Adamı cinsel yönden terbiye edebileceğine sahiden inandın mı?Bu olay bidaha olmucak dedi araba konusu olmucak dedi yine istedi hoşuma giden onun bana yazması sadece bu
Bikere nisan attım benAblacım gelmişsin 30 yaşına, turşunu kuracaklar nerdeyse. Ne zamanı allasen
Masada oturmayacaz ki işimiz wcdeCanım bn ankaradayim bnle alay eder gibi konuşan biriyle aynı masada oturmam bana değer vermeyen birisin
Allasen şu adamın eline kadın eli değmiş midir senceValla berbat bir söylem ama hatunların efendi adam yerine marjinal tipleri tercih etmeleri diye bir kavram var ya ekşide. Tam o pozisyon değil mi?
Eline kadın eli değmemiş, bastırılmış, sessiz tipler çekici gelmiyor iyi aile kızına. Niye ki?
Eee? Bunun konumuzla alakası nedir?Bikere nisan attım ben
Evet bnde bunu engellemeye çalıştım tek korkum işyerinde birinin eşiyle arkadas mis kresi basmaz inşallahsize yine yazıcak ve inanın ki tek amacı da bir şeyler yaşamak olacak
Bence binlerce kezAllasen şu adamın eline kadın eli değmiş midir sence
Ben veriyorum. Gel benle takılCanım bn ankaradayim bnle alay eder gibi konuşan biriyle aynı masada oturmam bana değer vermeyen birisin
Yav bahsettiğim bunlar değil. Hani günah diye hiç karşı cinse yanaşmayanlar var ya? Onlardan bahsediyorum. Konu sahibinin kafa yapısında bir tek onlar var.Allasen şu adamın eline kadın eli değmiş midir sence
Gayet normal gibi tavrınBen veriyorum. Gel benle takılGerçi benim namussuzluğum sana ağır gelir
Sarılma öpme olur ilerisi olmazYav bahsettiğim bunlar değil. Hani günah diye hiç karşı cinse yanaşmayanlar var ya? Onlardan bahsediyorum. Konu sahibinin kafa yapısında bir tek onlar var.
Valla o kısmı konu sahibine soracan. Benim bi arkadaşım kumaş pantolon giyyorlar diye beğenmiyordu o tayfayı ergenkenYav bahsettiğim bunlar değil. Hani günah diye hiç karşı cinse yanaşmayanlar var ya? Onlardan bahsediyorum. Konu sahibinin kafa yapısında bir tek onlar var.
Valla şu adam senin dışında herhangi bir kız tablayabilirse nickimi değiştiririm benBence binlerce kez
tamam engelleyin o zaman sizin de içten içe hoşunuza gidiyorEvet bnde bunu engellemeye çalıştım tek korkum işyerinde birinin eşiyle arkadas mis kresi basmaz inşallah
Eee? Bunun konumuzla alakası nedir?
Bn neler yaşadım yakın zmnda babamı kaybettim
Ohooo bacım sen de yani!Sarılma öpme olur ilerisi olmaz
Ses tonu hoşuma gidiyor sempatim var bu şekilde olmaz bana zararı dokunuyortamam engelleyin o zaman sizin de içten içe hoşunuza gidiyor
Kurtulduguna sevinirsin bir zaman sonraArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?