• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok fena alkol istiyor!

Hiç arkadaş ortamın olmuyor mu. Bi kafeye bile gidince bir kadeh içersin olur biter. O da sarhoş etmez zaten. Biz arkadaşlarla geçmen haftalarda bi akşam ev ortamında kurduk masayı içtik. Kimse de sarhoş olmadı. Ki ben 6 bardak filan bira içtim. Hiç de sarhoş olmadım. Hafif olanları var onlardan içersin. Eşin de anlamaz bence.

Selam kızlar. Gece gece yine aklıma bira düştü. Bu tabiki bir dert değil ama ne yapmam gerektiğini bilemedim. Siz bana yol gösterirsiniz bence. Şimdi benim çevrem ne çok muhafazakar nede değil. Tam ortası. Babam ayda 1 - 2 bira içer. Ama cumalara gider. Orucunu tutar. Bence gayet normaldir. Alıştığımız için abes gelmiyor. Bende öğrencilik hayatımda bir kaç kez arkadaş ortamında içmiştim. Şimdi evlendim barklandım. Eşimin ailesi bizimkilere göre biraz daha muhafazakar ve eşimde abdestli namazlıdır. Ama ben açık bir bayanımdekolte giymem ama eteğimi elbisemi giyerim o tarz bi insanım. Şimdi bunları anlatma sebebim biraz olsun yaşam stilim göz önünüze gelsin. Şimdi gelelim asıl konuya. Benim canım aylardır alkol istiyor. Eşim izin vermiyor alıyım iki duble içeyim. Bir bira bile iş görür yani. 😂 aslında biraz problemlerimde var yıllarca gördüğüm bebek tedavileri filan beni çok yordu. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi bi gece leyla olalım desem kız arkadaşlarım hemen gelir yani ortam kurmamda zor değil. Ama vicdan yapıyorum sanki kocama yalan söylemek beni çok üzer. Bir yandanda düşünüyorum millet kocasından gizli neler yapıyor. Azıcık bencil olup kendimi düşünsem diyorum. Bilemedim yani. Hadi topu size attım. Ne yapsın bu kız 😂

Bi biradan bişey olmaz ☺️arkadslarınla cıktıgında sohbet esnasında anlamazsın bile.. Esine de cok ısrar ettiler bi bardak içtim dersin.. Tek ben oldugum ıcın cıkıntılık yapmadım

Selam kızlar. Gece gece yine aklıma bira düştü. Bu tabiki bir dert değil ama ne yapmam gerektiğini bilemedim. Siz bana yol gösterirsiniz bence. Şimdi benim çevrem ne çok muhafazakar nede değil. Tam ortası. Babam ayda 1 - 2 bira içer. Ama cumalara gider. Orucunu tutar. Bence gayet normaldir. Alıştığımız için abes gelmiyor. Bende öğrencilik hayatımda bir kaç kez arkadaş ortamında içmiştim. Şimdi evlendim barklandım. Eşimin ailesi bizimkilere göre biraz daha muhafazakar ve eşimde abdestli namazlıdır. Ama ben açık bir bayanımdekolte giymem ama eteğimi elbisemi giyerim o tarz bi insanım. Şimdi bunları anlatma sebebim biraz olsun yaşam stilim göz önünüze gelsin. Şimdi gelelim asıl konuya. Benim canım aylardır alkol istiyor. Eşim izin vermiyor alıyım iki duble içeyim. Bir bira bile iş görür yani. 😂 aslında biraz problemlerimde var yıllarca gördüğüm bebek tedavileri filan beni çok yordu. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi bi gece leyla olalım desem kız arkadaşlarım hemen gelir yani ortam kurmamda zor değil. Ama vicdan yapıyorum sanki kocama yalan söylemek beni çok üzer. Bir yandanda düşünüyorum millet kocasından gizli neler yapıyor. Azıcık bencil olup kendimi düşünsem diyorum. Bilemedim yani. Hadi topu size attım. Ne yapsın bu kız 😂
Yalan niye söylüyrsunjz?
1 bira nekadr sarhos edebilr inssnı yahu
Al ic evde 🤷🏻‍♀️
Su virüs ortamında 1 bira icin riske girmeye ne gerek var?

Şişede durduğu gibi durmaz ki . Ola ki aldığınız alkol ekstra bir etki gösterse eşiniz sizi toparlanamadan o vaziyette görse aldığınız alkol için değil ama onu kandirdiginiz için size bir daha güvenmez.
1 bira o etkiyi gösterse keske ya 😁
BOSa masrafa girmeyiz 😬
Toparlanamıcak hale gelmez kimse 1 birayla😊

canim cok istiyorsa icerdim sanirim ki omrumde agzima koymadim alkol.
Iki gunluk dunya, icinizde kalmasin derim ben 🙈

Benim gördüklerime göre alkol insanın içinde olmayan hiç bir şeyi yaptıramıyor. Sadece aklındakileri yapabilmesi için cesaret veriyor. Adama karısını dövmek sinirlenince mantıklı geliyor ama toplumdur ailelerdir çekiniyor cesaret edemiyor. Alkol alınca da sarhoştum şeytana uydum oluyor adı. Alkollü asla araç kullanılmaması gerektiğini bilen ve inanan kişi zehirlenene kadar alkol içse de o arabayı sürmüyor, ama bişey olmaz ben zaten iyi sürücüyüm zaten çok içmedim vs vs ile kullanabileceğini düşünen yapıyor kazaları. Tabii bunlar benim tecrübelerim ve kendi görüşüm.
Alkolün iyi bir şey olduğunu savunmuyorum kesinlikle, konu sahibi gibi yılda bir canım ister bir bira içerim ya da bir kadeh şarap içerim o kadar. Benim babam da çok fazla içerdi, çocukluğunda anne babasını o şekilde görenler genellikle daha bilinçli büyüyor.
tadı bile (birçok içecekten) kötü olan bir içeceği ne maksatla içiyorsunuz ve nasıl canınız çekiyor? sadece meraktan soruyorum.

Ben böyle konuları açanları hiç anlayamıyorum. Evleneceğiniz adamın abdestli namazlı olduğunu biliyorsunuz. Ne bekliyorsunuz ki? Oo tamam hayatım doya doya iç mi diyecek? Herkes kendine uygun biriyle evlenecek bu kadar basit bence. Ben mesela dini inancı olmayan, alkol kullanan bir insanım ve gidip de abdestli namazlı biriyle evlenmem. Öyle olduğunu bile bile evlenip de sonra dert yanmak bence mantıksız.

tadı bile (birçok içecekten) kötü olan bir içeceği ne maksatla içiyorsunuz ve nasıl canınız çekiyor? sadece meraktan soruyorum.
Tat konusu çok kişisel bir şey. Ben tadını seviyorum bazılarının. Bazı biralar tuzlu çerezle çok lezzetli oluyor bana göre. Şarapta da rose yanına yakışan bir yemekle beraber çok lezzetli oluyor. Tadı gerçekten çok kötü olsa alkol içen herkes votka içerdi. Hem 2 snde içilyor tadı çok kalmıyor hem de alkol oranı yüksek. Öyle olmadığına göre demek ki tadını seven kişiler var. Şekerli içeçek sevmem normalde ve kola ice tea vs hiç içmem. Ama yılda bir canım fanta çekiyor gidip bir kutu alıyorum içiyorum. Alkolü de kendi kullanımım konusunda aynı seviyede görüyorum açıkçası.

Bu konularda eşlerin evlenmeden özellikle konuşması çok önemli aslında. Size göre bir bira, ona göre büyük günah. Bunu baştan halletseymişsiniz keşke.

Eşiniz sadece evde içmenizi mi istemiyor yoksa direk içmenizi mi?
Canım ne kadar konuşulsa da evlendikten sonra ilk haline dönüyor herşey. Herkesin kendine ait bir özel alanı olmalı bence . Kocaya saygı evet ama ya kişinin kendine saygısı ? İstekleri ve onların yok sayılması? Sadece alkol olmak zorunda değil bu... Allah kolaylık versin

Tadı gayet güzeldir. Şahanedir.
Keyiften içiyoruz.
Senelerdir içeriz sarhoş olduğum bir bilemedin ikidir.
Ortamı bile yeter.
Akşam oğlanı uyuturuz, ceviz badem peynir koyarız, açarız kırmızı şarabımızı mis gibi içeriz. Kışları ben tarçın meyve atar sıcak şarap yaparım öyle güzel olur ki.
Şarap içtikten sonra çok güzel uyunuyor.
Bira desen buz gibi içmek yaz günü harikadır. Ben bira kadar serinleten bir içecek bilmem.
Rakı desen meyhane fasıl müthiştir. Bazen ailecek çıkarız yaparız keyfimiz yerinde güler eğleniriz.
Kokteyller ayrı bir dünya. Yaz günü buz gibi meyveli kokteyller yaparım bazen.
Sangriaya bayılırım. Şaraba votka gazoz ve meyve atarız. Bu kadar tatlı içmesi keyifli bir şey olamaz.
Eşim, babam, abim içerler üçünün de ağzından küfürü geçtim argo duymadım. Gayet sakin insanlardır.

Yapacaksanız bile eşinize mutlaka söylemelisiniz. Bir biradan bir şey olmaz diyenler olacaktır ama eşiniz o şekilde düşünmüyor ve bunu bile bile evlendiniz. Adama yalan söylemeyin güvenini kırmayın. Sizin bilmeniz bile yeterli bunu. Söyleyin mutlaka yalan olmasın,

Alkol inançlarla ilgili bir mesele çoğu zaman ve eşiniz abdestli namazlı ise onun için büyük haramdır. Başta da söylemiş. Bana prensiplerime aykırı bir şeyi başta belirttiğim ve anlaştığım halde yapılsa bunu ihanet kabul ederdim

Back
X