Benzerini bir tanıdığımız yaşadı ailesi evlendirme meraklısı insanlar olmalarına rağmen evlenmesine razı olmadılar nişanı at dediler kızımız dinlemedi.(görücü usulüydü)
Şuan 5 yıllık evli üç çocuğu var (eşinin zorlamasıyla)
bir adet de kuması var .. kadın evliymiş üstelik iki çocuklu kadın çocuklarından birini getirmiş.
Ve beyimiz çalışmıyor!
Suanki tablo ne dersen bu tanıdığımız arada ailesinin yanına geliyor arada evine gidiyor ev denirse ona..kabullendi yani cesareti yok ve bu süreçte şiddet gördü kolu kırıldı falan tam bi dram yani ve şikayetçi olmuyo asla.
Kuması da şiddet görmeye başlamış üstelik yanında getirdiği kendi çocuğuna da şiddet uyguluyomus eşi olacak.
Birikim yapabilecek durumunuz var mı? Çocuklarınız küçük, aileniz arkanızda değil. Zaten herşey ayyuka çıkmış, bırakın koca müsveddesi baksın size bir müddet, uygun zamana kadar ne kadar biriktirebilirseniz biriktirin. O zamana kadar da az büyümüş olurlar. Sonra tak sepeti koluna herkes kendi yoluna yaparsınız.
Ogunu bekliyorum zatne bir buyusunler vocuklar gotne tekmeyi vuracam ama oyle bi gisis istyrmki birdaha beni bulamasin cocuklarla da muhattab olsun istemiyorum Allah yardimcim olsun
Esinin ailesi ne diyor duruma. Babanla konussan baba geleyim yarim gun calisacagim en azindan sende aksam gelirisn iki kap yemegin hazir olur evin temiz olur cocuklar biraz buyuyuncede ben ayri eve cikarim cocukalrla desen. Zaten bu tarz durumlarda konu komsu herkes sana el atar. Yani giyecek yardimi yaparlar yiyecek yardimi. Devlet yardim eder. Ama emin ol suan kocandan baska sana herkesten fayda var. Babana oyle ezik gibi konusma. Biraz emrivaki yap. Cakisacagim ben bisey olmaz boyle boyle yuruyup gidecegim diyeceksin. He baktin bisey olmuyo kadina diyeceksin ben simdi kocani ariyorum anlatiyorum sende geleceksin benim basima kuma olacaksin hadi cik gel bekliyorum de. O seni korkutmus. Yersenn. Biaz akilli olun yaaa kadin disli cikti demek ne demek hakli sensin dişli sensin sucsuz sensin o disli cikti diyemi kenara sindirdin kendini. Ben daha gecen haftalaran birinde ailemden birinin metresiyle karsilatim hicbisey yapamayacagimi anladm en kotu cantamdan cikardigim parfumu yuzune firlattm. Hakediyor bunlar susmayacaksin sen
Babam diyorki nasil calisacaksin ben bakamam cocuklara diyor ah canim ah gecen sene daha ucuncu cocuguma dogum yapmamistim oyle bir firsat gecti elime babam kabul etmedi ve tam 1 sene konusmadi benle serefsz o kadini okdr takmistiki aklina cocuklar ida istemiyirum al cocuklarinida git gormeyevem onlarida raziyim dedi babamla konistum maalesef istemedi
Babam diyorki nasil calisacaksin ben bakamam cocuklara diyor ah canim ah gecen sene daha ucuncu cocuguma dogum yapmamistim oyle bir firsat gecti elime babam kabul etmedi ve tam 1 sene konusmadi benle serefsz o kadini okdr takmistiki aklina cocuklar ida istemiyirum al cocuklarinida git gormeyevem onlarida raziyim dedi babamla konistum maalesef istemedi
Aslinda istememesinin sebebi babam cok iyi taniyir kocam olucak serefszizi o herkndr oyle iatemiyorum cocuklarida dese bir muddet sonra bela olucak basimiza cunku gittim kaldim babamn evinde ev basmalar bilmem neler tehditler bini bin para hepsinin babam katlanamiyo bunlara hergun karokolluk ediyor bizi
Allah yardımcın olsun. Eşinin işi düzensiz miş bunu göz önüne alıp Cocuk yapmasaydın iyiydi. Cocuklar daha çok küçük evinin kirası elektriği suyu ödeniyorsa çocuklarının ihtiyacı karşılanıyorsa sabır etmen daha mantıklı. İşsizsin cocuklarına bakacak kimsende yok anladığım kadarıyla elin kolun bağlanmış.
Sagol asin ben sabretmeye calistikca isler cigrindan cikiyor 1 yil oldu o kadina ulasamiyor artik kadinin abisine ulasip abisiyle konusmusfum kadin mecbur kaldi birakti numarasini het seyini degistrdi ama o kadina ulasamamak onu cildrtiyor sanirim cocuklara ve bana hergun kotu davranmaya basladi artik isin icinden nasil cikicagimi bilmiyorum kadin siginma evi arastiriyorum ben galiba makul bir sey bulursam gidicem artk dayanamiyorum ama cok endiselerim var oraya giden kadinlatin anlattigi hikayeler kadin sga evnde belli bir mudddet kaliysun mor cati diye bi yer arastrdim sonra is bulup hayatini kurman getekiyormus iste izmn cocuklara kim bakicak devleyt mecburen elimden alirmi oorasi orasi belli degil sen calisrsan kucuk cocugun emaneyi kime diye esirgemeye aliniyormus cok karisik kafam ama cok bunaldim hergun dua ediyorum yalvaryrm allahima bir mucize kuratar bizi bu adamin elinden diye
Çok geçmiş olsun
Şu an oturduğunuz ev kendinizin mi ?
Eşinizin geliri var mı ?
Bir iş bulup evden çocuk bakma vs olabilir.
Onla beraber kendi çocuklarına da bakarsın evden olmaz mı ?
Çocuklarında biraz büyüyünce daha doğru bir işe girersin.