• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok acıyor

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.849
3.164
133
Hiçbir şeyi kabullenemiyorum.
Oda arkadaşımla kusuz ve aramız asla iyi olmayacak,olamayacak. Okuldaki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi oda veya ev arkadaşlarıyla can ciğer kuzu sarması hiç değilse küs değiller. Dayanamıyorum.
Neyim eksik diye düşünüyorum. Millet oda arkadaşlarıyla geziyor tozuyor benimki ancak trip atıyor sebebini sorunca da söylemiyor.
Erkek arkadaşım askerlikten sonra kendisinin memleketine gelmem için can atıyordu sonra ailesi laf söz eder gerekçesiyle olmaz dedi. Tamam o da kendine göre haklı ailesinin zihniyetinden dolayı çünkü az çok biliyorum. Biliyorum bilmesine de ben hala oraya girememeyi kabul edemiyorum. Eskiden uçak bileti aradigim için reklamlarda çıkıyor veya o bölgeden olan arkadaşlarım gidiyorlar bir de geçen gün havaalanında teyzemi almaya gittiğimde o şehrin adını gördüm. Ona söyleyince zamani gelince gidecegiz diyor ama benim hic inancim yok o zamanin gelecegine. Sanki ben cok uzun zaman kaybedecekmisim gibi geliyor ve o uzun zamanin sonunda da oraya asla giremeyecegimi anlayip vakit kaybettigimle kalacakmisim gibi.
Girebilmek için kendimi değiştirmeyi bile düşündüm ne olsam gidebilirim diye. Sırf bu sebepten hep çocuğun kalbini kırıyorum ama kabullenemiyorum kesinlikle. Zavallim ne diyeceğini şaşırdı.
Yarın hediye bakmaya çıkacağım Türkiye'dekilere. Çünkü almazsam kırk tane laf işiteceğim. Öğrenci olmam durumu değiştirmiyor da. Ailem böyle. Kabullenebildim mı ? Hayır. Sanki bir dahaki sefere değişecek gibi geliyor. Dank edecek onlarin kafasına gibi. Olmayınca daha da moralim bozuluyor.
Sanki her şey aleyhime işliyor gibi. Neden böyle? Sanki hicbir şey düzelmeyecek gibi geliyor. Hiçbir şeyi kendime yediremiyorum :(

Biri sizinle konuşmuyorsa siz de zorlamayın. Demekki sevmiyor, konuşmuyor. Onun açısından da düşünün.
Erkek arkadaşının da peşinden sen niye koşuyorsun? Kendisi gelsin o zaman. Daha öğrencisin ya gez toz eğlen bunları dert edecek kadar boş vaktin olmasın. Ayrıca en güzel çağında uzaktan ilişki yürütme, yanında olan insanlarla arkadaşlık kur.
Uzaktan ilişki kadar saçma bir şey yok. İlişkiler Yanyana olmak sevilmek gezmek tozmak için var. Uzaktan bakmak için değil.

Biri sizinle konuşmuyorsa siz de zorlamayın. Demekki sevmiyor, konuşmuyor. Onun açısından da düşünün.
Erkek arkadaşının da peşinden sen niye koşuyorsun? Kendisi gelsin o zaman. Daha öğrencisin ya gez toz eğlen bunları dert edecek kadar boş vaktin olmasın. Ayrıca en güzel çağında uzaktan ilişki yürütme, yanında olan insanlarla arkadaşlık kur.
Uzaktan ilişki kadar saçma bir şey yok. İlişkiler Yanyana olmak sevilmek gezmek tozmak için var. Uzaktan bakmak için değil.
Bu sene benim istanbula yatay gecis planım var arkadaşım da zaten askerlikten sonra istanbula dönecek. Az kaldı. Bir tek o konuda değil aile içinde de odada da kendimi yetersiz hissediyorum ve kabullenemiyorum ya.
Bir de hep merak ediyorum nickinizin anlamı ne :D

Konuşacaktı anlatacaktı. Yok mu bi hareket.
Olsa kırmızı harflerle yazarım. Yok. Anlatmıyor. Varsın anlatmasın. Kendini çok yer böyle. Hepsi hepsi kendini hasta eder, benim ağzımda aft çıktı stresten olabilir mesela. En fazla aynısını yaşar,ben de ona yardım etmem.
O içeride dizi izlerken elektrik gidince kendisine seslendim duymadı elektrik üç saniye sonra geldi sonra içeri bir gittim dizi izliyor hiç istifini bozmadan.

Sizin kafanız çorba olmuş :)
Yanlış anlamayın. Çok karışıksınız diye dedim böyle. Sorunlar hep var. Zamana bırakın. Eğer vicdan rahatsa ev arkadaşınıza karşı yapacak bişeyiniz yok daha. Trip atıyorsa kendine. Farklı çevreler edinmeye bakın. Aile içinse olabilecek en ufak şeyler alın. İllaki hediye bekliyorlarsa para gönderin alayım deyin :)

Son düzenleme:
Aynen böyleyim bir de bunu kendimde kullansam çok çok iyi olacak.

Eklentiler

• FB_IMG_1513934041234.webp
    FB_IMG_1513934041234.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 160
Bu sene benim istanbula yatay gecis planım var arkadaşım da zaten askerlikten sonra istanbula dönecek. Az kaldı. Bir tek o konuda değil aile içinde de odada da kendimi yetersiz hissediyorum ve kabullenemiyorum ya.
Bir de hep merak ediyorum nickinizin anlamı ne :KK70:
Janet-Jak Esim Sefarad müziği yapan karı koca ;)

Hiçbir şeyi kabullenemiyorum.
Oda arkadaşımla kusuz ve aramız asla iyi olmayacak,olamayacak. Okuldaki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi oda veya ev arkadaşlarıyla can ciğer kuzu sarması hiç değilse küs değiller. Dayanamıyorum.
Neyim eksik diye düşünüyorum. Millet oda arkadaşlarıyla geziyor tozuyor benimki ancak trip atıyor sebebini sorunca da söylemiyor.
Erkek arkadaşım askerlikten sonra kendisinin memleketine gelmem için can atıyordu sonra ailesi laf söz eder gerekçesiyle olmaz dedi. Tamam o da kendine göre haklı ailesinin zihniyetinden dolayı çünkü az çok biliyorum. Biliyorum bilmesine de ben hala oraya girememeyi kabul edemiyorum. Eskiden uçak bileti aradigim için reklamlarda çıkıyor veya o bölgeden olan arkadaşlarım gidiyorlar bir de geçen gün havaalanında teyzemi almaya gittiğimde o şehrin adını gördüm. Ona söyleyince zamani gelince gidecegiz diyor ama benim hic inancim yok o zamanin gelecegine. Sanki ben cok uzun zaman kaybedecekmisim gibi geliyor ve o uzun zamanin sonunda da oraya asla giremeyecegimi anlayip vakit kaybettigimle kalacakmisim gibi.
Girebilmek için kendimi değiştirmeyi bile düşündüm ne olsam gidebilirim diye. Sırf bu sebepten hep çocuğun kalbini kırıyorum ama kabullenemiyorum kesinlikle. Zavallim ne diyeceğini şaşırdı.
Yarın hediye bakmaya çıkacağım Türkiye'dekilere. Çünkü almazsam kırk tane laf işiteceğim. Öğrenci olmam durumu değiştirmiyor da. Ailem böyle. Kabullenebildim mı ? Hayır. Sanki bir dahaki sefere değişecek gibi geliyor. Dank edecek onlarin kafasına gibi. Olmayınca daha da moralim bozuluyor.
Sanki her şey aleyhime işliyor gibi. Neden böyle? Sanki hicbir şey düzelmeyecek gibi geliyor. Hiçbir şeyi kendime yediremiyorum :KK43:

Dün bir konu daha vardı oda arkadaşı konusu okuyamamıştım.
ACAba siz misiniz !
Yani neden bu kadar takıldınız.
Boşverin gitsin ya özgüveninizi toplayın lütfen.
Birazcık umsamamakla işe başlayın emin olun kendine gelir.
Sİz HAYatı bu kız yüzünden çekilmez hala getiriyorsunuz.
Sizse yazık canınıza zamanınıza .

Dün bir konu daha vardı oda arkadaşı konusu okuyamamıştım.
ACAba siz misiniz !
Yani neden bu kadar takıldınız.
Boşverin gitsin ya özgüveninizi toplayın lütfen.
Birazcık umsamamakla işe başlayın emin olun kendine gelir.
Sİz HAYatı bu kız yüzünden çekilmez hala getiriyorsunuz.
Sizse yazık canınıza zamanınıza .
Benimdir o kesin :( ama yani ne bileyim insan üzülüyor. Her şey de üst üste gelmiş zaten

ben gittikçe teyzene hak veriyorum ha.
o şehre girmek nasıl bir tabir nasıl önemli bir olay. ne gereksiz bir takıntı..

ben gittikçe teyzene hak veriyorum ha.
o şehre girmek nasıl bir tabir nasıl önemli bir olay. ne gereksiz bir takıntı..
Ya ben zaten haklı olduklarını biliyorum ama sanki bir yerde ben de haklı olabilirmişim gibi geliyor. Eskiden anneannemle aynı evde yaşardık ve her konuda o haklı çıkarılırdı haksız olsa bile (tabi buna alıştım büyüyünce daha farklı olacak diye düşünmüştüm ama değilmiş demek ki)

odanizi degsitirin ... benim zamaninda oda arkadasim benle konusmazdi diger arkadasimla konusurdu sanki ben yokmusum gibi...sorununu sormadim ..ben gidince yeni gelen kizla samimi olup odadaki diger kisiye aynisini yapmis oda sorunun ne demis... cevap farkinda degilim sana oyle mi yapiyorum demis:KK70::KK70: kiz normal degildi ... ben dayanamam oyle olaylara

Back
X