Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.

Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.

Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..

Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.

Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..

Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..

Yani öyle beceriksizde değilm

Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa

Bu model erkeklerin özgüveninden ben de istiyorum ya. Ne yiyip ne içiyorlar da böyle kafalara sahip oluyorlar çözemedim.
Aldatılmıyorsundur umarım ama bu durumda başına gelecek en kötü şey aldatılmak gibi görünmüyor. Çok üzüldüm bir kadın olarak böyle bir tavra maruz kalmana.

Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki

Sana söyleyeyim mi ne olmuş? Bir yerden yüz bulmus bi tarafı kalkmış afedersin, eğer bir gün giderse bırak gitsin, nasılsa geri döner istediği olmayınca. Bu isler böyledir. O zaman da sen atfetmezsin. Ateş olmayan yerden duman tütmez bunu unutma. Havalara girmiş düşüşü sert olacak.

Emin olun beni tanısaydınız asla bunları söylemezdiniz eşime pişirdiğim yemeklerin yaptığım hizmettin haddi hesabı yok komlularım artık yeter senin kocan bu kadar yemeği neresine yiyor demeye başladı sadece gecenin bi vakti yemek yenmez sağlık açısından bunu söyledim

Ada'm elden gidiyorum ona göre diyor, bir yerden yüz bulmus ki o yüzden havalara girmiş iste...

Biri var gibi
Ama beni tekrar fethetmezsen bak ona şans verdim verecem az kaldı diyo sanki
Henüz o biriyle bişeyler yaşanmadıysa da böyle bi aday mevcut galiba

Kıyafetini bile hazırlar koyarım diyosun
E bu adam daha ne istiyo ben anlamadım

Yemek çay temizlik bunlar hizmetçinin de yapacağı şeyler. Siz eşi olarak, socket, muhabbet, ilgi alaka, sevgi göstermeye çalışın, bence sadece bunun mesajınj vermiş, benle ilgilen diyo adam.
Artık ilgimden bıktı adam inanın ne ilgisi ne yemeği ne başka bir ihtiyacı eksik. Dört dörtlük yaşıyo. Çevremdeki herkes yeter bu kadar yüz verdin bu adama diyo belkide çok şımarttım onu suç bende

Evlilik hizmetçilik demek değildir.
Adamın da eli var, kolu var.
Yemeğini kendisi hazırlayabilir.

Doğulu kültürlerin dışında kendi karnının doyurulması sorumluluğunu başka birinden bekleyen bir kültür yok, biz Türkler de bu kategorideyiz ne yazık ki.
Haaa bu arada o adam iş arkadaşı ile evini paylaşsa, ondan yemek hazırlamasını isteyemeyecek. Ama karısı=hizmetçi değil mi size göre.

Bana yemek hazırla yerine aşkım seni özledim hadi karşılıklı bir şeyler yiyelim dese bu kadın zaten seve hazırlayacak.
Evin dışındaki insanlara bile layık görmediği muameleyi hayat arkadaşına yapan bu tip adamları ve bunu normalleştiren sizin gibi kadınları kınıyorum, hem de şiddetle.

Konusahibi, eşiniz sizi aldatmayı kafaya koymuş, yol yapmaya çalışıyor. Büyük ihtimalle onunla ilgilenen biri var, sizi aldattığı ortaya çıkınca sizi suçlayabilmek için şu an böyle bir tiyatro oynuyor.

"Bak elden gidiyorum" dediğinde ona cevaben "dikkat et de ben senden önce elden gitmeyeyim" diye cevap verin. Sizi cebinde bilmesin. Hayatınızı böyle yaşayın. Herhangi bir yanlışta beni kaybedersin deyin. Ve tabi buna göre davranın. Yarın öbür gün beni aldattı, ama çocuğum için yuvamı yıkmak istemiyorum diye burada konu açmayın. Kendinizi ağırdan satın. Adamı hayatınızın merkezine koyup onu şımartmayın.

Son düzenleme:
İnanın bende anlamıyorum galiba ben biraz fazla yüz verdim

Herzaman çayı yemeği hazır olur da ,peki siz bunu devamlı söylenerek ve tersleyerek mi yapıyorsunuz ?
Kendisinden soğutursunuz bu şekilde !yaptığınızı doğru bulmadım.
Ha takındığı tavır yanlış ! ama her kelimesine bir laf söylemeniz daha itici.
Bu arada yemek hazırladınız e ne işiniz var telefonda oyunla başka odada ,eşinizin yanında oturup sohpet edinsene !
E sonra kocam neden ilgisiz alakasız uzaklaşıyor oluyor.
Böyle yapmayın derim kendisinin bu tehdit vari konuşmasınıda daha sağlıklı iyi hissettiğiniz bir günde dile getirin üzüldüğünüzü ifade edin !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…