- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Eşim kendisi bana geç yemek yemem lazın göbeğim çıkıyor yağlanıyorum falan demişdi bende buna binayen erken gelip yeseydin dedim ve eve geç geldiği içinde gönderme yaptım.Ben konuyu anlamaya çalışıyorum sadece ,oyun oynuyorum yanıma geldi dediniz ya o bakımdan sordum.
Yoksa her ikinizin takındığı tavır yanlış !
Evet sizi kaba düşüncesiz sert şekilde konuşmaları ile incitmiş olabilir.
Fakat üslubunuz bana ağır geldi böyle bir tersleme gibi erken gelseydin de yeseydin yada İstanbulu fethediyorum gibi.
Eşiniz ilgiden çok hoşlanıyor gibi me geldi ,işve cilve naz gibi ha yapmıyorsunuz demiyorum.Fakat bir boşluk var tanımlayamadım bu da onu tatmin etmiyor gibi.
Anladım ben sizi ama sizden o an.yemek talebi olduysa demek ki gerçekten açtır. Tabi bunu sizden.nasıl istediği de önemliEmin olun beni tanısaydınız asla bunları söylemezdiniz eşime pişirdiğim yemeklerin yaptığım hizmettin haddi hesabı yok komlularım artık yeter senin kocan bu kadar yemeği neresine yiyor demeye başladı sadece gecenin bi vakti yemek yenmez sağlık açısından bunu söyledim
Ada'm elden gidiyorum ona göre diyor, bir yerden yüz bulmus ki o yüzden havalara girmiş iste...
Evlilik hizmetçilik demek değildir.
Adamın da eli var, kolu var.
Yemeğini kendisi hazırlayabilir.
Doğulu kültürlerin dışında kendi karnının doyurulması sorumluluğunu başka birinden bekleyen bir kültür yok, biz Türkler de bu kategorideyiz ne yazık ki.
Haaa bu arada o adam iş arkadaşı ile evini paylaşsa, ondan yemek hazırlamasını isteyemeyecek. Ama karısı=hizmetçi değil mi size göre.
Bana yemek hazırla yerine aşkım seni özledim hadi karşılıklı bir şeyler yiyelim dese bu kadın zaten seve hazırlayacak.
Evin dışındaki insanlara bile layık görmediği muameleyi hayat arkadaşına yapan bu tip adamları ve bunu normalleştiren sizin gibi kadınları kınıyorum, hem de şiddetle.
Konusahibi, eşiniz sizi aldatmayı kafaya koymuş, yol yapmaya çalışıyor. Büyük ihtimalle onunla ilgilenen biri var, sizi aldattığı ortaya çıkınca sizi suçlayabilmek için şu an böyle bir tiyatro oynuyor.
"Bak elden gidiyorum" dediğinde ona cevaben "dikkat et de ben senden önce elden gitmeyeyim" diye cevap verin. Sizi cebinde bilmesin. Hayatınızı böyle yaşayın. Herhangi bir yanlışta beni kaybedersin deyin. Ve tabi buna göre davranın. Yarın öbür gün beni aldattı, ama çocuğum için yuvamı yıkmak istemiyorum diye burada konu açmayın. Kendinizi ağırdan satın. Adamı hayatınızın merkezine koyup onu şımartmayın.
Yarım saat annesiyle konuştu diyorsun ya annesi buna kısmet mi buldu nedirEvet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.
Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.
Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..
Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.
Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..
Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..
Yani öyle beceriksizde değilm
Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa
Eşimi en hassas noktadından vurduz. Masajjj bayılır masaja saatlerce masaj yapsam yok demez masaj yaptırana kadar da bi ton iltifat eder işi nitincede çok yorgunum uyuyacam der döner arkasını uyur1) Kocanızı hayatınızın merkezinden çıkararak. Merkez sizsiniz; o size bakmakla sizi mutlu etmekle yükümlü yardımcı figüran. Bunu böyle hissedin, hissettirin. Ona bağımlı değilsiniz, her an onu terk edebilirsiniz, o gücünüz var. O böyle düşünmeli. Aldatsam da beni boşamaz bu kadın diyorsa bir erkek, aldatır emin olun.
2) Her akşam aynı şeyleri yapmayın ki sıkılmasın. Şaşırtın onu. Her gece kırmızı gecelikle karşılamak olmaz, onu haftada bir yapın mesela....Her gece mıç mıç olmayın. Kendi dünyanız hobileriniz yaşamınız olsun kocadan bağımsız.
3) Masaj yapın birbirinize...Kesinlikle çiftler arasındaki iletişimi heyecanı arttırıyor. Güzel masaj yağları alın, bu gece başlayın masaja...
İlk aklıma gelenler bunlar...
Eşim kendisi bana geç yemek yemem lazın göbeğim çıkıyor yağlanıyorum falan demişdi bende buna binayen erken gelip yeseydin dedim ve eve geç geldiği içinde gönderme yaptım.
Belkide haklı olabilirsiniz bir uslup problemim olabilir
Önce sen bana yap diyeceksin. Sonra sen ona yapacaksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Her şey eşit olmalı.Eşimi en hassas noktadından vurduz. Masajjj bayılır masaja saatlerce masaj yapsam yok demez masaj yaptırana kadar da bi ton iltifat eder işi nitincede çok yorgunum uyuyacam der döner arkasını uyur
Gerçekten istanbulu fethediyordum ama yani bunun oyununu oynuyordumCanım sakın yanlış anlama ama düşünmeden cevap verme yani tersleme, demişsin ya oyun oynarken sordu İstanbul u fethediyorum diye. Ne bilim açıklayıcı kırmadan güzelce konuşsan yararına olur.
Sen elinden geleni yapıyorsun bu çok güzel demek ki aklı kurcalanıyor bir yerde. İnşaallah kötü birşey yoktur.
Bu aralar extra ilgilen bakalım altından birşey çıkacak mı
Bende laf sokuyosun sanmıştımGerçekten istanbulu fethediyordum ama yani bunun oyununu oynuyordum
Yok biliyo hatta baktı oyunaBende laf sokuyosun sanmıştımEşin biliyo mu o oyunu, bilmiyosa o da yanlış anlamış olabilir
Gerçekten istanbulu fethediyordum ama yani bunun oyununu oynuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?