Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Zaten bn tepki verince küfür etti şoka uğradım biliyorum ki öpme sarılmanin sonu iyi yere gitmez basım belaya girecek heryerden engelledim biliyorum ki o bana bir ay sonra gelip özür diler
Üzüldüğün şey koca bir hayal kırıklığı olmasi

Beni eleştircegine anlamaya calissan
Seni ben,ilk konuna yorum yapanlar,bu konuna yorum yapanlar hepimiz bütün forum anlamaya çalışıyoruz zaten.
Aslında çözüm çok basit dünya görüşünün uyuşmadığı bi adama ilgin var yada aşıksın her neyse ama kimseyi değiştiremezsin kimse için istemediğin bişeyde yapma zaten
Ama hem görüşelim hem dokunmasın öpmesin durumu olmaz adam niyetini belli etmiş sözün özü ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin bunun ortası yok yıpratma kendini daha fazla

Adamın derdi tamamen sex. Eğer buna tamam diyecekseniz görüşün.
Omuzla başlayıp, iç çamaşırın ne renk diye devam edecek sohbetleri kaldırabilecek gibi durmuyorsunuz.
O defter kapandı bana ulasmasin diye heryerden engelledim

İlk defa beni anlayan biri çıktı bu adamı sevdim bn içimde hep yarim kalmışlık oldu ama seviyorum diye hayatımı mafedemem o beni bulur yazar eminim ama bn engellicem onu

İlk defa beni anlayan biri çıktı bu adamı sevdim bn içimde hep yarim kalmışlık oldu ama seviyorum diye hayatımı mafedemem o beni bulur yazar eminim ama bn engellicem onu
Defalarca şans verdim güvenmek.istedim olmadı bu adamla uyuşmuyoruz

Buna anlam yükleme erkekler düz mantıktır. Bunlara çok takılmazlar engelleme, ekleme ve silme gibi kavramlara
Tamam bırak git deyip küfür eden o önceden de hatası oldu bir ay sonra yazıyor bana yine beni kabul eder gibi düşünüyor ona duygum olduğunu biliyor bu sefer sondu bni çok üzüyor

Sadece sarilma öpme olsa onda bişey yok bu adam kendini tutamicak gibi o erkek ona bişey olmaz bana laf gelir
Böyle düşünüyorsanız ilişkiye girmeyin zaten kimseyle. Adam istiyor sen istemiyorsun. Adam da bunu kabul etmiyorsa yolları ayırmaktan başka çare kalmıyor.

Ayrılmışsınız zaten bir daha yazacak olursa bu adamın değişeceğini düşünmüyorum o yüzden adamla seks yapabilecekseniz barışın derim ki ben olsam böyle bir adamla asla barışmam. Kaba ve saygısız

Bn kararımı verdim daha önce Nisan attım düğüne yakın bi beladan kurtulmusken başka belaya bulaşmak istemiyorum bide 28 yaşında ağzı küfürlu küçükte değil ben onu duzeltemem

Sen gitmem dedigin icin sana küfür etti, sonra sana yaklasmaya calisirken hayir dersen neyapar bu serseri?!
Defalarca özür dileyip kapıma geldi seviyorum diye herseyine katlanamam kendime saygım var çünkü ortada resmi bişey yokken böyle yarın vurur bnce

Kafa yapılarınız, düşünceleriniz ve beklentileriniz farklı demek ki, bu yüzden bir daha şans falan vermeyin yoksa çoook pişman olursunuz.
Evet çok farkki ortak bir zevkim bile yok ama defalarca özür diledi yine benim güvenimi sarstı artık bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…