Bayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım
Siz bu konuyu daha önce de yazmıştınız? Ne dememizi bekliyorsunuz? Söyleyin onu diyelim zira cevaplar sizi tatmin etmiyor.Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
30 ,evetYaş cidden 30 mu?
Biseyler yaşanabilir abartilmadan bu kimsenin olmadığı yere gitmek çok tehlikeliNeyi zor aldınız?
Bu sefer farklı detaylara girdimSiz bu konuyu daha önce de yazmıştınız? Ne dememizi bekliyorsunuz? Söyleyin onu diyelim zira cevaplar sizi tatmin etmiyor.
Zor aldığınız şeyi sormuştum bu cevap ne alaka?30 ,evet
Biseyler yaşanabilir abartilmadan bu kimsenin olmadığı yere gitmek çok tehlikeli
Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyorduBu beni 2.alintilaman. konuya yazmak istediklerimi yazdım ama sen ısrarla diğer konuda oldugu gibi tekrar tekrar alintiliyorsun. Muhtemelen 3-5defa daha alintilayacaksin ama benim başım çok ağrıyor ve yazacaklarım bu kadar. Ne konuların ne sen benim için inandırıcı değilsiniz. Şey yap kendi yazdıklarını alıntıla tekrar cevap yaz.
Adam yürüyen libido.Adam diyoki.seni arzuluyorum inşallah dayanirim diyo böyle bir riske giremem asansörde öptü zor aldım ztn
Kardeşim istemiyorsan yorum yapma lutfenBu beni 2.alintilaman. konuya yazmak istediklerimi yazdım ama sen ısrarla diğer konuda oldugu gibi tekrar tekrar alintiliyorsun. Muhtemelen 3-5defa daha alintilayacaksin ama benim başım çok ağrıyor ve yazacaklarım bu kadar. Ne konuların ne sen benim için inandırıcı değilsiniz. Şey yap kendi yazdıklarını alıntıla tekrar cevap yaz.
Bn normal bı yere gidip sohbet etmek istiyorum adamın sohbetle ilgisi yok kimsenin olmadığı yere gidelim diyo bnde onu seviyorum ama bu kadar ilerisi olmazNeyi zor aldınız???
Yani sevgili asansörde öpülür, kapalı alanda genelde bir buse kondurulur, kalabalıkta (uzun kaban falan giydiyse) caktirmadan poposu avuclanir. Bunlar bence normal şeyler.
Ama rahat rahat öpeyim diye ev tutmalar, senden tepki gelince küfür etmeler, hakarete yeltenmeler falan...asla..
Ben sevgilimle tatile de giderim, kendim isterim ki kalabalıktan uzak kalabilelim. Ona rağmen bana böyle davranan bir insanla asla aynı ortamda bile duramam. Adam sevişken falan da değil, adam mağara ayısı.
Neyinden hoşlandın hiç anlamadim.
Sana küfür eden adamı engellemişsin her yerden, merak etme, sen engelini acmazsan dayanamayıp yazamaz sana. Ama sen kaldır aç kaldır aç Adams işaret verirsen o da 'onun da gönlü var,naz ediyor' der, peşini birakmaz
Adam beni görünce ne oluyorsa duramiyorAdam yürüyen libido.
Baskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.Arkadaşlar benim geçmişte sevdiğim çocuk vardı.ozamanlar sevdim yalan yok.bana omzunu çek at demişti.ozmndan bıraktım.aradan zaman geçti aramızdaki şey yeniden alevlendi.oda bnm gibi Nisan atmış.bana yazdı.bir ay konuştuk.yuksek sesle konuştuğu için saygısızca geldi bitirdim.aradn zmn geçince durup durup yazdı.bnde saf gibi medet umdum.en son bidaha şans verdim.cunku bnde onu çok sevdim.unutamadim.bu sefer kimsenin olmadığı yere gidicekmisiz başbaşa kalalım.insanlarin içinde opemem dedi.bnde uygun olmadığını söyledim.niyeti cinsellik bnce çünkü eve gidince bişey olsa seni bırakmam .biseyler yaşanabilir.insallah dayanırım diye laflar etti.duramicagi bellli basım belaya girecek diye gitmem dedim.bana küfür etti.biliyorum ki bir ay sonra tekrar yazıp aklımı celecek çelmesin diye heryerden engelledim.bu çocuğa ne zmn şans versem pişman oldum.ods verilen şansı değerlendirmedi.bu kadar küfüre gelip yazsa konuşmak doğru mu sizce bu defteri tamamen kapatmam şart içime tekrar oturdu yaptıkları üzülüyorum
Sadece sarılmak fln değil ilerisiHep seks bunlar hep seeekkssss
İstemeyen yorum yapmaya bilirAaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu
Seks satılmaktan sonra geliyor diye biliyorum ama sıralamayı karıştırıyor da olabilirim,bilmiyorumSadece sarılmak fln değil ilerisi
İstemeyen yorum yapmaya bilir
Baskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.
Bu tarz biri değilim herşeyin zamanı var evlenirsin ne halt yersen ozmn yersinBaskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.
DudakZor aldığınız şeyi sormuştum bu cevap ne alaka?
Üstümden adamı zor aldım diyor.Zor aldığınız şeyi sormuştum bu cevap ne alaka?
Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?