- 23 Mayıs 2010
- 427
- 44
- 643
- 40
- Konu Sahibi betty_boop
-
Yok ben degilim eski erkek arkdasm cok sorunlu bi tipti bi sekilde mudahildi hayatima hep o yuzden ogrenmek durumunda kaldiEski erkek arkadaş mevzusunu devamlı gündeme getiren siz misiniz? Bundan sonraki ilişkilerinizde geçmişinizden bahsetmeyin, evlenip ayrılmış olduğunuz bilgisini paylaşmanız yeterli. Geri kalan her detay çok gereksiz bence.
Amin insallah hepimizinÜzülecek birşey yok
Ailesine sizi kabul ettirememiş.
Yani arkanızda dağ gibi durmamış anlaşılan.
Umarım değerinizi bilen biri çıkar karşınıza
Üzülmeyin
Yok donmez zaten hic sanmiyorum donse de naparim inan bilmiyorumdurması gereken yere bulamamış canım hiç üzme kendını ,
zaten konu ne olursa olsun ban ne olursa olsun kocalar eşleri için ailelerini karşılarına almıyorlar ,
bunu bil va hayatına öyle birilerini al , sen eksi başlama olaya ,
tekrar dönerse de kabul etme , çok üzülürsün
Amin tesekkurler insallahÜzüldüm öncelikle. Ama bana biraz sizi içine sindirememiş gibi geldi niyeyse. Bence ilk evliliğiniz kafasına takılıyor ama sizi sevdiği içinde vazgeçemiyordu. Çünkü kişilerin sinir anında söylediği cümleler affedilir bana göre ne kadar ağır olursa olsun Eğer çok seviyorsa tabiki. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Sende üzme kendini boşver. Değmez
Tabi canim aynenAsıl mevzu ailesinin istememesi gibi geldi bana
Haklisiniz da insan bi uzuluyor isteHayatı bu kadar arabesk yaşamaya gerek var mı kardaş, net olun ya olacaksa devam edin olmicaksa zamanınızı ümitlerinizi çalmayın.
Yok biliyor 2.evlilik oldugunu tabiki olmadiysa hayrima diye dusunuyorum bendeBu adam 2. evliligin oldugunu bilmiyor mu simdi. Kardes kardes oturdugunuzu mu saniyor. Eski erkek arkadasin baska biri galiba. O konuda biraz sert cikmissin . Bu da zoruna gitmis . Olmamasi daha hayirli belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?