Canım çok sıkılıyor

Daha da o heriften hayır gelmez . Pislikler çocuğunu taşırsın kahrını çekersin elde var 0. Çok zor bi durum gerçekten . Annen çocuklarla ilgilenir mi? Öyle bir şey olsa çalışsan sonra da herifi boşasan def etsen

Arkanda destekleyenin de olmadığı için 3 küçük çocukla şu an da birşeyler yapman çok zor.

Sana tavsiyem çocuklar büyüyüp en küçüğü anaokulu yaşına gelene kadar o evde kalıp zaman kazan, bu süre zarfında da gizlice birikim yap.

Çocuklarınla daha iyi ilgilenebilmek ve kendini üzmemek adına "ben bu evden birgün gideceğim, gidene kadar da onu madden ve manen kullanacağım" diye kendine sürekli telkinlerde bulunup kafanı rahatlatmaya çalış

Senden ricam bu zaman zarfında bu derdine kafa yormak yerine lütfen çocuklarınla ilgilen

Keske annem hayatta olsaydi ah iste ozmn coktan bosanmstm annem bkardi cocuklara ben calsrdm

Şuan yapacak tek şeyin para biriktir çocuklar büyüyene kadar para biriktir gizli gizli çocuklar büyüyünce çok işini görür

Zaten hep kendime bunu soyluyorum cabim birgun gidicem o birgun bi gelse ah birikim yapaniyorum dedigim gibi insaat iscisi ya gun bulup gun yiyoz yani evine bakmada bi hayri uok adamin

Şuan yapacak tek şeyin para biriktir çocuklar büyüyene kadar para biriktir gizli gizli çocuklar büyüyünce çok işini görür
Ah iste birikmiyo adam gun geliyo aylarca issiz evde yatiyo herkese borclaniyo bi bakiyorum is almssa iste cocuklar yiyip iciyo gun goruyo okdar yinede elimden geldgnce bozuk paralar atyrm kumbaraya

Sinir oldum ya kuma getirirmis bide onun kanunlardan haberi yok heralde ,sen desen ben ustune getireyim diye ozaman aslan kesilir

Sinir oldum ya kuma getirirmis bide onun kanunlardan haberi yok heralde ,sen desen ben ustune getireyim diye ozaman aslan kesilir
Obun bu sozu soylerken seregszliginemi yanayim canin bir annenin evladndan bile vazgecrk derrcede bu adamda ne bulduguna ni yanayim bir anne evladndan vazgecer mi bir adam icin

Esinin ailesi ne diyor duruma. Babanla konussan baba geleyim yarim gun calisacagim en azindan sende aksam gelirisn iki kap yemegin hazir olur evin temiz olur cocuklar biraz buyuyuncede ben ayri eve cikarim cocukalrla desen. Zaten bu tarz durumlarda konu komsu herkes sana el atar. Yani giyecek yardimi yaparlar yiyecek yardimi. Devlet yardim eder. Ama emin ol suan kocandan baska sana herkesten fayda var. Babana oyle ezik gibi konusma. Biraz emrivaki yap. Cakisacagim ben bisey olmaz boyle boyle yuruyup gidecegim diyeceksin. He baktin bisey olmuyo kadina diyeceksin ben simdi kocani ariyorum anlatiyorum sende geleceksin benim basima kuma olacaksin hadi cik gel bekliyorum de. O seni korkutmus. Yersenn. Biaz akilli olun yaaa kadin disli cikti demek ne demek hakli sensin dişli sensin sucsuz sensin o disli cikti diyemi kenara sindirdin kendini. Ben daha gecen haftalaran birinde ailemden birinin metresiyle karsilatim hicbisey yapamayacagimi anladm en kotu cantamdan cikardigim parfumu yuzune firlattm. Hakediyor bunlar susmayacaksin sen

Ona gore kendi hakli canim insan affet bi hata yaptim derdevambi geyrmez zor olur ama arkan yok uc cocuk var diye affedersin ama adam dahlardan serin ben bnun neyini affedeyim
Anladığım adam diğer kadınla devam ediyor. Sizin tepkiniz umrunda değil. Kadın kocama söyle saba olurum diyor. Peki siz böyle güçsüz, çaresiz durdukça ezileceğinizin farkında mısınız?
Boşanmayacaksanız bilmiyor gibi davranmak en mantıklısı.

Bi arka olsa bi saniye dururmuyum ki cocuklarin buyumesinden baska carem yok suan ki onlar boyle hem okul hem ev idare edicek duruma gelicekler bende bir is bulucam ki anca oyle kendi ayaklarim uzerimde durabilirim ve bu gunu bwkliyorum bunu yapicam belki yasim gecicek gencligimiz gidicek ama ondan kirtuldugum gun dugunum gibi olucak ama insaniz iste o gun gelene kadar insann bazen dayanamadigi noktalar oluyo ani acayip skliyor tanidiga anlatmaktansa icini dokmetense burda paylasmak dertlesmek daha iyi elestri alsanda almasanda en azindan dertlesiyorsun ailem ne yapiyo peki anlattmda noldu bile bile benim bu adamla yasamama izin veriyorlar

Allah yardımcın olsun. Eşinin işi düzensiz miş bunu göz önüne alıp Cocuk yapmasaydın iyiydi. Cocuklar daha çok küçük evinin kirası elektriği suyu ödeniyorsa çocuklarının ihtiyacı karşılanıyorsa sabır etmen daha mantıklı. İşsizsin cocuklarına bakacak kimsende yok anladığım kadarıyla elin kolun bağlanmış.

Birikim yapabilecek durumunuz var mı? Çocuklarınız küçük, aileniz arkanızda değil. Zaten herşey ayyuka çıkmış, bırakın koca müsveddesi baksın size bir müddet, uygun zamana kadar ne kadar biriktirebilirseniz biriktirin. O zamana kadar da az büyümüş olurlar. Sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…