Boş verin yav, banlanalım ne olacak? Nerede kalmıştık, salya kokusu? Dişini iyi fırçalamıyor mümkündür diyorum ki ortalama bir Türk erkeği fırçalamaz zaten.Sonucunda banlanmazsak varım
Algı sorunu var sanırımKudra uğraşma boşuna, diğer konuda da sürekli nişan attım babamı kaybettim diyor papağan gibi. Konuştuk konuştuk bir şey anlamadı.
Öf ne alaka be, sorunlu musun? Sürekli aynı şeyi soruyorsun. Cevap verenlere de babamı kaybettim, nişan attım diyosun. Kimse acını kınamıyor da, sevgilinle ve adamın seks istemesi ile babanın ne alakası var, tövbe estağfurullah.Babamı kaybettim lafıyla bile alay ediyordun Allah sana muhtac etmesin derdim yeterince var ugrasamam diyorum
Kendiside beni beğeniyor kendimi övmek için demedim bakisindn çok belliE biliyor zaafin var ya tutarsa hesabı ... Daha çok aklını celmeye çalışır .. sen dik ol yeter
KesinlikleAlgı sorunu var sanırım
Diyorum erkek ya o bizde baba yok diye sahipsiz sanıp küfür ettiÖf ne alaka be, sorunlu musun? Sürekli aynı şeyi soruyorsun. Cevap verenlere de babamı kaybettim, nişan attım diyosun. Kimse acını kınamıyor da, sevgilinle ve adamın seks istemesi ile babanın ne alakası var, tövbe estağfurullah.
Baba olmayınca ne olur ezmeye çalışır sahipsiz sandı küfürlü konuştuKesinlikle
Öpmesi istemedim kendimi cektimÖpünce de kızıyor ağzımı zor aldım diye. Hem öpme sarılma olur diyor, hem kızıyor
Wowww en kral senaristler bunu böyle bağlayamazdıDiyorum erkek ya o bizde baba yok diye sahipsiz sanıp küfür etti
12 saat botun içinde kalmış ayağa fetişist olmak peki?Boş verin yav, banlanalım ne olacak? Nerede kalmıştık, salya kokusu? Dişini iyi fırçalamıyor mümkündür diyorum ki ortalama bir Türk erkeği fırçalamaz zaten.
E demin öpme sarılma olur diyordun, niye istemedin?Öpmesi istemedim kendimi cektim
JerseyWowww en kral senaristler bunu böyle bağlayamazdı
HeeeeWowww en kral senaristler bunu böyle bağlayamazdı
Ayy kullanılmış çorap satın alan var ayol.12 saat botun içinde kalmış ayağa fetişist olmak peki?bunun yaninda koltuk alti bile kabul edilebilir geliyor.
Baban senin sahibin miydi? Şimdi yeni sahip mi arıyorsun kendine?Baba olmayınca ne olur ezmeye çalışır sahipsiz sandı küfürlü konuştu
Sen anlayamazsinKudra uğraşma boşuna, diğer konuda da sürekli nişan attım babamı kaybettim diyor papağan gibi. Konuştuk konuştuk bir şey anlamadı.
30 yasinda kadinsiniz ne sahipsizliği ya kendi kendinizin sahibi olun.Diyorum erkek ya o bizde baba yok diye sahipsiz sanıp küfür etti
Bnce sen de anlama ma sorunu varAlgı sorunu var sanırım
Uzun uzun öpmek istemiyor. Dokundurup çekecek, böyle ilk öpücük kıvamında olacak.E demin öpme sarılma olur diyordun, niye istemedin?
Baban senin sahibin miydi? Şimdi yeni sahip mi arıyorsun
Kafan değişik çalısiyor şana dicek bişey yok iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?