Aynen beni düşünen biri olsa laf gelir diye böyle bişey teklif etmez aradan zmn geçiyor mahcup oliyor sonra yine eskisini yapiyorİletişimi kesmek için illa başınıza bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Görünen köy kılavuz istemez niyet belli yolun sonu iyi bir yere çıkmıyor. Acilen kaçın kurtulun.
Bnde ondan korkuyorum bikere bana küfür etmedi çok yanlış bn psikolojisi bin bozuk olduğunu düşünüyorumAaa ne güzel anlaşıyosunuz işte bugün küfür eder yarın ağzını burnunu kırar geçinip gidersiniz nasıl olsa aşıksınız aşkta her şey mübah.
Kafa yapılarınız, düşünceleriniz ve beklentileriniz farklı demek ki, bu yüzden bir daha şans falan vermeyin yoksa çoook pişman
Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Hanımefendi başkalarını bırakın kendinize saygınız olsun önce adam açık açık tehlike sizin için ne demek kimsenin olmadığı bir yer, böyle tiplerden korkun ve kendinizi koruyun.Bnde ondan korkuyorum bikere bana küfür etmedi çok yanlış bn psikolojisi bin bozuk olduğunu düşünüyorum
Bayanım sadece sinirlendimBen senin diğer konunda yazdığın cevapları, kullandığın dili dehşetle okudum. Muhtemelen erkeksin ve dalga geçmek için gelmişsin.
Amacı sarılmak değil insanların içinde sarilamam dedi asansörde öptü zor aldimHanımefendi başkalarını bırakın kendinize saygınız olsun önce adam açık açık tehlike sizin için ne demek kimsenin olmadığı bir yer, böyle tiplerden korkun ve kendinizi koruyun.
Evet biri gorse laf gelir diye teklif etmemesi lazım beni düşünmüyorHanımefendi başkalarını bırakın kendinize saygınız olsun önce adam açık açık tehlike sizin için ne demek kimsenin olmadığı bir yer, böyle tiplerden korkun ve kendinizi koruyun.
Mahçup falan olmuyor sadece avını ikna etmek için etrafında sinsice dönüyor.Aynen beni düşünen biri olsa laf gelir diye böyle bişey teklif etmez aradan zmn geçiyor mahcup oliyor sonra yine eskisini yapiyor
Bayanım sadece sinirlendimBen senin diğer konunda yazdığın cevapları, kullandığın dili dehşetle okudum. Muhtemelen erkeksin ve dalga geçmek için gelmişsin.
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldımSevişir bu uzak dur
Aklın varsa görüşmezsinArkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Yaş cidden 30 mu?Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Benim amacım benim.babam vefat etti annemde baki değil yuvamı kurmak istiyorum onun amacı farklı cafede oturup sohbet etmek istemiyorMahçup falan olmuyor sadece avını ikna etmek için etrafında sinsice dönüyor.
Evet biri gorse laf gelir diye teklif etmemesi lazım beni düşünmüyor
Ama asansörde öpme nedir ya kapı açılsa biri görür tehlikeliBiz de sevgiliyken bi şeyler yaşadık ufak da olsa sarılmadır vs ama birbirimizi gerçekten sevip güvendikten sonra. Her iki taraf da isterse olur anca. Ama bu şekilde çok itici. Kendimi zor kurtardım gibi bi ifade kullanmışsınız. Hiç hoş değil
Bnmle ciddi flnda değilBiri görse laf gelir diye değil adam normal değil zaten size istemediğiniz şeyler yapabilir.
Herkes vedalasirken insan içinde sariliyor bunda bişey yokkiBiri görse laf gelir diye değil adam normal değil zaten size istemediğiniz şeyler yapabilir.
Neyi zor aldınız?Bayanım sadece sinirlendimAmacı sarılmak değil insanların içinde sarilamam dedi asansörde öptü zor aldim
Neyi zor aldınız???Adam diyoki.seni arzuluyorum inşallah dayanirim diyo böyle bir riske giremem asansörde öptü zor aldım ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?