- 11 Aralık 2018
- 41.367
- 257.114
- 598
Tut boğazını azcık, spor falan yap. Uzun boylu kadın kilolu da olunca kocaman görünür, güzel olmaz.Baya fazla sorma
67 kilo abartigin kadar şişman değil biraz sikilasmam lazmTut boğazını azcık, spor falan yap. Uzun boylu kadın kilolu da olunca kocaman görünür, güzel olmaz.
EngelleO beni istiyor bn onu istemiyorum çünkü ısrarla yazan o oldu
Evet ya,anormal olan benim.Doğru tespitSen normal biri olsan yazma denilince yazmazsin
Yok bacım ne kapatması. Seni ıssız yerde tacız etmesini bekle olur mu!!! Bu ac adam için mi üzülüyorsun gerçekten . Yapmayın bunu kendinize gerçektenArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Bu arada artık konuyu kapatıp tanışalım
Doldu bncede
:) Görümcem olmanı can-ı gönülden isterim canım. Beni unutma.
Sen namuslu değilsin. Arabalarda naptın belli değil
Konu sahibesi de geyik yaptığına göre gerçekten konunun miadı dolmuş.Her sorma parti yapıyoruz
En kötüsü de 10 gün ban alırımKonu sahibesi de geyik yaptığına göre gerçekten konunun miadı dolmuş.
bubendegilim ve R -Rosa- siz gelin görümce olmak istediğinize emin misiniz?
2 günde bir saç baş yolmalı konu açar içeriği geyikle kapatırsınız.
Sevgilim degil artıkBaya fazla sorma
Kübiş kendi kendine konuşma kıazz. Korkutuyon beni. Bak vazgeçicem seni kardeşime almaktan.Sevgilim degil artık
Kendi kendime konuşmadım.izah ediyorum isteKübiş kendi kendine konuşma kıazz. Korkutuyon beni. Bak vazgeçicem seni kardeşime almaktan.
Kız korkmaKübiş kendi kendine konuşma kıazz. Korkutuyon beni. Bak vazgeçicem seni kardeşime almaktan.
Konu sahibi arkadaşım, dayanamadım artık yani, siz bizden ne istiyorsunuz???
Adam sizin dünya görüşünüze uygun çıkmamış, tamam ayrıl, kendine uygun biriyle beraber olursun o zaman diyoruz , kabul etmiyorsunuz.
Amacı buymuş diyorsunuz, tamam olabilir, herkes aynı olamaz, geride bırakın diyoruz, onu da kabul etmiyorsunuz.
Israrla aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Nedir yani derdiniz anlamadım ki???
Zaten bn tepki verince küfür etti şoka uğradım biliyorum ki öpme sarılmanin sonu iyi yere gitmez basım belaya girecek heryerden engelledim biliyorum ki o bana bir ay sonra gelip özür dilerYok bacım ne kapatması. Seni ıssız yerde tacız etmesini bekle olur mu!!! Bu ac adam için mi üzülüyorsun gerçekten . Yapmayın bunu kendinize gerçekten
Ne olur alKübiş kendi kendine konuşma kıazz. Korkutuyon beni. Bak vazgeçicem seni kardeşime almaktan.
Dilemesin ona bu hakkı bile vermeyin!!!Zaten bn tepki verince küfür etti şoka uğradım biliyorum ki öpme sarılmanin sonu iyi yere gitmez basım belaya girecek heryerden engelledim biliyorum ki o bana bir ay sonra gelip özür diler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?