Üzüldüğün şey koca bir hayal kırıklığı olmasiZaten bn tepki verince küfür etti şoka uğradım biliyorum ki öpme sarılmanin sonu iyi yere gitmez basım belaya girecek heryerden engelledim biliyorum ki o bana bir ay sonra gelip özür diler
Dilemesin ona bu hakkı bile vermeyin!!!
[/QUOona Nisan bozdu 4 kere şans vermişim bende salak gibi medet umdum bide duygu olunca insan mutlu olurum belki dedim
Ona hak fln yok bana ulaşmasını engelledim yalnız numarası silmemis ona kıl oldumDilemesin ona bu hakkı bile vermeyin!!!
Buna anlam yükleme erkekler düz mantıktır. Bunlara çok takılmazlar engelleme, ekleme ve silme gibi kavramlaraOna hak fln yok bana ulaşmasını engelledim yalnız numarası silmemis ona kıl oldum
Siz niye devamlı kendinizi alıntılayıp cevap veriyosunuzÜzüldüğün şey koca bir hayal kırıklığı olmasi
Yazılan şeylere yetişemiyorum herkez laf atmisSiz niye devamlı kendinizi alıntılayıp cevap veriyosunuzBak valla meraktan soruyorum
Beni eleştircegine anlamaya calissanSiz niye devamlı kendinizi alıntılayıp cevap veriyosunuzBak valla meraktan soruyorum
Seni ben,ilk konuna yorum yapanlar,bu konuna yorum yapanlar hepimiz bütün forum anlamaya çalışıyoruz zaten.Beni eleştircegine anlamaya calissan
Iyi etmişin.. amacı belli.Derdim fln yok zaten bitirdim sana bişey diyen yok niye tepki verdinki
O defter kapandı bana ulasmasin diye heryerden engelledimAdamın derdi tamamen sex. Eğer buna tamam diyecekseniz görüşün.
Omuzla başlayıp, iç çamaşırın ne renk diye devam edecek sohbetleri kaldırabilecek gibi durmuyorsunuz.
Seni ben,ilk konuna yorum yapanlar,bu konuna yorum yapanlar hepimiz bütün forum anlamaya çalışıyoruz zaten.
Aslında çözüm çok basit dünya görüşünün uyuşmadığı bi adama ilgin var yada aşıksın her neyse ama kimseyi değiştiremezsin kimse için istemediğin bişeyde yapma zaten
Ama hem görüşelim hem dokunmasın öpmesin durumu olmaz adam niyetini belli etmiş sözün özü ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin bunun ortası yok yıpratma kendini daha fazla
İlk defa beni anlayan biri çıktı bu adamı sevdim bn içimde hep yarim kalmışlık oldu ama seviyorum diye hayatımı mafedemem o beni bulur yazar eminim ama bn engellicem onuSeni ben,ilk konuna yorum yapanlar,bu konuna yorum yapanlar hepimiz bütün forum anlamaya çalışıyoruz zaten.
Aslında çözüm çok basit dünya görüşünün uyuşmadığı bi adama ilgin var yada aşıksın her neyse ama kimseyi değiştiremezsin kimse için istemediğin bişeyde yapma zaten
Ama hem görüşelim hem dokunmasın öpmesin durumu olmaz adam niyetini belli etmiş sözün özü ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin bunun ortası yok yıpratma kendini daha fazla
Defalarca şans verdim güvenmek.istedim olmadı bu adamla uyuşmuyoruzİlk defa beni anlayan biri çıktı bu adamı sevdim bn içimde hep yarim kalmışlık oldu ama seviyorum diye hayatımı mafedemem o beni bulur yazar eminim ama bn engellicem onu
Sadece sarilma öpme olsa onda bişey yok bu adam kendini tutamicak gibi o erkek ona bişey olmaz bana laf gelirIyi etmişin.. amacı belli.
Tamam bırak git deyip küfür eden o önceden de hatası oldu bir ay sonra yazıyor bana yine beni kabul eder gibi düşünüyor ona duygum olduğunu biliyor bu sefer sondu bni çok üzüyorBuna anlam yükleme erkekler düz mantıktır. Bunlara çok takılmazlar engelleme, ekleme ve silme gibi kavramlara
Böyle düşünüyorsanız ilişkiye girmeyin zaten kimseyle. Adam istiyor sen istemiyorsun. Adam da bunu kabul etmiyorsa yolları ayırmaktan başka çare kalmıyor.Sadece sarilma öpme olsa onda bişey yok bu adam kendini tutamicak gibi o erkek ona bişey olmaz bana laf gelir
Bn kararımı verdim daha önce Nisan attım düğüne yakın bi beladan kurtulmusken başka belaya bulaşmak istemiyorum bide 28 yaşında ağzı küfürlu küçükte değil ben onu duzeltememBöyle düşünüyorsanız ilişkiye girmeyin zaten kimseyle. Adam istiyor sen istemiyorsun. Adam da bunu kabul etmiyorsa yolları ayırmaktan başka çare kalmıyor.
Ayrılmışsınız zaten bir daha yazacak olursa bu adamın değişeceğini düşünmüyorum o yüzden adamla seks yapabilecekseniz barışın derim ki ben olsam böyle bir adamla asla barışmam. Kaba ve saygısız
Defalarca özür dileyip kapıma geldi seviyorum diye herseyine katlanamam kendime saygım var çünkü ortada resmi bişey yokken böyle yarın vurur bnceSen gitmem dedigin icin sana küfür etti, sonra sana yaklasmaya calisirken hayir dersen neyapar bu serseri?!
Evet çok farkki ortak bir zevkim bile yok ama defalarca özür diledi yine benim güvenimi sarstı artık bittiKafa yapılarınız, düşünceleriniz ve beklentileriniz farklı demek ki, bu yüzden bir daha şans falan vermeyin yoksa çoook pişman olursunuz.
Ayda bir işsiz yere gitsem yaparSevişir bu uzak dur
Aklım var 4 kere şans verdim kullansaymis şimdiden küfür eden bozuk birini duzeltemem benAklın varsa görüşmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?