Attım zaten bnden uzak olsunHala defter kapatmaktan bahsediyorsun, yırt at şu abazanın defterini
Bilerek yapıosun dimiAttım zaten bnden uzak olsun
Bn aşık olduguna çok inanmadım görüntülü yapıyorduk sadece dikkatimi çeken göz temasi çok kuruyor sürekli bakıyor bikere ise gitcem sabahın köründe görüntülü yapalım dediHayir sekerim aşik sana, sevmiyo diyenler seni cekemeyenler
Bebiş kız mı erkek miBilerek yapıosun dimisenle ilgilenmemi istiyorsun kız nolur acı bebeğim yeni uyudu
Yemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kızBilerek yapıosun dimisenle ilgilenmemi istiyorsun kız nolur acı bebeğim yeni uyudu
Bu sefer bu defteri kapattim o olmadan da yapabilirim onun güzel sözüne ihtiyaçim yokBu yine yazar sen yine kabul edersin sonra telefonda hohlar rahatsız oldum diye yine ayrılırsın. Kısır döngüye girmişsiniz siz.
Reddetmezsin sen bu bit yavrusunu.
Yalnız çocuğu anlmaya başladımYemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kız.
Dalga değil takılıyorumYemin ederim bizimle dalga geçiyor bu kız.
İşte ona göre evlenmedende olacak şeyler demekki üstüne çokta konuşmaya gerek yokAdam sarılıp öpeyim demiyor evlenince olacak şeyleri şimdi istiyor
Hayali çocuk muYalnız çocuğu anlmaya başladımbu ancak o şekilde susar dedi her halde hxhsjdjdjd
Niye kıazz çocuğum olamaz mıHayali çocuk mu
Bnde tam olarak bunu anlatmaya.cskistim onag göre normal karı koca gibi davrancamİşte ona göre evlenmedende olacak şeyler demekki üstüne çokta konuşmaya gerek yok
Olur tabiki biran şaka herhalde dedimNiye kıazz çocuğum olamaz mı
Laf aramızda sevişerek yaptıkOlur tabiki biran şaka herhalde dedim
Ama sen evlisin bu normal biseyLaf aramızda sevişerek yaptık
Sevişince oluyor. Bu bilgi önemli hxjdkjdjd
Yaaa,yuvarlanıyorum şu andaLaf aramızda sevişerek yaptık
Sevişince oluyor. Bu bilgi önemli hxjdkjdjd
Evlenmeden de…Ama sen evlisin bu normal bisey
Tamam işte davranmayın siz kendinizide anlatmaya uğraşmayın ya zaten madem tehlikeli olduğunu düşünüyosunuz zaten görüşmeyin ya zorla bişey yapmaya kalkarsaBnde tam olarak bunu anlatmaya.cskistim onag göre normal karı koca gibi davrancam
Bnde onu düşündüm ilerisi kesin olur inşaallah dayanırım dedi cunkuTamam işte davranmayın siz kendinizide anlatmaya uğraşmayın ya zaten madem tehlikeli olduğunu düşünüyosunuz zaten görüşmeyin ya zorla bişey yapmaya kalkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?