Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Bırak onu önüne bak o tam biyalancı gör artık bunu bende konduramıyodum ama ayrılıp tekrar barısmak istediğimde gördüm yalanını yakaladım salla yaa uzaktan bi halt olmazzz güven çok önemlii onlar rahat ders çalıssın bilmem ne biz mide krampları gecirelim çok öle yağmaa ben bi bastım tekemiyi 1 ay sonra yalvardı yakardıı ama artık bittii hayır gelmiosa VAZGECİCEKSİN . Bu kadar güçsüz olamazsın be canım bende acı cekiorm ama gurur denen bise var aramaaaa artıkkkk otur ağla zırla ölüceni san ama aramaa geçicek bigün sabredicezz

senle devam etmek isteseydi bir yolunu bulurdu tamam arada mesefeler var ama telefonla bile ilişkinizi sıcak tutabilirdi.başka birisimi var diye düşünmeden kendimi alamıyorum.niye sen peşinden koşuyosun ki eksik kusurun mu var ondan başkası sana bakmaz mı bulunmaz hint kumaşımı evli olsanız devam et derdim ama hak ettiği değeri ver sende onu süründr

canım o 1.5 yıl önceki olay doğruymuş yani ben onun dediklerine inanmak zorundaydım yani ağlaması beni sevdiğini sölemesi falan inandırdı bana.bide o kızdan gelen bi tane mesajı okutmuştu kız çok sert yazmıştı buna sen beni ve ailemin gönlünü almadan nasıl böyle şeyler yaparsın gibisinden.bu kıza seni istemiyorum diye diye uzaklaştırmış kendinden.kız sonra kendine başka birini bulunca benim erkek arkadaşımı bırakmış.yani öle bişeyki ben herşey çok güzel olcak madem tamam dedim sana inanıyorum.işte ondan sonra herşey yavaş yavaş düzelmeye başladı.çok güzel gidiodu.taki bu ilgisizliği başlayana kadar.zaten benim onu bırakamıcam fikride o olaylarda onu bırakmadım hep yanında oldum ya ondan kaynaklandı diye düşünüyorum.ben kendimi çok kötü hisssediyorum canım.acaba diyorum izin alıp bu salı yada çarşamba 4-5 günlüğüne gitsemmi.ama bu seferde karşısında çok güçlü durmam gerekiyor.buna nasıl dayancam nasıl ozaman ayrılalım dicem.

canım çok haklsın yani bulunmaz hint kumaşı değil kimse ama o benim yüreğimin onu kesin ve karralı bir şekilde bırakamıcamı sanıyor.kendine olan güvenide bu yönde.2 gün aramadım yani ama çok zor durdum.neyse bu aradı.10 dakka falan konuştuk zaten oda çok havadan sudan saçma sapan şeylerdi.o an okadar daraldımmki.arkadaşları ona gelmişler maç izliceklerdi.benle iki dakka konuşamıyo ders çalışcam diye ama maçı izlio.canım o benim ikinci ilşkim ben belkide nasıl davrnmam gerektiğini bilmiyorum hakketiğinden fazla değer verip şımartıyorum.oooooff off herşeyi ona endeksliyorum.geçen akşam önceki mesajları okudumda içim kıyıldı ya nasıl değer verio bana diyodum.canım bide şey diyorum mesela beni ondan çok seven olmaz diye düşünüyodum ynai eski günleri düşündükçe.ama aslında onun kadar üzen biri olmaz diye düşünmem gerekio(((((

canım yüz verme dayan aramamaya başla o şimdi sen arıyorsun ya havalara girmiştir dayanmaya çalış arama niye aramıyorsun derse zamanım olmadı vs de peşinden koşma

canım o kızla evlenmedi bi şekilde kendinden soğuttu sonra o kız başkasını buldu.nişanlanmış.ilginç bi şekilde benim gelmemi istemio ama yani ben gelirim canım dio.annesiyle telde konuşuyodum önceden şimdi pek aramak istemiyorum kadında bu kzın bunların ilişkilerin sorunları hiç tükenmicekmi dicek en sonunda.sevgilimin dedğine göre annesi beni seviyomuş ama pekde inanasım gelmio..yanlış anlamam canım burada fikir alışverişinde bulunmak akıl almak için içimi döküyorum yoksa diğer türlü hepde kafayı oynatcam.

canım bende öle diyorum yani bu hafta acaba izin alıp gitsemmi yanına..ama bu seferde yine peşinden ayrılmayan insan konumuna düşmek istemiyorum.napcamı şşaırdım.

senin davranışında bir yanlışlık yok kendinde arama tabiki değer verdiğin insanı şımartırsın o da sana değer veriyo olsaydı yaptıklarının ilginin altında ezilir en azından hergün seninle konuşmaya çalışırdı.arkadaşlarıyla maç izlemesi normal ama sana vakit ayıramamsı ilginç hiç yemek yemeden tuvalete gitmeden mi yaşıyor. sen ciddi ciddi konuşmayı düşün kişiliği mi diyecem ama

en iyisi arayip sormaman ve kendini isine vermen hatta hayatinda o yokmus gibi davran eyerki merak edipde arayip sorarsa hala iliskiniz icin ümit vardir demekki yoksa sakin üzme ve en kötüsüne hazirla kendini mesafeler ne yazkki cok fazla yipratiyor iliskiyi kisileri senin kendini yipratigin kadar o yipratsaydi simdi su durumda olmazdin en güzeli arama sorma ve kendini daha fazla yipratma...

bence sen elinden geleni yap ki sonradan bu sana teselli olur ben çok çabaladım vazgeçmedim ama olmadı işte de acaba şurda şu şekilde davransaydım herşey farklı olurmuydu belkide öyle yapsaydım ayrılmazdık gibi şeyleri düşünüpte pişmanlık yaşamaman için elinden geleni ertelemeden yap git yanına bakalım tepkisi ne olacak o zaman konuşmalarınıza göre karar verirsin ayrılıp ayrılmamayı belkide yine zaman verirsin kararın ne olursa olsun seviyosun ve eyerki yollarınız ayrılırsa sonrasında ben elimden geleni yaptım onu kaybetmemek için çabaladım ama olmadı işte diyebilesin sözün kısası unutmaki
en büyük pişmanlıklar yaptıklarımız için değil yapmadıklarımız için olanlardır

senin durumun farklı olabilir ama bu yaşa kadar ne zaman böyle bir olayla karşılaşsam sonunda uzaklaşmanın sebebi sevgiliyi yedek kadroya alıp yeni bir ihtimalin peşinden koşma oluyor. Eğer
tamamen ayrılırsa diğer kızla işler yolunda, geri dönerse diğer kızla yürütememiş demektir. Benim bu zamana kadar gördüklerim böyleydi. Hayırlısı....

dün akşam aradım ben erkek arkadaşımı numarası meşguldü.neyse sonra aradı.bne dedim buna çarşamba ben oraya geliyorum bilet aldım diye.buda sen bana sormadan niye iş yapıosun diye kızdı.çarşamba ben burda olmucam eğitim var antalyada olcam dedi.bende ddeim beraber gideriz bende gelirim.olmaz falan ddei.bidaki haftaya ayarlarız dedi.beni niye bukadar bunaltıyosun sen gelmezsen ben gelcem diosun dedi.sen bi sabırlı ol düzelcek herşey dedi.bende sen benim kadar sabırlı bi insan gördünmü dedim.oda senin kadar sabırsız birini görmedim dedi.ban abırak herşeyi dedi.tamam peki öyle olsun nasıl istersen öle olsun, sana bırakıyorumm dedim.kafam böyle daha rahat olur belki dedim oda kesinlikle kafan daha rahat our dedi.kapattık.bugün hiç aramadı.biraz önce aradım yine meşguldü teli.Allahım yüreğim nasıl hızlı çarpıyor hiç bişey yemedim bugün yine..napcam yaa napcam napcam arkadaşlar..

bence artık üstüne gitme galiba başkası var yoksa niye kaçsınki senden dimi ama eyer öyleyse bu eryada geç ortaya çıkacaktır canım sen birz işi oluruna bırak zaman ve fazla aramamaya çalış bakalım nolcak zaman size ne göstercek ama ayrılman unutmaya çalışman senin için en iyisi olucak gibi görünen oki ondan sana hayırdan fazla zararı var güçlü ol ve ayrılık kararını ver seni seviyo ve sana sadıksa zaten en kısa zamanda yani biay bile geçmeden seni aricaktır

çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için..aslında herşey ortada gibi ama onun bnei aldatma ihtimali bile yüreğimi kavuruyor..ben yeniden nasıl eskiye dönücem gittikçe dermandan düşüyorum tek yaşıyorum bide..hiç bişey yemeden günü geçiriyorum..o ise beni hiç düşünmeden kendi keyfinde..bu gidişle biyerde yığılıp kalcam..bu nasıl bi sevgidir Allahım nasıl üstesinden gelirim..ölüyorum ya ölüyorum...çok ama çok özlüyorumm onu çok..bana bunca yaptığı şeyden sonra neden nefret etmiyorum neden...canım ya başkası varmııdr gerçekten..sorduğum da başksı yok diyo ama bu bana çektirilen sıkıntı nedir..ağlamaktan harabeye döndüm yaaaa.....

peki ona söylednmi bu kadar üzülüp günlerdir birşey yemediğini yada saydınmı şüphelerini? hiç bişey yoksa bile seven insan sevdiği kişinin üzülmemesi için, onu yok yere sağlığından etcek derecede üzmemek için böyle yapmaz. bende başkası olduğunu düşünüyorum anlattıklarınızdan... hatta anlattıklarınız bana sevgilinizin sizden ayrı olduğu zamanlarda hep eczacı kız ve niceleri şeklinde giden-siz orda beklerken onun uzağa gittiği zamandan beri başlayıp biten ilişkileri olduğunu düşündürttü..

Aşkta taktik olmaz diye düşünüyorum. Ben şahsen aramak istiyorsam ararım görmek istiyorsam gider görürüm. Aksi halde taktik sonucunda elde ettiğin şey seni mutlu edecek mi sanki? Kendini frenlemenin anlamı yok, ben 'insan' gibi olayım da varsın o benim kadar dürüstünü bir daha bulamasın, derim.

Gelecem diyorsun gelme diyor. Yahu bırak bunu daha ne uğraşıyorsun. Bundan bir sonuç çıkmaz iş çıkmaz yapma etme kendine böyle zarar verme. Çarşamba gelme dediğinde hemen çullanacaktın üstüne ne demek ya. Aylar olmuş görüşmemişsin. Koy tavrını biraz. Bence bırak sevgi filan deme buna saplantı olmuş sende. Yok çarşamba gelme eğitime gideceğim filan. Kendini bitiriyorsun ya. Bıraktım seni de bu kadar zor mu? Kendine bu kadar eziyet etmekten daha mı zor?

canım aslında okadar farkındayım ki aptallığımın,saplantılı saçma sapan duygumun....durup durup eski güzel günlere giidyorum..beni istemio apaçık ortada aramıyorum bakalım..tam ben bunları yazarken aradı şimdi konuştuk 10 dk..güzel konuşuyo benle ağzıma bi kemik atıo hergün..biraz daha gelişme kaydettim konuşmayı çok istememe rağmen aramadan dayanıyorum kaç gündür..Allahımm nasıl kurtulcam kendime olan güvenim saygım herşeyim bitti..ben böyle ağlarken o rahat olmasın inşalalh hiç bi zaman bana yaptıklarına pişman olsun..ben bitsin diyemiyrum canım..çünküü bu bneim ikinci ilişkim bi önceki ilşkimde ben bitirdim ve aklıma geldikçe hala çok ama çok üüzlürüm vicdanım sızlıo..onu deli gibi severken bırakmak zorunda kaldım ben..bu yüzden bu ilşkimde bırakmak değil bıraklımak sanki içimi daha az acıtcakmış gibi gelio..gerçi bu sıralar nekadar sağlıklı düşünebiliomkii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…