• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim cok sıkıldı

karde_len

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
63
0
96
Tekirdağ
Arkadaşlar uzun suredir siteye giriş yapamamistim ama o kadar çok uzgunumki aklima bana yardimci olacak biri ararken burasi geldi. Esim bana karsi o kadar duyarsizki az önce dedimki ya benden ne istiyorsun neden benimle ilgilenmiyosun diyorum ağlayarak o bana sonra konusuruz diyor ne yapayim ya yatti uydu bile beni hic düşünmüyor ne olur fikir verin

Arkadaşlar uzun suredir siteye giriş yapamamistim ama o kadar çok uzgunumki aklima bana yardimci olacak biri ararken burasi geldi. Esim bana karsi o kadar duyarsizki az önce dedimki ya benden ne istiyorsun neden benimle ilgilenmiyosun diyorum ağlayarak o bana sonra konusuruz diyor ne yapayim ya yatti uydu bile beni hic düşünmüyor ne olur fikir verin

hep benzer şeyler yazıyorum ama
"neden benimle ilgilenmiyorsun" diye sormak hele de ağlayarak bence erkeklerde hiçbir etki yaratmıyor
kırmızı gecelik de öyle

"onun" için birşey yapmaya son vermek lazım
"kendiniz" için birşeyler yapmaya başlamak lazım

siz de onu umursamayın bir süre
kendinize eğilin biraz (bu eşiniz için süslenin demek değil!)
gezin tozun eğlenin gülün
o evdeyken telefonunuzla oynayın, o konuşmadan onunla konuşmayın
ben önden yedim deyin onunla yemek yemeyin
ama bu arada hiç dır dır etmeyin

bırakın o desin size benimle niye ilgilenmiyorsun diye
bunu yapmak çok zor değil.

evliliğinin başından beri böylemiydi?

hep benzer şeyler yazıyorum ama
"neden benimle ilgilenmiyorsun" diye sormak hele de ağlayarak bence erkeklerde hiçbir etki yaratmıyor
kırmızı gecelik de öyle

"onun" için birşey yapmaya son vermek lazım
"kendiniz" için birşeyler yapmaya başlamak lazım

siz de onu umursamayın bir süre
kendinize eğilin biraz (bu eşiniz için süslenin demek değil!)
gezin tozun eğlenin gülün
o evdeyken telefonunuzla oynayın, o konuşmadan onunla konuşmayın
ben önden yedim deyin onunla yemek yemeyin
ama bu arada hiç dır dır etmeyin

bırakın o desin size benimle niye ilgilenmiyorsun diye
bunu yapmak çok zor değil.

işte bu kadar basit.

Kac yillik evlisiniz?

En sinir bozucu erkek modeli ..

Sende onun karsisina gecip aglama , sende onu takma bosver.

Back
X