Selam kızlar. Gece gece yine aklıma bira düştü. Bu tabiki bir dert değil ama ne yapmam gerektiğini bilemedim. Siz bana yol gösterirsiniz bence. Şimdi benim çevrem ne çok muhafazakar nede değil. Tam ortası. Babam ayda 1 - 2 bira içer. Ama cumalara gider. Orucunu tutar. Bence gayet normaldir. Alıştığımız için abes gelmiyor. Bende öğrencilik hayatımda bir kaç kez arkadaş ortamında içmiştim. Şimdi evlendim barklandım. Eşimin ailesi bizimkilere göre biraz daha muhafazakar ve eşimde abdestli namazlıdır. Ama ben açık bir bayanımdekolte giymem ama eteğimi elbisemi giyerim o tarz bi insanım. Şimdi bunları anlatma sebebim biraz olsun yaşam stilim göz önünüze gelsin. Şimdi gelelim asıl konuya. Benim canım aylardır alkol istiyor. Eşim izin vermiyor alıyım iki duble içeyim. Bir bira bile iş görür yani.

aslında biraz problemlerimde var yıllarca gördüğüm bebek tedavileri filan beni çok yordu. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi bi gece leyla olalım desem kız arkadaşlarım hemen gelir yani ortam kurmamda zor değil. Ama vicdan yapıyorum sanki kocama yalan söylemek beni çok üzer. Bir yandanda düşünüyorum millet kocasından gizli neler yapıyor. Azıcık bencil olup kendimi düşünsem diyorum. Bilemedim yani. Hadi topu size attım. Ne yapsın bu kız