• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok fena alkol istiyor!

Eşinizden gizli içmeyin içmeyenler hemen alır kokuyu. Özel bir günde yada kızlarla toplanınca arkadaşlarınız alsın gelsin eşlik etmek için bir iki tane içeyim dersiniz sanırım sorun olmaz.
votka kokmaz, al bitane sakla bi yere , arada dökersin colana meyve suyuna birer şat, ruhu bile duymaz

Yani çok tuhaf geldi içmek için niye izin alıyorsunuz ki? Günahsa bana günah deyin geçin, bu kadar fark varken evlenince de yavaş yavaş böyle sorunlar çıkıyor işte.

..... limon tuz üçlüsü eğlendiriyor visne votka iki kadeh ohhh bütün dertler gider açıkçası içince hep gulen biri oluyorum zaten öyleyim ne kimseyi dövdüm ne kaza yaptım bilinçli olunca bir sıkıntı olmaz hayatta bir kadeh içsem bile araç sürmedim yok alkolluydu karısını dövdü yok bisey yapanlar hep cahil bilincsiZ
Alkol zaten bilinci ve aklı kısıtlayan bir madde değilmiş gibi anlatmışsınız. Özendirecek bir dille hemde...

Tadı gayet güzeldir. Şahanedir.
Keyiften içiyoruz.
Senelerdir içeriz sarhoş olduğum bir bilemedin ikidir.
Ortamı bile yeter.
Akşam oğlanı uyuturuz, ceviz badem peynir koyarız, açarız kırmızı şarabımızı mis gibi içeriz. Kışları ben tarçın meyve atar sıcak şarap yaparım öyle güzel olur ki.
Şarap içtikten sonra çok güzel uyunuyor.
Bira desen buz gibi içmek yaz günü harikadır. Ben bira kadar serinleten bir içecek bilmem.
Rakı desen meyhane fasıl müthiştir. Bazen ailecek çıkarız yaparız keyfimiz yerinde güler eğleniriz.
Kokteyller ayrı bir dünya. Yaz günü buz gibi meyveli kokteyller yaparım bazen.
Sangriaya bayılırım. Şaraba votka gazoz ve meyve atarız. Bu kadar tatlı içmesi keyifli bir şey olamaz.
Eşim, babam, abim içerler üçünün de ağzından küfürü geçtim argo duymadım. Gayet sakin insanlardır.
Ben cevabımı aldım. İnsan kendisi yapıyorsa, alkolü bile öve öve bitiremiyormuş.

Uyuşturucu kullananlarda benzer şekilde savunuyor kendilerini. Dozunda kullanırsan birşey olmaz. Hatta oldukça keyifli diyorlar...

Selam kızlar. Gece gece yine aklıma bira düştü. Bu tabiki bir dert değil ama ne yapmam gerektiğini bilemedim. Siz bana yol gösterirsiniz bence. Şimdi benim çevrem ne çok muhafazakar nede değil. Tam ortası. Babam ayda 1 - 2 bira içer. Ama cumalara gider. Orucunu tutar. Bence gayet normaldir. Alıştığımız için abes gelmiyor. Bende öğrencilik hayatımda bir kaç kez arkadaş ortamında içmiştim. Şimdi evlendim barklandım. Eşimin ailesi bizimkilere göre biraz daha muhafazakar ve eşimde abdestli namazlıdır. Ama ben açık bir bayanımdekolte giymem ama eteğimi elbisemi giyerim o tarz bi insanım. Şimdi bunları anlatma sebebim biraz olsun yaşam stilim göz önünüze gelsin. Şimdi gelelim asıl konuya. Benim canım aylardır alkol istiyor. Eşim izin vermiyor alıyım iki duble içeyim. Bir bira bile iş görür yani. 😂 aslında biraz problemlerimde var yıllarca gördüğüm bebek tedavileri filan beni çok yordu. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum. Şimdi bi gece leyla olalım desem kız arkadaşlarım hemen gelir yani ortam kurmamda zor değil. Ama vicdan yapıyorum sanki kocama yalan söylemek beni çok üzer. Bir yandanda düşünüyorum millet kocasından gizli neler yapıyor. Azıcık bencil olup kendimi düşünsem diyorum. Bilemedim yani. Hadi topu size attım. Ne yapsın bu kız 😂
bence eşine söyle hata bize açıkladığın gibi eşinede açıkla. bence anlayış göstericektir ;) göstermezse tekrar konuşuruz :)

Alkol zaten bilinci ve aklı kısıtlayan bir madde değilmiş gibi anlatmışsınız. Özendirecek bir dille hemde...
Alkol uyuşturmaz. Sentetik değildir. Dozunda alınırsa sorun olmaz. Hatta şarap ve bira gibi mayalı Alkollerde dışardan alkol eklenmez. Mayadaki bakteriler doğal yoldan şeker yiyerek alkol üretir.
Şarap ve birayı doktorlar günde bir kadeh önerir bile.
Avrupa ülkelerinde yaşam ortalaması daha uzun üstelik alkol tüketimi bizim iki üç katımız.

2 bira ile insan kör kütük sarhoş olmuyor, gidin dışarıda bir mekanda için eve de bir iki saat sonra gidin. amacınız sarhoş olmak değil de biraz olsun içmek ise böyle yapabilirsiniz.

Ben cevabımı aldım. İnsan kendisi yapıyorsa, alkolü bile öve öve bitiremiyormuş.

Uyuşturucu kullananlarda benzer şekilde savunuyor kendilerini. Dozunda kullanırsan birşey olmaz. Hatta oldukça keyifli diyorlar...
İllegal bir madde ile, içeceği karşılaştırmak da ne bileyim...

Ah bir de sandalyeleri alıp sahile inmek ah ah 😄
En erken ne zaman içebiliyoruz şimdi biz 🙈
Benim doktorum bana 16 haftadan sonra bir ayda yarım kadehi aşmayacak şekilde şarap yada bira gibi düşük alkollü içecekleri içebilirsin demişti.
Hamilelikten sonrasında da emzirme arasını dört saatte bir yapabilirseniz bir kadeh şarap bira içebilirsiniz. Kandan gittiği gibi dört saat içinde süttende gidiyot. Sağıp dökmeye gerek yok. Ben ekgıdadan sonra başlamıştım gece derin uykusuna geçince bir kadeh içmeye. Ama yedekte sütüm de olurdu dört saat emzirmezdim.
Ama tekila vodka rakı gibi yüksek alkollüleri emzitme bitmeden asla içemiyoruz tabii

Ah bir de sandalyeleri alıp sahile inmek ah ah 😄
En erken ne zaman içebiliyoruz şimdi biz 🙈

Biz Ankaradayız, Kızılaya gider içerdik, dönüşte arabada 2 bira daha içer öyle gelirdik. 😂 Valla doğuncada süt vericez. Evladımın canı sağolsun, mis kokusunu alınca hepsi geçer.

Tam olarak ne için karşı çıktığınızi anlamadim?
Dinen karşı çıkıyorsaniz tamam ona bişey diyemem. Ama sağlık için vs diyorsaniz emin olun işlenmiş şeker vücudunuza alkolden daha çok zarar veriyodur.

Kahve içmek için eşimden izin almıyosam, bira içmek içinde izin almam. Ama bizim kafalar aynı...Başka türlüsüyle evlenmezdim zaten. Kilit nokta burası...

Tam olarak ne için karşı çıktığınızi anlamadim?
Dinen karşı çıkıyorsaniz tamam ona bişey diyemem. Ama sağlık için vs diyorsaniz emin olun işlenmiş şeker vücudunuza alkolden daha çok zarar veriyodur.
Başlıktaki İlk mesajımda mantığını yazmıştım. Sanırım kaçırdınız...

Back
X