Canım çok sıkıldı birini unutmak için ne yapmalıyım?

Bayanım sadece sinirlendim
Asansörse dudağıma yapıştı kendimi zor aldım

Bu beni 2.alintilaman. konuya yazmak istediklerimi yazdım ama sen ısrarla diğer konuda oldugu gibi tekrar tekrar alintiliyorsun. Muhtemelen 3-5defa daha alintilayacaksin ama benim başım çok ağrıyor ve yazacaklarım bu kadar. Ne konuların ne sen benim için inandırıcı değilsiniz. Şey yap kendi yazdıklarını alıntıla tekrar cevap yaz.

Siz bu konuyu daha önce de yazmıştınız? Ne dememizi bekliyorsunuz? Söyleyin onu diyelim zira cevaplar sizi tatmin etmiyor.

Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu

Hep seks bunlar hep seeekkssss

Kardeşim istemiyorsan yorum yapma lutfen Bn normal bı yere gidip sohbet etmek istiyorum adamın sohbetle ilgisi yok kimsenin olmadığı yere gidelim diyo bnde onu seviyorum ama bu kadar ilerisi olmaz

Baskasiyla sevis. Civi ciciyi soker derler.

Niyeti o kadar belli ki. Ve çok da saygısız birisi belli ki. Ne açıdan cazip geldi size bilmiyorum. Ama barzo gibi bisey burdan dinleyince.

Öfff ya tamam en namuslu sensin. Bize ne senin adama vereceğinden alacağından. Hayatında başka olay yok mu sürekli bu konuyu konuşuyorsun. İstemesen keser atarsın muhabbeti.
Sen de istiyon da bizden onay bekliyorsun sanki. Seviş yaaa nolcak sanki dememizi bekliyorsun gibi

Aaaa bu o üye mi? Beni de diğer konuda birer hafta aralıklarla düzenli olarak alıntılayıp her seferinde farklı bir cevap veriyordu

Ya bu umutsuzvakanin bir değişik versiyonu. Konunun son sayfasına bakayım diyorum bir bakıyorum ilk sayfada yazdığımı saat başı alintiliyor ne çeşit bir troll bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…