Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Agresifliginizin sebebi sanırım çok bunalmış olmanız. Evliliğe alışma surecindesiniz. Emin olun şu an kendi şehrinizde.yasiyor olsaydınız da bu ilk zamanlar böyle sıkıntılı geçecekti ha o zaman farklı sıkıntılar olurdu ama olurdu yani illa ki. Can sıkıntınızı sadece şehir değiştirmenize bağlamayın evlilik zaten başlı başına zorlu bir süreç..
Birbirinize alıştıkça düzeninizi kurup evinizi benimsedikçe daha iyi olacaksınız sakin ve ılımlı olun sadece.kendinizi yipratmayin gereksiz yere gerilip canınızı sikmayin bence.
Yani uygun sartlari bekleseydiniz keske. Yeni evlisiniz para yok gezme yok tozma yok aile yok is guc kurs cocuk hicbirsey yok. Evlenli kac gun oldu bu kadar bunalmaniz norma mi ? Ask da mi yok yani.. evlenmek icin evlenilmez ki mutlu olmak icin evlenilir.