- 14 Eylül 2014
- 20.308
- 95.366
- 798
- Konu Sahibi Sevilaylay01
Onla bi aram olamadımalibu hemi de sütlü![]()

Baileys fln bayılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onla bi aram olamadımalibu hemi de sütlü![]()
İşte evlenirken kendine göre biriyle olacaktın önemli bir husus açıkçası ben içerken eşimde içsin birlikte eğlenelim isterim
Kırmızı şarap et yemekleriyle çok iyi gidiyor o eksilik boğazın yanması yemeğe keyif katıyor ayrıca iyi hissettiriyor mesela kuru et peynir çeşitleri üzümle yapılan bir tabaklada birayı ben sevmem hamallık onun dışında tekila limon tuz üçlüsü eğlendiriyor visne votka iki kadeh ohhh bütün dertler gider açıkçası içince hep gulen biri oluyorum zaten öyleyim ne kimseyi dövdüm ne kaza yaptım bilinçli olunca bir sıkıntı olmaz hayatta bir kadeh içsem bile araç sürmedim yok alkolluydu karısını dövdü yok bisey yapanlar hep cahil bilincsiZtadı bile (birçok içecekten) kötü olan bir içeceği ne maksatla içiyorsunuz ve nasıl canınız çekiyor? sadece meraktan soruyorum.
Ayet mealinde 'kendinizi ve ehlinizi yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem atesinden koruyun' diye geçer, yani kişi ehlinden de sorumlu. Ayrıca eşiniz doğru söylüyor, haram olan herşey bereketi kaçırır.Eşinizin böyle bir hassasiyeti varsa, o ortamı evinizde kurmayın.
Aynı cins koca bende de var, ona göre evin bereketi kaçarmış vs vs, içeceğim zaman dışarı tercih ediyorum.
Ama size bu konuda baskı ya da kısıtlama yapamaz, onu bir halledin.
Müslümansa kendine müslüman, bu dayatma başka bir şeye giriyor, iyilik değil.
Yalnız değilsinBenim de canım çok çekiyor. Burada başlık açacak kadar mi? Evet o kadar. Ama işte...
Ben de niye kırmızı buton linçi yedim diyordum, bundanmış demekAyet mealinde 'kendinizi ve ehlinizi yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem atesinden koruyun' diye geçer, yani kişi ehlinden de sorumlu. Ayrıca eşiniz doğru söylüyor, haram olan herşey bereketi kaçırır.
Alimlerinde dedigi gibi,' zevk geçer haram kalır, yorgunluk geçer sevap kalır.'
Allah bizleri nefsimizin şerrinden korusun.
Bacım ne övdün beTadı gayet güzeldir. Şahanedir.
Keyiften içiyoruz.
Senelerdir içeriz sarhoş olduğum bir bilemedin ikidir.
Ortamı bile yeter.
Akşam oğlanı uyuturuz, ceviz badem peynir koyarız, açarız kırmızı şarabımızı mis gibi içeriz. Kışları ben tarçın meyve atar sıcak şarap yaparım öyle güzel olur ki.
Şarap içtikten sonra çok güzel uyunuyor.
Bira desen buz gibi içmek yaz günü harikadır. Ben bira kadar serinleten bir içecek bilmem.
Rakı desen meyhane fasıl müthiştir. Bazen ailecek çıkarız yaparız keyfimiz yerinde güler eğleniriz.
Kokteyller ayrı bir dünya. Yaz günü buz gibi meyveli kokteyller yaparım bazen.
Sangriaya bayılırım. Şaraba votka gazoz ve meyve atarız. Bu kadar tatlı içmesi keyifli bir şey olamaz.
Eşim, babam, abim içerler üçünün de ağzından küfürü geçtim argo duymadım. Gayet sakin insanlardır.
Ellerine saglık kadının
Gözlerim doldu mutluluktan biri beni anlıyorYalnız değilsin
Bende değilmişim.![]()
Kesinlikle bence de bu tarz konualrin özellikle konuşulması lazım,çünkü her iki tarafda da böle ortamlar olabiliyor,kullanılmasa bile saygı duymak lazım, herkesin günahı kendine ,diger türlüsü dayatmaya giriyorBu konularda eşlerin evlenmeden özellikle konuşması çok önemli aslında. Size göre bir bira, ona göre büyük günah. Bunu baştan halletseymişsiniz keşke.
Eşiniz sadece evde içmenizi mi istemiyor yoksa direk içmenizi mi?
Benim de canım çok çekiyor. Burada başlık açacak kadar mi? Evet o kadar. Ama işte...