Canım çok acıyor...lütfen okuyun yardımcı olursanız sevinirim...

Uzun Mesafe ilişkileri malesef ki yıpratıyor umarım düzelir durum ama benden tavsiye takıntı yapma netice de herşey olacağına varıyor ama bu mesafe olayı böyle
istisnasını görmedim, görmeyi cok istediklerim oldu, yasamasını dilediklerim vardı. kendi ilişkimmiş gibi sürmesini istedim ama olmadı Inşallah istediğin gibi olur

bence öle düşünme bırak gitsin valla uzak şehilerde olmayan mı yok sanki adam sevsin yeter seven insan için uzaklık falan problem olmaz bahane çünkü aynı şey benimde başıma geldi uzak diyip mesafe koydu araya seni istemeyeni sen hiç isteme bırak cnm hayatını yaşa üzülme takma kafana hiçbişeyi belli bizan sonra öle unutcaksin ki merak etme sabırlı ve kararlı ol hakkında hayılısı olsun...

daha önceki konun
arkadaşlar benim erkek arkadaşım yalnız yaşıyor küçük bir ilçede çalışıyor.ayrı yerlerdeyiz.son 15 gündür ağlama krizleri,sürekli uyuma isteği(ilk 1 hafta sürekli uyumak istiyodu son 1 haftadada toplam 10 saat ancak uyumuşumdur diyor),benim hayatım kaymış diyor,bana yapmadığım bişeyi yapmışım gibi gösteriolar benim peşimdeler ya ölcem ya ölcem heran kapı çalınabilir ben yastığmın altında silahla uyuyorum diyor.benden sana hayır gelmez benim hayatım kaymış diyor.polise git ozaman diyorum nolur böle yapma diyorum.polisde onların adamları beni gebertirler diyor.ve buna benzer şeyler.çok üüzlüyorum bende kaç gündür bişey yiyemiyorum telefonlarıma bile bakmıo baksada soğuk konuşuo.benden mi ayrılmak istiyorsun eğer böle bişey varsa söle nolur söle yeterki senin başına kötü bişey gelmesin diyyorum.şuanda senden uzak durmak zorundayım senin iyiliğin için diyor.ben onu çok seviyorum napcam bilmiyorum.numara yapıo olabilirmi..şu durumdan kendimi kurtarabilirsem ki kurtulma ihtimalim çok düşük binde bir diyor herşeyi ozaman anlatcam diyor.onun yakın bi arkadaşı var sadece ona anlatmış bu durumu bana anlatmıoo o kadar yalvardım ama anlatmıyo..nolur bi akıl verin napabilirim..beni bırakmak istiyosan söle dedim kaç defa.yok diyo ben senden daha iyi bir insan tanımadım şu dünyada tanıyamam da ama böle olmak zorundayım diyor.ben yapmıyorum bunları bana yaptırıyolar diyor.dövdüler beni yüüzmde bıçak izi var şuan diyor.annesiyle kardeşinin de telefonlarına çok nadir bakıyomuş.ama msnye falan girio facebooka girio.bizden uzaklaşıo.açıklamasıda sevdiklerime yani sana anneme kardeşime zarar gelmemsi için sizden uzak durmak zorundayım diyor.nolur yardım edin bi akıll..cevabınızı bekliyorum dört gözle...iyi günler..

3 senedir dedigine göre hala ayrilmadiniz demi yoksa bu konudaki degil ayrildigin kisi
daha öncede baska kadinlarla bi haltlar karistirmis
memur adamin neden parasi olmasinki baska kadinlarla yedigi icin olabilirmi
vallahi tuhafsin konusahibi kardesinde hakli ben bile 2 dakka icinde boguldum konunu okurken
senin derdin bitmez kendi düsende aglamaz diyorum

adamın seni istemediği apaçık ortada
çok zor ama bitirmelisin bence
madem o seni istemiyo seni istemeyeni sen hiç isteme !
acı çekersin zor gelir ama onlaykende acı çekiyosun onsuzkende çekiceksin
değişen bişey olmıycak yani
hakkında hayırlısı

evt canım aynı kişi o durumları atlattıktan sonra herşey çok güzel oldu taki bu ana kadar
kendi düşen ağlamaz ama ben sıkıntımı paylaşmak için yazdım buraya öyle kötü günler atlattımki yinede ilgin için çok saol..

evt canım beni hiç kaybetmiceni hep elinin altında olacağımı düşünüyo.buda benim suum biliorum ama öle çok sevdiğim için hep gösterdim sevgimi..sonunda böle oldu.bu saat oldu en son dün akşam 8de konuştuk onuda ben aradı tabi şimdi hala aramadı..önerilerin için çok saol canım..şuna bir karar verebilsem onu tamamen hayatımda istemedime dair..aydınlık lcakmı canım bunun sonuda öle morele ihtiyacım varki..

şuanda öyle acı ekiyorumki anlatmam imkansız galiba yüreğim yerinden fırlıcak gibi..ama o bunu hiç duymucak anlmaıcak..bigün anlarmı değerimi..belkide cesareti yok ciddi bi bitirmeye ondan bekliyorum bunu..kabuğuma ozaman ok fena çekilcem belkide..

canım ya benimde artık huzurum olsun uyku uyyim yemek yiyebilim istiyorum..bi zaman sonra muhakkak unutulur ama ben bu zamana kadar napacam canım napacam kendimden gidio giden..

canım aramızda 8 saat mesafe var ben gitmeyi aklımdan çok geçiriyorum ama on asöleyince hep bişler buluo meselaa annesi gelcek oluo..habersiz gitsem bu sefer sen bana güvenmiyosunda habersiz geldin der diye çekiniyorum şaşırdım yani..kimse için değimiyomu canım birileri bana bişeyler dese de rahatlasam diye yola bakıyorum.

o kaçan ben kovalayan yapışık insan durumundayım..sanki erkek olan bneimde kız olan o..onun geçirdiği kötü bi dönem vardı ben hiç bırakmadım hep yanında oldum.ondan dolayı benim sevgimdençok emin...kendi değerimi yeniden nasıl kazanıcam canım..ben sağlığımı kaybetcek derecede onun için üzülürken o ders çalışsın işin gitsin arkadaşlarına vakit ayırsın..umarım başkası yoktur dayanamam ozamnnn..canım benim gibiisni bulamıcanı sölüo ama beni kaybetmek için benim onu bırakmam için elinden geleni yapıo...bu nasıl bir tezat anlamadım..dünden beri dayanıyorum aramıyorum bakalım ne kadar dayancam..arayıp kendimi küçük düşürüyorum..

Anlaşılan seni kırmamak için saçma bahaneler üretmiş sürekli ya da kafası karışık durumda..Bitirmek istese bitsin derdi zaman istemezdi diye düşünüyorum..Belkide senin sürekli aramandan keyif alıyordur bnu devam ettiriyordur.Kendi açımızdan düşünürsek eğer bu bizimde hoşumuza gitmiştir çoğu zaman değil mi? Ben küstüğümde benim üzerime daha çok düşerse ben daha çok uzaklaşırım daha doğrusu trip atarım :) Bu kesinlikle kaçan kovalanır durumu.Birde aramamayı dene en azından bir kaç hafta bakalım tepkisi ne olacak..İşte o zaman anlarsın gerçekten sevip sevmediğini.Eğer özlerse arar çünkü aramazsa anla ki hayatına başkası girmiş ve bu yüzden kafası karışmış seninle ilgili..Ama benden tavsiye birazda kaçan sen ol!

canım 1.5 sene önceki o eczacı kız olayından nasıl kurtuldu durumunun çok vahim olduğunu yazmışsın okudum tüm konunu doğrumuymuş o olay gerçekten yoksa başka bişeymi varmış bide biyerde 2 sene çalışınca tayin isteyebiliyomuş diye bi yorum vardı ozamanlar daha 15 ayfalan olmuş orda göreve başlayalı demişsiniz şimdi 3 sene dolmuş hala ordamı ordan hiç memnun değilmiş diyodun ya en önemlisi o sorunlarınızı kafanızdaki düşüncelerinizi nasıl çözümlediniz 1.5 senede neler oldu bu hususta bizi aydınlatırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz
odurumları atlattıktan sonra herşey çok güzeldi ^ demişsin ama nasıl atlattınız durum tam olarak neymiş aslı astarı neymiş
belliki saklamak istediğin bişeyler var ama bizler seni tanımıyoruzki çekinmeni gerektirecek bişey yok

1.erkek arkadaşın o eczacı kızla evlendimi
2. erkek arkadaşın sana zorla o kızla evlense bile ondan boşanıcanı sana dönüceni söylemiş sana acaba evlendimi buyüzdenmi san sen gelme ben gelirim diyo senin gelmemen için bahaneler buluyo sorunu bumu acaba
3. evlendiyse senbunu biliyosun galiba seni bırakmamış olabilir. kardeşin buyüzdenmi bırak o çocuğu diyo. ailesiyle telde daha önce görüşmüşsün şimdi niye arayamıyorsunki

yalnış anlama eyer bugibi şeyler varsa seni kınamıyorum sadece askıda kalan çelişkili olayları sakladığını düşünüyorum bence bugünkü durumunun nedeni o 1.5 sene önceki olayla bi bağlantısı var ve sen bunu biliyorsun diye düşünüyorum
yalnış düşünüyor olabilirim özürdilerim şimdiden neler oldu doğrumuymuş nasıl kurtulduki

uzun süreLi qörüşmeme bence aşkı yıpRatıo muhakkak ya erkek yada kız soğuyoo bence git yanına süpriz yapp zaten gördümü senii dayanamaz aranızdaki buzlar erir gibime geliyo çnkü bende öleyim sevgilimeden az ayrı kalam soğuyorum ondannn ama onu görünce buluşuncaaa sevgim aşkım tekrardn geliyoo bence siz kesinn buluşun derim tatlımmm

erkekler onlara cok baglandıgınızda ilgilendiginizde,sevgimizi belli ettigimzde boyle garipleşiyolar.... ama su an için bu durumu duzeltmenın tek yolu onu rahat bırakmak.. üzerıne gittikçe uzaklaşır senden... rahat,umursamaz olmak lazım degılsen de ona oyle gorunmen lazım... ne yazık ki solemek kolay yapmak zor..kolay olsa ben yapardım =(

eczacı kız yalanından sonra zorla kendini inandırıp haaaaaaaala yanındaydın ayrılmadın ve şimdi napayım diye soruyorsun ya ben birşey demiyorum. Acı çekmek hoşuna gidiyor belliki...

bence de. Sonuçta kimse kimseyi tanımıyor. Bir profil fotoğrafı ve yazdıklarından ibaretken herşey neden açık açık yazmıyorsun? Direk aramıyor sormuyor dersen normal bir insan sanıp erkek arkadaşını, mesafeler sorun olmuştur derdim. Ama önceki konunu okuyup şizofren gbi davranan tavırlarını yada eczacı kızla naneler yiyip sana farklı aktarışını okuduktan sonra hiç kusura bakma değil aramak, kaç kurtul demekten başka yapılcak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…