canim cok sikkin kahrimdan olucem

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
arkadaslar yeni muhabbet kusu aldim yem yemiyor denemedigim yontem kalmadi sadece dal dari yiyo:KK61::KK61:
hayvan olucek vebali boynuma kalacak daha once baska kusum olmustu 9 sene etkisinden kurtulamadim

Darıyı önünden al biraz aç kalsın mecbur yer
Benim kuşum da yemiyordu bir akşam aç kaldı baktım ertesi gün yiyor ..
Tabi yine bi vete sormanız iy ılur

arkadaslar yeni muhabbet kusu aldim yem yemiyor denemedigim yontem kalmadi sadece dal dari yiyo:KK61::KK61:
hayvan olucek vebali boynuma kalacak daha once baska kusum olmustu 9 sene etkisinden kurtulamadim
gagasının sivriliği bazen fazla olunca yiyemeyebiliyor onun makasla alınması lazım ama alışkın değilseniz bir veterinere götürmenizde fayda var yada aldığınız yere götürün onlarda bilgilidirler bu konularda. hayvancağıza fayda yapalım derken zarar vermeyelim.

gagasının sivriliği bazen fazla olunca yiyemeyebiliyor onun makasla alınması lazım ama alışkın değilseniz bir veterinere götürmenizde fayda var yada aldığınız yere götürün onlarda bilgilidirler bu konularda. hayvancağıza fayda yapalım derken zarar vermeyelim.
gagasi cok sivri degil daha isiramiyo

evet canım bır kedım var yamanımmmm su esımgılın koyunde ınsallah yakın zamanda gelecek :)

Ayyy bız kucukkeen annem bızım kusun gagasını tırnak makasyla keserdı kus da rahatlardı bırgun baktık yıne hayvanın gaga uzamıs canımm annem yardımsever annem kusun gagayı kesmeye kalktı ama bu defa kus debelendıkce avucunun ıcınde farkında olmadan sıkmıs hayvacagızın bası dustu bayılır gıbı oluverdı annem bır aglama krızıne grdı anlatamam sesımıze komsular geldı zr sakınlestırdık hala unutmayız yesımımızı

Ayyy bız kucukkeen annem bızım kusun gagasını tırnak makasyla keserdı kus da rahatlardı bırgun baktık yıne hayvanın gaga uzamıs canımm annem yardımsever annem kusun gagayı kesmeye kalktı ama bu defa kus debelendıkce avucunun ıcınde farkında olmadan sıkmıs hayvacagızın bası dustu bayılır gıbı oluverdı annem bır aglama krızıne grdı anlatamam sesımıze komsular geldı zr sakınlestırdık hala unutmayız yesımımızı
ee oldumu olmedi de nooluuurrr

Ballı kraker yerdi bizimki herşeyi. .
Bi veteriner hekime götür canım. .

Biraz aç kalması gerekir avcundan yedirmeye çalış canım yumurta sarısı ve ekmek içi de verebilirsin muhabbet kuşları sever yumurtayı zamanla alışır merak etme aç kalmaz :KK39:

Cok etkileniyorsan ver bir yerlere, alma hayvan en iyisi.

Veterinere gotur, suyuna vitamin kat. Kafesine marul, salatalik gibi seyler as. Balli yemler var ya hani asiliyor onlardan dene.

bizimkılerde yumurtladı evde 30 u aşkın muhabbet kusu var :) ..evde ılk gunuyse ondan yemiyodur..dalları cıkar yere dök yemı hasta deılse yer ...

Back
X