Canım çok sıkkın ( sağlık)

Çok ciddi birşey olsa mr da çıkardı zaten. Mr ilaçlı mı çektirdiniz ? Benim hastalıgım ilaçlı mr da çıkmıştı ama normal mr da da belirti oluyor ciddi birşey olsaydı zaten illa görünürdü en azından şüphe olarak içiniz rahat olsun yani.

Geçmiş olsun, Bir KBB doktoruna da gidin.Malum kulaktaki kristallerin yer değiştirmesi de aynı belirtileri veriyor.

Yok normal mr çekildi
İşte baloncuk olabilir demiş doktor sonra yok demiş
Geçmiş olsun, Bir KBB doktoruna da gidin.Malum kulaktaki kristallerin yer değiştirmesi de aynı belirtileri veriyor.
Kbb ye gitti birley yokmuş
Tşk ederim

MR'dan birşeyine çıkmadıysa kulaktan kaynaklanan bir şey olabilir. İleri seviye Meniere olabilir. Veya kulağındaki kristaller yerinden oynamış olabilir. İyi bir KBB doktoruna muayene olmalı. Hatta sırf KBB üzerine çalışılan yerler var, oralara gidebilirsiniz. Bu arada, belki boyun fıtığı veya boyun düzleşmesinden de olabilir. KBB'den bir şey çıkmazsa bir ortopediste gidebilirsiniz.

Evet kbbden birşey çıkmadı
Boyundadan da baş dönmesi oluyo mu aşırı bir baş dönmesi ve baskı hissediyo başında

Evet kbbden birşey çıkmadı
Boyundadan da baş dönmesi oluyo mu aşırı bir baş dönmesi ve baskı hissediyo başında

mailce diye bir site varmış oradan parça parça kopyalıyorum.

Kan aracılığı ile beyine yeterli miktarda oksijen taşınmadığı zaman bayılma görülebilir. Bilinç kaybı veya “iç-geçme” birkaç dakika gibi kısa bir süre devam edebilir.

Kan basıncındaki ani düşüş de bayılmaya neden olabilir. Bazı anlarda kalp hızı ve kan damarları vücudun oksijen gereksinimlerine uygun olarak hızlı cevap veremeyebilir. Bu durum yaşlı insanlarda daha sık görülür.

Eğer, baş hareketleri ile birlikte bayılma görülürse boyun kemikleri beyine giden kan damarlarına baskı yapıyor demektir. Bu durumun yaşanmasında hekime danışılmalıdır.

Kan şekeri düzeyindeki düşme de bayılma nedeni olabilir. Bu durum şeker hastalarının uzun dönem yemek yememesi ile gelişebilir. Bazı reçetelenmiş ilaçlar bayılmaya neden olabilir. Eğer, kullandığınız ilaçlardan kaynaklanan bayılmadan şüpheleniliyorsa hekime danışılmalıdır. Alkol ve kokain de bayılmaya neden olabilir.

Bayılmanın ciddi nedenleri arasında sara nöbetleri, kalp sorunları ve beyine giden kan damarları ile ilgili sorunlar sayılabilir.

başka doktorlara da götür babanı tek doktorun demesiyle iş yapmayın
Evt pazartesi başka bir doktora daha göstericez

Tşk ederim
Evet bir çok sebebi olanilir

Bu arada, başında baskı hissediyorsa belki de doktoru haklıdır. Yine de bir doktora daha gösterin isterseniz.

Aşırı bi baskı hissediyomuş
Düzelir inş

benim babamın da bugünlerde başı dönüyo nedense. önceden yoktu ama çok şiddetli değil. doktora git dedim gitmedi. şu hayatta en çok korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek ya. başım ağrıyo deseler bile bunalıma giriyorum direkt.
Allah annelerimize babalarımıza sevdiklerimize çook uzun ve sağlıklı ömürler versin, bütün anne babalar torunlarının torunlarını görecek kadar uzun ve sağlıklı yaşasın. bizim yanımızdan da başımızdan da hiç eksik etmesin, yokluklarını göstermesin. inşallah senin baban da bi an önce atlatır canım, çok önemli bi şey gibi gelmedi bana ama doktorun kaliteli olması lazım. bi de tek bi doktorla kalmayın, içinize sinmiyorsa başka doktorlara da gidin. araştırın, en iyi doktoru bulmaya çalışın.

Çok güzel dua etmişsin cnm aminnnn.
İnş düzelir sizde ihmal etmeyin
Babam bir kez bayıldı bu yüzden ve hiçbişey hatırlamadı
Şimdi hiç yanlız bırakmıyoruz pazartesi başka bi doktora daha göstercez

Sebepsiz bayılma varsa bir de eeg çektirin. Belki beyin anjiyosuna ihtiyaç kalmadan bir sonuç alırsınız.

siddetli basdonmesi vertigo da olabilir. bakildi mi? annemde de bas donmesi vardi vertigo cikti.

Babama baş dönmesi şikayetinden dolayı beyin mr ın yanında boyun usg çektirmişti doktor

Boyun damarlarından kaynaklanabiliyormuş

Mr da bişey yoksa beyinde bir şey çıkacağını sanmam

Mr çok detaylı çünkü

Siz KBB ye de gidin ayrıca boyun usg de isteyin

siddetli basdonmesi vertigo da olabilir. bakildi mi? annemde de bas donmesi vardi vertigo cikti.

Beyinde baloncuk varmış bu yüzden anjiyo olcak
Yeni anjiyo olduğu için iyileşmesini beklediler sonra kendisi korktuğu için gitmek istemedi çok kızdırdı herkesi ama önümüzde ki hafta yatışı yapılcak inş iyi geçer

İnşallah şifa bulur canım baban.baska Dr lara da gorunun tabi ama anjiyo gerekiyorsa da olsun tabi.sorun olmaz inşallah bir bilgim yok ama kalp anjiyosu sorun yaratmiyor.beyin de kalp de önemli organlar.beyin anjiyosu da kolaydır mutlaka

Sağol eksik olma cnm
İki doktora göründü ikiside olmalı dedi hastaneye yatınca bide anjiyo yapıcak olan doktor bakıcakmış

Cok gecmis olsun elif.
Bir iki doktora daha gidin.
Baloncuk olmadigi sürece sorun yom diye biliyorum.
Acil sifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…