Yav bu da hiçbir şeye gelmiyor ki. Diyorum ki mazbut tiplere bak. Yok öpme sarılma istiyorum, ilerisi olmaz diyor. E sevişken tayfa onla yetinmez, mazbut tipler öpüşmeyi de istemez. Eee?Valla o kısmı konu sahibine soracan. Benim bi arkadaşım kumaş pantolon giyyorlar diye beğenmiyordu o tayfayı ergenken
Görücu usulüyle Nisanlanip bozdum ondada zmnla seviyosunOhooo bacım sen de yani!
Sarılma öpmeyle kalır mı 30+ adamlar? Liseli mi bu adamlar? Senin kelebek öpücüğüne tamah etsinler.
Akrabalara falan haber salın bari de usturuplu bir kısmet bulsunlar sana. 6 ay nişanlı kalır, evlenirsin. Arada aileler olduğu için merak etme dokunamaz da. Tam senlik bak.
Sen bide beni araba ve parkta görGayet normal gibi tavrın
Gelip benim aklımi celiyor sonra bakıyorum yine aynı onun bana bulaşmasını engellicem bu seferKurtulduguna sevinirsin bir zaman sonra
E onu niye bozdun madem seviyordun?Görücu usulüyle Nisanlanip bozdum ondada zmnla seviyosun
Anlasamadim bide yalan yakaladimE onu niye bozdun madem seviyordun?
Roza ağır sorular sormaE onu niye bozdun madem seviyordun?
ya dürüst olarak cevap verin hoşunuza giden tek şey ses tonu mu cidden ufak tefek bir şeyler yaşanmış galiba bence asıl hoşunuza gidenler onlarSes tonu hoşuma gidiyor sempatim var bu şekilde olmaz bana zararı dokunuyor
Olsun ama en azından sevişmeye çalışmıyordu. Ona dön benceAnlasamadim bide yalan yakaladim
Yalanını yakaladimRoza ağır sorular sorma
Öpünce de kızıyor ağzımı zor aldım diye. Hem öpme sarılma olur diyor, hem kızıyorYav bu da hiçbir şeye gelmiyor ki. Diyorum ki mazbut tiplere bak. Yok öpme sarılma istiyorum, ilerisi olmaz diyor. E sevişken tayfa onla yetinmez, mazbut tipler öpüşmeyi de istemez. Eee?
Aşkım anlamaya çalışıyorum yeminle. Tüm iyi niyetimle ve sabrımla buradayım. Valla bak.Roza ağır sorular sorma
Sonucunda banlanmazsak varımVe de kokulu.
Biz sizle kafa kafaya verirsek tüm forumu kusturabiliriz bence. Ne diyorsunuz?
Kız her mesajımıza bu şekilde cevap veriyorsun, diğer konuda da bunu yaptın. Allah rahmet eylesin de ne alaka yani.Bn neler yaşadım yakın zmnda babamı kaybettim
Tipini beğendim bişey yaşanmadı 4 yıl önce arkadaş in dükkanında çalışıyordu o beni beğendi bn onuya dürüst olarak cevap verin hoşunuza giden tek şey ses tonu mu cidden ufak tefek bir şeyler yaşanmış galiba bence asıl hoşunuza gidenler onlar
Kudra uğraşma boşuna, diğer konuda da sürekli nişan attım babamı kaybettim diyor papağan gibi. Konuştuk konuştuk bir şey anlamadı.Eee? Bunun konumuzla alakası nedir?
Yarın iş var ben yatıyorumAşkım anlamaya çalışıyorum yeminle. Tüm iyi niyetimle ve sabrımla buradayım. Valla bak.
French kiss istemiyor zahir. Kuş öpücüğü gibi muah yapıp çekmek istiyor galiba.Öpünce de kızıyor ağzımı zor aldım diye. Hem öpme sarılma olur diyor, hem kızıyor
E biliyor zaafin var ya tutarsa hesabı ... Daha çok aklını celmeye çalışır .. sen dik ol yeterGelip benim aklımi celiyor sonra bakıyorum yine aynı onun bana bulaşmasını engellicem bu sefer
Babamı kaybettim lafıyla bile alay ediyordun Allah sana muhtac etmesin derdim yeterince var ugrasamam diyorumKudra uğraşma, diğer konuda da sürekli nişan attım babamı kaybettim diyor papağan gibi. Konuştuk konuştuk bir şey anlamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?