Aynen simdiddn böyle olursa evlenince bişey kalmaz bu adamı tanımak istiyorum aktivite yapmak istiyorum onun amacı dokunmak başka bir açıklama yokHayatım, o öyle olduğunu düşünüyor, kolay kolay fikrini değiştirmez. Değiştirenini görmedim zaten şimdiye dek.
Bu bakış açısında elbette ki suçu kadına bulamam, çok yönlü bir paradoks var ortada. Ama şu da bir gerçek ki bu dişlinin çarklarını da bazen bizler yağlıyoruz. Cinselliği ödül mertebesine çekersen, adam da mantar kazanmış Mario gibi zıplar tabi. E ondan sonra da vereceğin ödül kalmaz, işlevini yitirirsin. Yalan mı yani?
Kübracığım, samimi söylüyorum, bunca yılın hocasıyım, beni bu denli anlamayan biri hiç olmamıştı. Tebrik ediyorum seni, anlamamakta rekor kırdın güzelim, Tanzimat Dönemi'ni anlattığımda bile bu kadar fire vermedik sınıfta ya.Aynen simdiddn böyle olursa evlenince bişey kalmaz bu adamı tanımak istiyorum aktivite yapmak istiyorum onun amacı dokunmak başka bir açıklama yok
Konuşma tarzınız kusura bkmada alaycı biraz senide öyle sandimKübracığım, samimi söylüyorum, bunca yılın hocasıyım, beni bu denli anlamayan biri hiç olmamıştı. Tebrik ediyorum seni, anlamamakta rekor kırdın güzelim, Tanzimat Dönemi'ni anlattığımda bile bu kadar fire vermedik sınıfta ya.
Ay biz gerçekten böyleyiz. Asansörde yalnızsak illa sarılır öpüşür birbirimizi taciz ederizLütfen, asansörde öpme benim kırmızı çizgim.
Asansörde opmeyeceksem daha ne demeye sevgilim diye koluma takayım?
Günde 24 saatte de görsem, aynı evde de yaşasam o asansörün başka bir havası var ya (tabii kameralı AVM asansorlerini kasdetmiyroum maalesef)
Asansörlerin niyeyse bir erotik çağrışımı var.Ay biz gerçekten böyleyiz. Asansörde yalnızsak illa sarılır öpüşür birbirimizi taciz ederiz. Neyse ki kamera yok oturduğumuz apartmanlarda
Bu kızın sorunu asansör degil ama , tas gibi ve de at gibi olmasi, bkz cunku ne demişAsansörlerin niyeyse bir erotik çağrışımı var.
Benim öküz de geçen gün bu asansörün bakım tarihi geçmiş diye uyarı tabelasını okuyordu. Hadi buyrun, alın size romantizm. Manyak herif bir de diyor ki buna bir daha binmeyelim düşer müşer, b.k yoluna gideriz. Benim bakışlar şöyle tabi o sırada.
İçten içe hoşuna gidiyor arzulanmak yav.Bu kızın sorunu asansör degil ama , tas gibi ve de at gibi olmasi, bkz cunku ne demişEki Görüntüle 2982897
Keşke meryem koysalarmış. Yanlış isim koymuşlar bence.Adım Kübra
Senin adını Fadime olsa daha iyiKeşke meryem koysalarmış. Yanlış isim koymuşlar bence.
Sana bişey diyen mi olduÖfff ya tamam en namuslu sensin. Bize ne senin adama vereceğinden alacağından. Hayatında başka olay yok mu sürekli bu konuyu konuşuyorsun. İstemesen keser atarsın muhabbeti.
Sen de istiyon da bizden onay bekliyorsun sanki. Seviş yaaa nolcak sanki dememizi bekliyorsun gibi
Ne desem tersini diyosun farkindayssnBiz sana küfür etsek şikayet edersin.
Üstelik amacımız cinsellik bile değilken
Ah ulan fazlalık 250 gram sen nelere kadirsin
Üstüme atlanması benim de hoşuma gider.İçten içe hoşuna gidiyor arzulanmak yav.
Adamın üstüne atlaması falan egosunu okşuyor. Ama işte kafasındaki bakireyi susturamıyor.
O sensin Katip, iyi aile kızı değilsin! İyi aile kızları sevişmez, bölünerek çoğalırlar.Üstüme atlanması benim de hoşuma gider.Ben olsam başlarım içimdeki bakireye, o libidoyu değerlendiririm.
Ailem iyiydi de, sanırım ben hastanede falan karıştım.O sensin Katip, iyi aile kızı değilsin! İyi aile kızları sevişmez, bölünerek çoğalırlar.
Ah kuzucukNe yalan söyleyim kıskandım vallahi.
Teşekkür ediyoruz, ellerinden öper
Aşkım, Yalan Dünya'daki Nurhayat gibi bir şey canlanmalı gözünde. Gelin adaylarının şahı, iyi aile kızlarının sözlük anlamıdır kendisi.Ailem iyiydi de, sanırım ben hastanede falan karıştım.
Fadime güzel isim bence. Düğünümde bol bol halay çekilirSenin adını Fadime olsa daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?