Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Hayir sekerim aşik sana, sevmiyo diyenler seni cekemeyenler
Bn aşık olduguna çok inanmadım görüntülü yapıyorduk sadece dikkatimi çeken göz temasi çok kuruyor sürekli bakıyor bikere ise gitcem sabahın köründe görüntülü yapalım dedi

Bu yine yazar sen yine kabul edersin sonra telefonda hohlar rahatsız oldum diye yine ayrılırsın. Kısır döngüye girmişsiniz siz.
Reddetmezsin sen bu bit yavrusunu.
Bu sefer bu defteri kapattim o olmadan da yapabilirim onun güzel sözüne ihtiyaçim yok

İşte ona göre evlenmedende olacak şeyler demekki üstüne çokta konuşmaya gerek yok
Bnde tam olarak bunu anlatmaya.cskistim onag göre normal karı koca gibi davrancam

Bnde tam olarak bunu anlatmaya.cskistim onag göre normal karı koca gibi davrancam
Tamam işte davranmayın siz kendinizide anlatmaya uğraşmayın ya zaten madem tehlikeli olduğunu düşünüyosunuz zaten görüşmeyin ya zorla bişey yapmaya kalkarsa

Tamam işte davranmayın siz kendinizide anlatmaya uğraşmayın ya zaten madem tehlikeli olduğunu düşünüyosunuz zaten görüşmeyin ya zorla bişey yapmaya kalkarsa
Bnde onu düşündüm ilerisi kesin olur inşaallah dayanırım dedi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…