Canım çok sıkılıyor

ruhann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
11
0
86
Konya
çok kıskanç sevgilim var yakında evleniyorx ve çalışmama karşı sürekli evdeyim hiç arkadaşım kalmadı çok sıkılıyorum kafayı yemek üzereyim bunu nden yazdım bilmiyorum

gitmek istediğin bir kurs varsa ona git ya da örgü işlerinden anlıyorsan al eline ör bişeyler :)
evde de sıkılmayacağın bir aktivite yapabilirsin aslında

gitmek istediğin bir kurs varsa ona git ya da örgü işlerinden anlıyorsan al eline ör bişeyler :)
evde de sıkılmayacağın bir aktivite yapabilirsin aslında

sevgilisi dışarı çıkmasına izin vermiyor, siz de bu yorumu yapıyosunuz. kinaye yapıyosunuzdur diye umuyorum.

konu sahibi sen de ayrıl lütfen. delirdin mi?

çok kıskanç sevgilim var yakında evleniyorx ve çalışmama karşı sürekli evdeyim hiç arkadaşım kalmadı çok sıkılıyorum kafayı yemek üzereyim bunu nden yazdım bilmiyorum

Evlenmeden önce anlaşın bari de en azından pencereden baktırsın.

Normal değil bu, hiç normal değil.

İnsanın eğitim ve iş hayatına engel koyan, daha sonrada arkadaşlarına engel koyan insanlara hiç tahammül edemiyorum.Sebebi birincisi insanın yaşam kalitesini belirler, ikincisi tercihlerini.Erkek arkadaşınız sizin iyi tercihler yapamayacağınızı aklınızın buna kesmiceğini filan mı düşünüyor? Ben bunu buna yoruyorum.Tercihlerinize saygı duymayan bir adamla hayatınız mahfolur.Şimdi arkadaş,sonra başka şeyler.Daha önemli şeyler hatta. Böyle bir şeye dahil olmayı isteme sebebiniz nedir ben anlayamadım.

Evlenince perdeyi bile açtırmıyor diye konu açmamak için gerekeni yap.

Baştan ver sen ipleri ellerine, goz yum butun isteklerine saygi bekleme..sonra da ben evlendim ve çok mutsuzum ..e bir de dön bak ki kendine ben hatayi nerde yaptim diye

şimdi sana evlenme diyecem. napıyım seviyorum diyeceksin.
evlen diyecem. evde sıkıldım, arkadaşım yok, kıskanç şu bu diyeceksin.
bi git Allaaaa sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…