Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Valla o kısmı konu sahibine soracan. Benim bi arkadaşım kumaş pantolon giyyorlar diye beğenmiyordu o tayfayı ergenken
Yav bu da hiçbir şeye gelmiyor ki. Diyorum ki mazbut tiplere bak. Yok öpme sarılma istiyorum, ilerisi olmaz diyor. E sevişken tayfa onla yetinmez, mazbut tipler öpüşmeyi de istemez. Eee?

Görücu usulüyle Nisanlanip bozdum ondada zmnla seviyosun

Yav bu da hiçbir şeye gelmiyor ki. Diyorum ki mazbut tiplere bak. Yok öpme sarılma istiyorum, ilerisi olmaz diyor. E sevişken tayfa onla yetinmez, mazbut tipler öpüşmeyi de istemez. Eee?
Öpünce de kızıyor ağzımı zor aldım diye. Hem öpme sarılma olur diyor, hem kızıyor

ya dürüst olarak cevap verin hoşunuza giden tek şey ses tonu mu cidden ufak tefek bir şeyler yaşanmış galiba bence asıl hoşunuza gidenler onlar
Tipini beğendim bişey yaşanmadı 4 yıl önce arkadaş in dükkanında çalışıyordu o beni beğendi bn onu

Kudra uğraşma, diğer konuda da sürekli nişan attım babamı kaybettim diyor papağan gibi. Konuştuk konuştuk bir şey anlamadı.
Babamı kaybettim lafıyla bile alay ediyordun Allah sana muhtac etmesin derdim yeterince var ugrasamam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…