- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
o kaçan ben kovalayan yapışık insan durumundayım..sanki erkek olan bneimde kız olan o..onun geçirdiği kötü bi dönem vardı ben hiç bırakmadım hep yanında oldum.ondan dolayı benim sevgimdençok emin...kendi değerimi yeniden nasıl kazanıcam canım..ben sağlığımı kaybetcek derecede onun için üzülürken o ders çalışsın işin gitsin arkadaşlarına vakit ayırsın..umarım başkası yoktur dayanamam ozamnnn..canım benim gibiisni bulamıcanı sölüo ama beni kaybetmek için benim onu bırakmam için elinden geleni yapıo...bu nasıl bir tezat anlamadım..dünden beri dayanıyorum aramıyorum bakalım ne kadar dayancam..arayıp kendimi küçük düşürüyorum..
canım 1.5 sene önceki o eczacı kız olayından nasıl kurtuldu durumunun çok vahim olduğunu yazmışsın okudum tüm konunu doğrumuymuş o olay gerçekten yoksa başka bişeymi varmış bide biyerde 2 sene çalışınca tayin isteyebiliyomuş diye bi yorum vardı ozamanlar daha 15 ayfalan olmuş orda göreve başlayalı demişsiniz şimdi 3 sene dolmuş hala ordamı ordan hiç memnun değilmiş diyodun ya en önemlisi o sorunlarınızı kafanızdaki düşüncelerinizi nasıl çözümlediniz 1.5 senede neler oldu bu hususta bizi aydınlatırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz
odurumları atlattıktan sonra herşey çok güzeldi ^ demişsin ama nasıl atlattınız durum tam olarak neymiş aslı astarı neymiş
belliki saklamak istediğin bişeyler var ama bizler seni tanımıyoruzki çekinmeni gerektirecek bişey yok
senle devam etmek isteseydi bir yolunu bulurdu tamam arada mesefeler var ama telefonla bile ilişkinizi sıcak tutabilirdi.başka birisimi var diye düşünmeden kendimi alamıyorum.niye sen peşinden koşuyosun ki eksik kusurun mu var ondan başkası sana bakmaz mı bulunmaz hint kumaşımı evli olsanız devam et derdim ama hak ettiği değeri ver sende onu süründr
1.erkek arkadaşın o eczacı kızla evlendimi
2. erkek arkadaşın sana zorla o kızla evlense bile ondan boşanıcanı sana dönüceni söylemiş sana acaba evlendimi buyüzdenmi san sen gelme ben gelirim diyo senin gelmemen için bahaneler buluyo sorunu bumu acaba
3. evlendiyse senbunu biliyosun galiba seni bırakmamış olabilir. kardeşin buyüzdenmi bırak o çocuğu diyo. ailesiyle telde daha önce görüşmüşsün şimdi niye arayamıyorsunki
yalnış anlama eyer bugibi şeyler varsa seni kınamıyorum sadece askıda kalan çelişkili olayları sakladığını düşünüyorum bence bugünkü durumunun nedeni o 1.5 sene önceki olayla bi bağlantısı var ve sen bunu biliyorsun diye düşünüyorum
yalnış düşünüyor olabilirim özürdilerim şimdiden neler oldu doğrumuymuş nasıl kurtulduki
uzun süreLi qörüşmeme bence aşkı yıpRatıo muhakkak ya erkek yada kız soğuyoo bence git yanına süpriz yapp zaten gördümü senii dayanamaz aranızdaki buzlar erir gibime geliyo çnkü bende öleyim sevgilimeden az ayrı kalam soğuyorum ondannn ama onu görünce buluşuncaaa sevgim aşkım tekrardn geliyoo bence siz kesinn buluşun derim tatlımmm
bence artık üstüne gitme galiba başkası var yoksa niye kaçsınki senden dimi ama eyer öyleyse bu eryada geç ortaya çıkacaktır canım sen birz işi oluruna bırak zaman ve fazla aramamaya çalış bakalım nolcak zaman size ne göstercek ama ayrılman unutmaya çalışman senin için en iyisi olucak gibi görünen oki ondan sana hayırdan fazla zararı var güçlü ol ve ayrılık kararını ver seni seviyo ve sana sadıksa zaten en kısa zamanda yani biay bile geçmeden seni aricaktır
çok teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için..aslında herşey ortada gibi ama onun bnei aldatma ihtimali bile yüreğimi kavuruyor..ben yeniden nasıl eskiye dönücem gittikçe dermandan düşüyorum tek yaşıyorum bide..hiç bişey yemeden günü geçiriyorum..o ise beni hiç düşünmeden kendi keyfinde..bu gidişle biyerde yığılıp kalcam..bu nasıl bi sevgidir Allahım nasıl üstesinden gelirim..ölüyorum ya ölüyorum...çok ama çok özlüyorumm onu çok..bana bunca yaptığı şeyden sonra neden nefret etmiyorum neden...canım ya başkası varmııdr gerçekten..sorduğum da başksı yok diyo ama bu bana çektirilen sıkıntı nedir..ağlamaktan harabeye döndüm yaaaa.....
Gelecem diyorsun gelme diyor. Yahu bırak bunu daha ne uğraşıyorsun. Bundan bir sonuç çıkmaz iş çıkmaz yapma etme kendine böyle zarar verme. Çarşamba gelme dediğinde hemen çullanacaktın üstüne ne demek ya. Aylar olmuş görüşmemişsin. Koy tavrını biraz. Bence bırak sevgi filan deme buna saplantı olmuş sende. Yok çarşamba gelme eğitime gideceğim filan. Kendini bitiriyorsun ya. Bıraktım seni de bu kadar zor mu? Kendine bu kadar eziyet etmekten daha mı zor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?