- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.073
- 798
- 33
Merhaba kızlar
Bir aylık evliyim eşim asker iç anadolu bölgesinde büyük bir şehirde yaşarken ve çalışırken evlendiğim için işimden istifa ettim ve güneydoğu bölgesinde bir şehire yerleştik. Alışmaya çalışıyorum ama sanki beceremiyorum gibi bilmiyorum ailemi annemi öyle özlüyorum ki size anlatamam durup durup içimde bir yanardağ patlıyor sanki. Kalabalık bir ailem vardı hep bir aradaydık o zamanlar sıkılmıştım ohh evlenince rahat ederim artık diyordum ama şimdi özlüyorum hemde çok . Kırgın olduğum insanları bile özlediğimi beni aradıkları zaman mutlu olduğumu hissettim
İş konusuna gelirsek büyük bir holding kuruluşundan istifa ettim buraya gelince iş olur inş dedim ama nasıl nereye başvuru yapacağımı vs hiç birşey bilemiyorum kafam çok karışık. Önceden çok rahat araba kullanırken buraya gelince kullanamaz oldum
Eşimde bende çocuk istemiyoruz ilaçla korunuyoruz ama çok korkuyorum hadi kaza eseri hamile kalırsam diye . Canım öyle sıkılıyor ki . burası çok sıcak geceleri uyuyamıyorum sürekli kalkıp bacaklarımı ayaklarımı yıka yıka ayy
. geçen 2 hafta sonu pikniğe gittik nedense hiç mutlu olamadım bi garibim herşeyden sıkılıyorum. zaten artık dışarı çıkacak paramızda bitti maaşımıza 15 gün var elimizde 35 tl para . Birkaç altınımız var ama önümüzdeki ay eşimin maaşı eksik yatacak izne gidip geldiği için ona saklama çabasındayım ev kredimiz var birde buradaki evin kirasi anlayacağınız sokağa gidecek paramızda yok . 2 gün sonrada doğum günüm eşim unutur mu acaba diye korkum bir yandan ay bunaldım kızlar bu iş konusunu ne yapacağım bilmiyorum işletme mezunuyum uluslararası ticaretten yan dal yaptım öyle oturuyorum şuan bana birşeyler söyleyin kendimi iyi hissedeyim lütfen