- 11 Aralık 2018
- 41.372
- 257.164
- 598
13 yaşımda öyle öpüşüyordum la benUzun uzun öpmek istemiyor. Dokundurup çekecek, böyle ilk öpücük kıvamında olacak.Uzun öperse yasaklı bölgeye giriyor, oradan sonraki itemler nikahla aktif olacak.
O “ma” niye tek başına, yalnız ve üzgün?Bnce sen de anlama ma sorunu var
Klavyeden kaynaklı iyi geceler sanadaO “ma” niye tek başına, yalnız ve üzgün?
O sensin Kudra.13 yaşımda öyle öpüşüyordum la ben
Yok ben uyumuyorum henüzKlavyeden kaynaklı iyi geceler sanada
Yarın ise gidicem hadi byyYok ben uyumuyorum henüz
bütün bunlar içinde sorun yaratan bi küfür müBn yolumu ayırdım zaten küfüre katlanamam
Beğenmiyor dememiş kimse zaten .. illa ki bir enerji hissediyorsan karşılığı vardır ..Kendiside beni beğeniyor kendimi övmek için demedim bakisindn çok belli
Yok o öpecek seni koymuş kafaya, kolla omzunu açik kalmasinAttım gelip aklımi çelmesin diye engelledim bide bana sapikmisim gibi davranıyorsun insan sevdiğini öpmek ister diyo sadece öpse eyvallah ileri bununki
Yeni detaylar sokmus konuyaNe bu şimdi? Onceki konunun laciverti...
Sıktı ama "çok çekici, hep arzulanan ve <evlenmeden sevişmen iyi aile kızıyım>" tavırların...
Bu kız niyeti bozmuş bizden cesaret bekliyor. Hey Allahım konuya bak.git ne istersen yp sorduğun şey çok saçma benceNe yapcam biliyorum?çıkmaza girdim sanirim
Arkadaşlar ben geçmişteki eski sevgilime tekrar şans verdim.bir aydır konuşuyoruz.bu çocuğun niyetini anlayamadim.cafede oturalım ama ayda bir başbaşa kalalım .sakın buyere gidelim sana sarılmak istiyorum dedim.bnde yanlız kalmadan bir insanı taniyamam dedim.test amaçlı gittim.yemek yedik .parka...www.kadinlarkulubu.com
Şey değil mi bu ya, bir olayda haksız olduğumu söyleyen iç sesime karşı tavrım afmwpdkspaxeAbi bu nedir ya, kendi kendine saldirmis arada gaza gelip
Şey değil mi bu ya, bir olayda haksız olduğumu söyleyen iç sesime karşı tavrım afmwpdkspaxe
Arayamaz engelli cunkuBu yine yazar sen yine kabul edersin sonra telefonda hohlar rahatsız oldum diye yine ayrılırsın. Kısır döngüye girmişsiniz siz.
Reddetmezsin sen bu bit yavrusunu.
Asansör oŞey değil mi bu ya, bir olayda haksız olduğumu söyleyen iç sesime karşı tavrım afmwpdkspaxe
Allah belanı vermesin lanAbi bu nedir ya, kendi kendine saldirmis arada gaza gelip
Aşığın diye herşeye katlanamamAaa ne güzel anlaşıyosunuz işte bugün küfür eder yarın ağzını burnunu kırar geçinip gidersiniz nasıl olsa aşıksınız aşkta her şey mübah.
Kesin öyleBen senin diğer konunda yazdığın cevapları, kullandığın dili dehşetle okudum. Muhtemelen erkeksin ve dalga geçmek için gelmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?