canim cok sikkin kahrimdan olucem

Benim de muhabbet kuşum var kaç aylık kuşunuz ? Yemini değiştirin beğenmemiş olabilir ya da ballı yemler var . Farklı tarzda yem çeşitleri var. Kuşculara da sorabilirsiniz vitaminler de var sanırım

Benim kuşum sadece ballı yem yerdi,bende yemliğini o telli kutulardan çıkartıp kafesin tellerine taktım yemeye başladı.Olmadı yemini değistirin.Ben iki markanınkini karıstırıyorum.

ay kiyamam kendine cok kizmistir annen

Evet hala aklına gelınce gzunden yaslar suzulur :( bazen uzulmesın dıye dalgaya vururuz napalım ısteyerek olmadı o ıyılık yapmak ıstedı ustelık kus dedemındı yanı annemın babasının dedem yenı veffat etmıstı kusu da annem bıze getrdı babamdan emanet gzuyle bakardı hal byle olunca kat be kat uzuldu

bizimkılerde yumurtladı evde 30 u aşkın muhabbet kusu var :) ..evde ılk gunuyse ondan yemiyodur..dalları cıkar yere dök yemı hasta deılse yer ...
ara ara bugun yemeye basladi ama cok az biraz kendi haline birakmaya karar verdim.
dun yemiyor diye cok uzuldum evde dal dari da kalmisti zorla yemliklerin yanina koydum bilirsiniz muabet kuslarini bir yerden bi yere koymak cok zor hemen ayaklariyla kendini kenetliyorlar yemiligin yanina koyum zorla kafasini azicik yemlige egdirdim sonra hayvancagizi cok siktim diye vicdan azabi yaptim agladim

az da olsa yıyorsa korkma canım ölmez..eve alışmaya calışıo ozaman..sen ılgılenme bıraz korkudan yem aklına duşmuyodur.bı ıkı gune acılır canavar gıbı olur :)

Back
X