Ben hec dayanmıyorum, üstüne atliyorumPeki bişi merak ediyorum. Gece rüyalarında görünce… nasıl dayanıyorsun
Hazır ilgileneni vardı, tepti adamı.Ahh bu benimle ilgilenin çabası...
Uuuu benden hariç herkese asılıyorsunuz hatun! Bir beni mi beğenmiyorsunuz? Küstüm valla.Vücudun atlanılacak bir şekilse hiç hayır demem.
Sen yaklaş hele yamacıma cimcimeUuuu benden hariç herkese asılıyorsunuz hatun! Bir beni mi beğenmiyorsunuz? Küstüm valla.
Bak ben de 30 yaşındayım, at gibi olmasam da tay gibiyim diyebilirim.Sen yaklaş hele yamacıma cimcime
Bütün kadınların cenaze namazını kılarım
Bende 30 yasındayım, tay gibiyim işte tencere kapak bal dök yalaBak ben de 30 yaşındayım, at gibi olmasam da tay gibiyim diyebilirim.Neyim eksik konu sahibinden?
Oh oh ne güzel.Bende 30 yasındayım, tay gibiyim işte tencere kapak bal dök yala
Allah boy vermiş gerisini koyvermiş.Güzel değil uzun boylu biraz iyiyim
Şans fln yok nişanı bozdu geldi geldi ozmnda bağırıp çağırdı istemedim sonra bidaha yazdı istemedim son kez yazdı küfür etti kaybetmekten korkuyor amacı beni üzmekSizi gerçekten sevseydi siz eve gitmek istemeyince kararınıza saygı duyar kabullenirdi küfür etmezdi. Evet arsız bir tipe benziyor 1-2 haftaya şansını tekrar dener. Ve siz yine bir şans daha verirseniz kendinize saygınız olmadığını iyice gösterirsiniz.
Bnde onun tabiriyle at gibi hatunmusumOh oh ne güzel.
Yalamak falan deme valla konu sahibi kovar bizi şimdi.
Bana salak mı diyorsunuz demeden önce oncd kendi kusurlarınizida görün lutfenAllah boy vermiş gerisini koyvermiş.
Yok ayol estapitipitiBana salak mı diyorsunuz demeden önce oncd kendi kusurlarınizida görün lutfen
172 67 kiloyum iri bir kızimYok ayol estapitipiti
Boy kaçtı kardeş?
Herkez kendine göre güzeldir önemli olan mütevazı olmalBak ben de 30 yaşındayım, at gibi olmasam da tay gibiyim diyebilirim.Neyim eksik konu sahibinden?
Sevgilin 1.65’ti galiba172 67 kiloyum iri bir kızim
Hee sen çok mütevazisin. İki konudur at gibiyim de at gibiyim.Herkez kendine göre güzeldir önemli olan mütevazı olmal
Bn onun söylediklerini söyledim bn yoksa at gibi görmüyorumHee sen çok mütevazisin. İki konudur at gibiyim de at gibiyim.
Baya fazla sormaSevgilin 1.65’ti galiba
Kilon fazlaymış ama biraz vermelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?