- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
*Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
*İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim.
Emin olun beni tanısaydınız asla bunları söylemezdiniz eşime pişirdiğim yemeklerin yaptığım hizmettin haddi hesabı yok komlularım artık yeter senin kocan bu kadar yemeği neresine yiyor demeye başladı sadece gecenin bi vakti yemek yenmez sağlık açısından bunu söyledimAdam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
Ada'm elden gidiyorum ona göre diyor, bir yerden yüz bulmus ki o yüzden havalara girmiş iste...Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
Bunu güler yüzle şakasına söyledim hatta oda yok başka emrim olunca söylerim dediSence burada bir çelişki yok mu?
Artık ilgimden bıktı adam inanın ne ilgisi ne yemeği ne başka bir ihtiyacı eksik. Dört dörtlük yaşıyo. Çevremdeki herkes yeter bu kadar yüz verdin bu adama diyo belkide çok şımarttım onu suç bendeYemek çay temizlik bunlar hizmetçinin de yapacağı şeyler. Siz eşi olarak, socket, muhabbet, ilgi alaka, sevgi göstermeye çalışın, bence sadece bunun mesajınj vermiş, benle ilgilen diyo adam.
Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
İnanın bende anlamıyorum galiba ben biraz fazla yüz verdimBiri var gibi
Ama beni tekrar fethetmezsen bak ona şans verdim verecem az kaldı diyo sanki
Henüz o biriyle bişeyler yaşanmadıysa da böyle bi aday mevcut galiba
Kıyafetini bile hazırlar koyarım diyosun
E bu adam daha ne istiyo ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?