Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

İlk defa beni anlayan biri çıktı bu adamı sevdim bn içimde hep yarim kalmışlık oldu ama seviyorum diye hayatımı mafedemem o beni bulur yazar eminim ama bn engellicem onu
Sorun şu o size yazar evet tekrar yazması cinsellik istemeyeceği anlamına gelmez sizin tabirinizle bu sefer düzeldi dersiniz ama adamda anormallikte yok yani sağlıklı her erkek cinsellik yaşamak ister sizin kırmızı çizginizdir bişey diyemem o zaman cevap vermezsiniz görüşmezsiniz olur biter birde seviştiniz diye hayatınız mahvolmaz tercih etmiyo olabilirsiniz ama böylede düşünmeyin

Cinsellik isteyebilir evet erkek o konuda haklısınız benim sana saygım var sinirimi bilirim deyip eve gelince inşallah dayanirim tek beden olmak istedim diyen o ne dediği belirsiz tehlikeli bir hal aldi

Adam sarılıp öpeyim demiyor evlenince olacak şeyleri şimdi istiyor

Adamın istediği cinsellik evlenmeddn hamile mi kalayım ona uyup

Herşeyden önce küfür etmesi onun kalitesiz biri olduğunu gosterir

Amacı sevismek değil daha ilerisini istiyor

Kardeşime alıcam dedim ama kardeşim evli 2 bebesi var o detayı atladım hdjsjd

Birini sevmek illa dokunmak değil bnce

Adam sarılıp öpeyim demiyor evlenince olacak şeyleri şimdi istiyor
Yani adam için normaldir. Bazı kadınlar için de normaldir. Sizin için değilse konuşmayın. Ya adamda küfürbazmış, size saygı da duymuyor. Asla hak vermeyin bir daha asla

Yani adam için normaldir. Bazı kadınlar için de normaldir. Sizin için değilse konuşmayın. Ya adamda küfürbazmış, size saygı da duymuyor. Asla hak vermeyin bir daha asla
Yok artık şans isteyip özür diliyorsa kendine çeki düzen vermesi gerekir bir oncekindede bana bağırdı bnde yuzune kapattim bu modeller evlenmez boş boş zaman geçircem belliki

Yok artık şans isteyip özür diliyorsa kendine çeki düzen vermesi gerekir bir oncekindede bana bağırdı bnde yuzune kapattim bu modeller evlenmez boş boş zaman geçircem belliki
Bn anladim ki bn bu çocuğa güvenemiyorum zarar vercek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…