- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
3 yıllık bi ilişkim var ve biz ikimizde memur olduğumuz için ayrı şehirlerdeyiz.herşey çok güzel giderken erkek arkadaşım benden sebebini anlayamadım bir şekilde uzaklaştı..beni aramıyor sormuyor...2 gün konuşmayalım ben arıyorum sonra yine..tabi dayanamıyorum sitem edip ağlıyorum telde..neler oluyo biz niye bu hale geldik diyorum..zaman istiyo benden..1,5 aydır kullanıyo zaten bu zamanı...kendimi çok yıpratıyorum hiç bişey yiyemiyorum çok zayıfladım çevremdekilere de ramazandan dolayı oldu diyorum..kardeşim de sıkıldı sanırım artık benden..madem seni bu kadar üzüyo bırak gitsin diyo..ama ben aşırı seviyorum..öle bişeykiii biyerime bişey olsa hiç acımıaz gibi gelio..napcam ben kafayı yiyorumm kendime anlatamaıyorum mantıklı olan bişeyi..yanıma çağırıyorum maddiyatı öne sürüo..ben gelim diyorum annesi gelio gidio sürekli...kızlar bne çok seviyorum onu..bu bihterin saptantılı aşkı gibi ya(((...aşkı memnuyu izlerken kızıyodum bihtere bıraksın artık behlül onu istemio niye gururunu ayaklar altına alıyo..ama bende aynı çok am açok acı çekiyorum..sağlığımdan olcam...
daha önceki konun
arkadaşlar benim erkek arkadaşım yalnız yaşıyor küçük bir ilçede çalışıyor.ayrı yerlerdeyiz.son 15 gündür ağlama krizleri,sürekli uyuma isteği(ilk 1 hafta sürekli uyumak istiyodu son 1 haftadada toplam 10 saat ancak uyumuşumdur diyor),benim hayatım kaymış diyor,bana yapmadığım bişeyi yapmışım gibi gösteriolar benim peşimdeler ya ölcem ya ölcem heran kapı çalınabilir ben yastığmın altında silahla uyuyorum diyor.benden sana hayır gelmez benim hayatım kaymış diyor.polise git ozaman diyorum nolur böle yapma diyorum.polisde onların adamları beni gebertirler diyor.ve buna benzer şeyler.çok üüzlüyorum bende kaç gündür bişey yiyemiyorum telefonlarıma bile bakmıo baksada soğuk konuşuo.benden mi ayrılmak istiyorsun eğer böle bişey varsa söle nolur söle yeterki senin başına kötü bişey gelmesin diyyorum.şuanda senden uzak durmak zorundayım senin iyiliğin için diyor.ben onu çok seviyorum napcam bilmiyorum.numara yapıo olabilirmi..şu durumdan kendimi kurtarabilirsem ki kurtulma ihtimalim çok düşük binde bir diyor herşeyi ozaman anlatcam diyor.onun yakın bi arkadaşı var sadece ona anlatmış bu durumu bana anlatmıoo o kadar yalvardım ama anlatmıyo..nolur bi akıl verin napabilirim..beni bırakmak istiyosan söle dedim kaç defa.yok diyo ben senden daha iyi bir insan tanımadım şu dünyada tanıyamam da ama böle olmak zorundayım diyor.ben yapmıyorum bunları bana yaptırıyolar diyor.dövdüler beni yüüzmde bıçak izi var şuan diyor.annesiyle kardeşinin de telefonlarına çok nadir bakıyomuş.ama msnye falan girio facebooka girio.bizden uzaklaşıo.açıklamasıda sevdiklerime yani sana anneme kardeşime zarar gelmemsi için sizden uzak durmak zorundayım diyor.nolur yardım edin bi akıll..cevabınızı bekliyorum dört gözle...iyi günler..
3 senedir dedigine göre hala ayrilmadiniz demi yoksa bu konudaki degil ayrildigin kisi
daha öncede baska kadinlarla bi haltlar karistirmis
memur adamin neden parasi olmasinki baska kadinlarla yedigi icin olabilirmi
vallahi tuhafsin konusahibi kardesinde hakli ben bile 2 dakka icinde boguldum konunu okurken
senin derdin bitmez kendi düsende aglamaz diyorum
nasılsa beni bırakamaz izlenimi bırakmışsan kötü ya, kimse vazgeçilmez değildir, kendine zaman ayır, kitap oku hobi edin, zor bi dönem ama bunu zorlaştıran da senisin unutma, bende geçtim bu dönemlerden, kararlı olmak yapabileceğin tek şey, evet ya ben onsuz da mutlu olurum, demelisin. onunla olursa daha güzel olacağına inanıyosun ama ben hep bunu gördüm bunu yaşadım inandığım tek şey de şu, HER KÖTÜ OLAYIN SONU AYDINLIK, VE OLUMSUZ DÜŞÜNCE OLUMSUZLUĞU BERABERİNDE GETİRİR.
adamın seni istemediği apaçık ortada
çok zor ama bitirmelisin bence
madem o seni istemiyo seni istemeyeni sen hiç isteme !
acı çekersin zor gelir ama onlaykende acı çekiyosun onsuzkende çekiceksin
değişen bişey olmıycak yani
hakkında hayırlısı
bence öle düşünme bırak gitsin valla uzak şehilerde olmayan mı yok sanki adam sevsin yeter seven insan için uzaklık falan problem olmaz bahane çünkü aynı şey benimde başıma geldi uzak diyip mesafe koydu araya seni istemeyeni sen hiç isteme bırak cnm hayatını yaşa üzülme takma kafana hiçbişeyi belli bizan sonra öle unutcaksin ki merak etme sabırlı ve kararlı ol hakkında hayılısı olsun...
bencede bıraz onada kendınede zaman ver baktın hala soguklugu devam edıyor tak sepetı koluna herkez kendı yoluna dersın.
bende cok sevdım bır zamanlar 8 aylık bır ılıskım vardı bana gel senı ozledım dedı ve tatılı yarıda bırakıp yanına gıtmıstım sımdı dusunuyorumda ona ınat daha cok dururdum.kımse ıcın uzulmeye degmıyor oda sıkılmıs demekkı herseyın monoton olamsından aranızdakı mesafe cokmu.bu kadar cok uzuluecegıne bın arabaya yanına gıt bence
Hiçte yanına filan gitme. Bi düşün bakalım niye sen bu kadar üstüne düsüyosun da o rahat ohh ne alaaa ! Kaçan kovalanır işte sen kovalayıp duruyosun böyle devam edersen o daha da çok koşturcak seni merak etme . Sağlığını da boz tamam mı aynı benim bir zamanlar yaptığım gibi de mide ağrıları çek çok üzülür zaten o da işlerinden yoğunluğundan üzülmeye vakit kalırsa .
Canım rahat olmaya bak 2. ihtimal var ya baskası var yada sıkıldı senden biraz zaman tanı biri varsa ayrılacağı sinyalini verir acını hakkıyla çek ona belli etme zaten suandada cekiyosun gitmek isteyene kal deme bırak o kaybetsin seni. Ama eğer 2. şıktaki gibiyse durum sen üzerine düşmeyince o meraklanır endişe duyar .
canım 1.5 sene önceki o eczacı kız olayından nasıl kurtuldu durumunun çok vahim olduğunu yazmışsın okudum tüm konunu doğrumuymuş o olay gerçekten yoksa başka bişeymi varmış bide biyerde 2 sene çalışınca tayin isteyebiliyomuş diye bi yorum vardı ozamanlar daha 15 ay falan olmuş orda göreve başlayalı demişsiniz şimdi 3 sene dolmuş hala ordamı ordan hiç memnun değilmiş diyodun ya en önemlisi o sorunlarınızı kafanızdaki düşüncelerinizi nasıl çözümlediniz 1.5 senede neler oldu bu hususta bizi aydınlatırsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz
odurumları atlattıktan sonra herşey çok güzeldi ^ demişsin ama nasıl atlattınız durum tam olarak neymiş aslı astarı neymiş
belliki saklamak istediğin bişeyler var ama bizler seni tanımıyoruzki çekinmeni gerektirecek bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?