Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Aynen simdiddn böyle olursa evlenince bişey kalmaz bu adamı tanımak istiyorum aktivite yapmak istiyorum onun amacı dokunmak başka bir açıklama yok

Aynen simdiddn böyle olursa evlenince bişey kalmaz bu adamı tanımak istiyorum aktivite yapmak istiyorum onun amacı dokunmak başka bir açıklama yok
Kübracığım, samimi söylüyorum, bunca yılın hocasıyım, beni bu denli anlamayan biri hiç olmamıştı. Tebrik ediyorum seni, anlamamakta rekor kırdın güzelim, Tanzimat Dönemi'ni anlattığımda bile bu kadar fire vermedik sınıfta ya.

Konuşma tarzınız kusura bkmada alaycı biraz senide öyle sandim

Ay biz gerçekten böyleyiz. Asansörde yalnızsak illa sarılır öpüşür birbirimizi taciz ederiz . Neyse ki kamera yok oturduğumuz apartmanlarda

Ay biz gerçekten böyleyiz. Asansörde yalnızsak illa sarılır öpüşür birbirimizi taciz ederiz . Neyse ki kamera yok oturduğumuz apartmanlarda
Asansörlerin niyeyse bir erotik çağrışımı var.
Benim öküz de geçen gün bu asansörün bakım tarihi geçmiş diye uyarı tabelasını okuyordu. Hadi buyrun, alın size romantizm. Manyak herif bir de diyor ki buna bir daha binmeyelim düşer müşer, b.k yoluna gideriz. Benim bakışlar şöyle tabi o sırada.

Bu kızın sorunu asansör degil ama , tas gibi ve de at gibi olmasi, bkz cunku ne demiş

adamın niyeti belli. seninle neden görüştüğü belli. seks yani.
eğer bu beklenti sana uygun değilse hayatından tamamen çıkaracaksın. küfür konusuna zaten girmiyorum benim sinirlerimi fazlasıyla bozuyor da. siz katlanıyorsunuz tuhaf bir biçimde.
unutmak dediğin şey de zor değil aslında ama sosyal medyadan falan hiç takip etmemen lazım gözünün önünden gitmeli ki aklından da çıksın.

Sana bişey diyen mi oldu

İçten içe hoşuna gidiyor arzulanmak yav.
Adamın üstüne atlaması falan egosunu okşuyor. Ama işte kafasındaki bakireyi susturamıyor.
Üstüme atlanması benim de hoşuma gider. Ben olsam başlarım içimdeki bakireye, o libidoyu değerlendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…