz canını emin ol.

Bi de saplantılı olma. O olmazsa olmaz deme. O kim ki? Eminim senin sevgini hakedecek bir çok insan tanıyacaksındır hayatında...

ya başka biri var yada sevmiyor o yüzden böyle davranıyor gözden uzak olan gönüldende uzak olur demişler umarım gerçekten seviyodur bi problem yüzünden böyle davranıyordur ama seven insan sevdiğinden 1 dakika bile haber alamazsa rahat edemez diye düşünüyorum gerçekten sevse her ne sorun olursa olsun arar diye düşüüyorum.aslında sen gerçekleri görüyosun mantıklıda düşünüyosun ama kalbine söz geçirmiyorsun seven insan hep böledir karşımızdaki bize ne kötülük yaparsa yapsın bizim gözümüzde daha kıymetli olur.umarım herşey düzelir ve senin sevgini hakeder bunu diliyorum ama bana kalırsa o seni aramıyorsa sende onu hiç arama bırak bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini.başka şeylerle oyalan n biliyim işinde var düznli ne güzel gez dolaş onu unutturacak şeylrle meşgul ol üzülme...

bihterin sonunu tabiki istemiyorum ama onu okadar iyi anlayabiliorumkibiri seni sevdiğine inandırıyor ve sonra knedini geri çekiyor.çok acı..benim zoruma giden herşey böyle güzelken neden böyle oldu neden herşeyde acıyı göğüslemek zorunda kalıyorum.ondan başka hiç kimseyi sevemicekmişim gibi gelio..onu öyle büyütmüşümki gözümde..

bu arada şunuda ilave edeyim benimde böyl bir olay glmişti başıma bi sevdiğim vardı ve uzaktaydı beni aramıyordu üstelik ben arayıncada çok kızıyodu bende kndime hakim oldum ve bi gün hiç aramadım gece kndi aradı bni o yüzden sabret ve arama senin kolay bir kız olmadığını anlasın bırak o seni elde etmek için uğraşsın ağırdan sat kendini sen aramazsan emin olki o seni arayacak

ilişkilerinizi saplantı haline getirmekten kaçının
ayrılık hayatın her evresinde yaşanılabilecek bir gerçek.
kimse benim gururumdan üstün değildir
terkeder giderim hele ki beni aramayacak ben asla aramam
tavsiyem onu hayatınızdan silme vakti gelmiş..

biraz arama bakalim ne kadar aramadan durucak seni?
bana da baska biri olma olasiligi yuksek geliyor
bir de ailesi acaba tepkili olabilir mi bilmiyorum
ama gercek su ki sogumus senden..

nasılsa beni bırakamaz izlenimi bırakmışsan kötü ya, kimse vazgeçilmez değildir, kendine zaman ayır, kitap oku hobi edin, zor bi dönem ama bunu zorlaştıran da senisin unutma, bende geçtim bu dönemlerden, kararlı olmak yapabileceğin tek şey, evet ya ben onsuz da mutlu olurum, demelisin. onunla olursa daha güzel olacağına inanıyosun ama ben hep bunu gördüm bunu yaşadım inandığım tek şey de şu, HER KÖTÜ OLAYIN SONU AYDINLIK, VE OLUMSUZ DÜŞÜNCE OLUMSUZLUĞU BERABERİNDE GETİRİR.

canım sonuçta memur işi güc var arabası var heryere para buluo ama benim yanıma gelmek söz konusuu olunca böyle..suç bende bne bukadar iyi olmasam ona kötülük yapsam bana kesin daha iyi davranır bunu biliorum ama ben vicdanlı bi insanım ve kötülük yapamam ona..

bencede bıraz onada kendınede zaman ver baktın hala soguklugu devam edıyor tak sepetı koluna herkez kendı yoluna dersın.

bende cok sevdım bır zamanlar 8 aylık bır ılıskım vardı bana gel senı ozledım dedı ve tatılı yarıda bırakıp yanına gıtmıstım sımdı dusunuyorumda ona ınat daha cok dururdum.kımse ıcın uzulmeye degmıyor oda sıkılmıs demekkı herseyın monoton olamsından aranızdakı mesafe cokmu.bu kadar cok uzuluecegıne bın arabaya yanına gıt bence

belkide ailesi birisini bulmuştur baskı yapıyodur zorla olmaztabiki ama baskılar insanı bunalta bilir
ve ben eyer başkası yoksa mutlaka maddi problemleri olabileceğini düşünüyorum benim eşimle çıkarken bi dönem olmuştu böyle buyüzden beni aramazdı ben ararsam konuşurdu konuşmayalım demezdi gene buluşmaya gelmezdi gururuna yediremezdi nezamanki çalışmayabaşladı paralandı ozaman kendine güveni geldi heralde düzeldi herşey
belki annebabasıyla alakalı bi sorun vardır sana söyleyemediği bi ihtimal

Hiçte yanına filan gitme. Bi düşün bakalım niye sen bu kadar üstüne düsüyosun da o rahat ohh ne alaaa ! Kaçan kovalanır işte sen kovalayıp duruyosun böyle devam edersen o daha da çok koşturcak seni merak etme . Sağlığını da boz tamam mı aynı benim bir zamanlar yaptığım gibi de mide ağrıları çek çok üzülür zaten o da işlerinden yoğunluğundan üzülmeye vakit kalırsa .
Canım rahat olmaya bak 2. ihtimal var ya baskası var yada sıkıldı senden biraz zaman tanı biri varsa ayrılacağı sinyalini verir acını hakkıyla çek ona belli etme zaten suandada cekiyosun gitmek isteyene kal deme bırak o kaybetsin seni. Ama eğer 2. şıktaki gibiyse durum sen üzerine düşmeyince o meraklanır endişe duyar .

sevdiğini nasıl anlarım demişsin tel kapatırken seni seviyorum diyomu
konuşurken aşkım yada kullndığınız özel kelime neyse sana öyle hitap ediyomu
internete takılırmı fesbookta kaydı varmı takip edermi bi bak bakalım

asiri seviyorum demeyin kendinizi kandiriyosunuz
sizin o asiri seviyorum dediniz sey bence aliskanlik
onu biraksanizda karsiniza baskalari cikicaktir
o son erkek degil

Canım ya bu kadar mı olur,bir an için konuyu acaba kendim mi actım diye düsündüm..Suan seninle birebir aynı seyleri yasıyorum.bir hafta önce falan konu acmıstım bende..Ama bizde hala aynı durumdayız..Hatta daha da kötüye gittik
Aynı sekilde başladı bizim ilişkimizde o kadar ısrarla benle görüsmek istedi,ben yapamıyoruz anlasamıyoruz dediğimde kapıma gelip saatlerce görüselim diye yalvarıyordu düşün..
Sonra aynen aramızda yaşanan sorunları,benim bir kac tavrımı bahane ederek biranda aramamaya sormamaya başladı,facebook a kızlar eklemeye başladı,bunun üzerine bulustuk konustuk sarıldık ve bana seni kızdırmak için yaptım dedi..Bende affettim ama yine gecen aramadı sormadı 4-5 gün bende aramadım ve bu sefer facebook şifresini değiştirmiş,msn yede kızlar eklemiş..
Ve msj yazdığımda ona neden bittiyse güzelce söylemiyorsun,neden böyle sacma sapan ayrılalım yazdığımda ise;bana diyor ki "bu msjını okuyunca cok üzüldüm,ben seni defalarca aradım sen acmadın" diyor...Ya beni aramıs olmak için 2 kere çaldırıp arıyor,arkadan arayınca acmıyor...O kadar dengesiz davranıyor ki anlatamam..Ve bu cocuk her sabah bana ne msjlar atar,gün içinde 1 saat haber almasa 30 cevapsız arama görürrdüm tlf umda...
Şİmdi ise ben aramazsam aramıyor,ulasmıyor bana..Ve bir sürü kız ekliyor msn yee...
Benimde kalbim o kadar acıyor ki canım,ben o bu kadar ilgilenirken farkına varmadan onu o kadar sevmeşim ki şimdi resmen mide krampları oluyor bende..Yemek yiyemiyorum aynen senin gibi..Düsünsene görüselim bile demiyor bana 2 hafta oldu görüstüğümüz ve evlerimiz 10dk uzaklıkta
Diyeceğim bitanem,bil ki tek sen değilsin,bende ona ulasmıcam diyorum ama kendime engel olamıyorum ve ulasıyorum,,Ve arkadasların da dediği gibi bu onu hemde benden daha da uzaklastıryor hemde beni daha da üzüyor..
Ama olsun yine de belki diyorum bu sekilde ben ona ulastıkca o soğuk davrandıkca daha cabuk kırılır içimde bişeyler ve bende daha cabuk unuturum diyorum...
Allah yardımcımız olsun canım şu mübarek cuma günü...Amin

evt canım aynen bu şekilde oluyo ben nekadar mutsuzum dedikçe o daha fazla sinirlenio.bu sefer hiç aramıo o ilk başlar iyi gibi göründüğüm zamnalar günde bikere olsun arıyodu..ben böle yapınca hiç aramıyo..ben şuanda en fazla iki gün dayanabiliorum onun sesini duymadan..okdara lışmışımki varlığına bide küçük bi ilçede çalışıyorum yapcak pek bişi de yok..çok zor daolsa en sonunda belkide ayrılık olcakk...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…