- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Allah belanıEmin misin? Çocuk “hanım bi bardak su verir misin” diyecek avril gidip mutfakta sucuk pişirip bardakta servis edecek
Sen namuslu değilsin. Arabalarda naptın belli değil:) Görümcem olmanı can-ı gönülden isterim canım. Beni unutma.
Yooook, ben korkarım polis ne basar. Haşa iftira!Sen namuslu değilsin. Arabalarda naptın belli değil
Vücudun atlanılacak bir şekilse hiç hayır demem.Bu arada artık konuyu kapatıp tanışalım
Kim kizVücudun atlanılacak bir şekilse hiç hayır demem.
Giz kime diyinKız oğlan kızsın hemde Maşallahinan kardeşim bekar olsa seni alırdım.
Avrilda ne gizim bn deniz KübraAllah belanıeminim kızımız çok düzgün
İp mi atliyosunnVücudun atlanılacak bir şekilse hiç hayır demem.
Herşey günah zina olarak cehennem de yanacagimi düşünüyorum otimatik korkuyorumKonu sahibi bende çok sevişkenim. Sence düzelir miyim ? Ya da sen nasıl kendine dur diyorsun. Sevabına beni de bi namuslu yapalım
Huyku huyundan vazgecmezKonu sahibi bende çok sevişkenim. Sence düzelir miyim ? Ya da sen nasıl kendine dur diyorsun. Sevabına beni de bi namuslu yapalım
Vücudun güzelse hayır demem diyorum.İp mi atliyosunn
Ama sanal yapıosunHerşey günah zina olarak cehennem de yanacagimi düşünüyorum otimatik korkuyorum
Almayım canım evlilik bana soğuk geliyorKız oğlan kızsın hemde Maşallahinan kardeşim bekar olsa seni alırdım.
Bnm bişey yaptığım yok adam bana yürümüyor koştu bnde bişey alamayınca küfürü bastiAma sanal yapıosun
Bende korkuyorum ama ateş beni çağırıyor. Durmuyor hormonlar
Güzel değil uzun boylu biraz iyiyimVücudun güzelse hayır demem diyorum.
Her sorma parti yapıyoruzBurda eglence var sanırım
Benide alin partiye, cok severüm partileri.Her sorma parti yapıyoruz
Paylasma imkanın var mı? Hemen silersin.Güzel değil uzun boylu biraz iyiyim
Peki bişi merak ediyorum. Gece rüyalarında görünce… nasıl dayanıyorsunBnm bişey yaptığım yok adam bana yürümüyor koştu bnde bişey alamayınca küfürü basti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?