Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

Eşim kendisi bana geç yemek yemem lazın göbeğim çıkıyor yağlanıyorum falan demişdi bende buna binayen erken gelip yeseydin dedim ve eve geç geldiği içinde gönderme yaptım.
Belkide haklı olabilirsiniz bir uslup problemim olabilir

Anladım ben sizi ama sizden o an.yemek talebi olduysa demek ki gerçekten açtır. Tabi bunu sizden.nasıl istediği de önemli

Ada'm elden gidiyorum ona göre diyor, bir yerden yüz bulmus ki o yüzden havalara girmiş iste...

orası.muhakkak. Alenen demiş onu zaten..

beni.niçin.kinadiniz onu anlamadim? Ben.kadıni hizmetçi olarak gören biri değilim ama kocam işten.aç ve yorgun geliyor ve benden yemek istiyorsa ayrıca bir sirinlik beklemem karnını doyurunca zaten temel ihtiyaci karşılandığı ve yorgun argın geldiği evde sorunsuz karşılandığı.için adam gereken ilgiyi gösterir ekstradan bi.odunlugu yoksa.
Ki zaten konu bu değil. Kadın her ihtiyacını karsiliyorum ama gece saat geç oldu diye yemek yemesini doğru bulmadim demiş. Belli ki adamı ayartmaya çalışan biri var adam da bunu karisina bütün açıklığıyla söylemiş birbirlerine kardinal daha net ve daha anlayisli olurlarsa bu geçici kaostan sağ salim kurtulabilirler

Kesin dışarda ufacık bir ilgi gördü de ondan havalara girdi zaar.
Bence iyi eş olmak demek, eşinin ve evin ihtiyaçlarını dört dörtlük karşılamak değil.
Onu anlamak ne istediğini bilmek demek. Doğru olan şeyler istenmez yani hep.
Mesela ev pis olsun ama beraber yatıp film izleyelim der koca.
Yani boşuna kendini hırpalama her işi görücem diye.
Gördüğü ufacık ilgide kendini prens gibi hissetmesinin nedeni ne olabilir onu incele derim
Gıcık bir şey ama kolay gelsin :/

Canım sakın yanlış anlama ama düşünmeden cevap verme yani tersleme, demişsin ya oyun oynarken sordu İstanbul u fethediyorum diye. Ne bilim açıklayıcı kırmadan güzelce konuşsan yararına olur.
Sen elinden geleni yapıyorsun bu çok güzel demek ki aklı kurcalanıyor bir yerde. İnşaallah kötü birşey yoktur.
Bu aralar extra ilgilen bakalım altından birşey çıkacak mı

Yarım saat annesiyle konuştu diyorsun ya annesi buna kısmet mi buldu nedir

Eşimi en hassas noktadından vurduz. Masajjj bayılır masaja saatlerce masaj yapsam yok demez masaj yaptırana kadar da bi ton iltifat eder işi nitincede çok yorgunum uyuyacam der döner arkasını uyur

Allah Allah tavırlara bak paşadaki.
Mabadı arşa çıkmış.
Zıkkımın kökünü ye, cevabını nasıl da hak etmiş, hödük.

Evet biraz ona dikkat etmeniz gerkiyor bence!! o söylediğiniz yukarıdaki örnek tartışma akşamı eşinin söylediği değil sanırım öncesinde fikrini yansıtmış kilo alırım diye.Ancak sizin dediğiniz ise niye geç geldin bu saat olmuş gelmişsin ! ne yani şimdi yemek mi hazırlıcam diyip tekrar hazırlamanız.Keşke hiç hazırlamasaydınız daha iyiydi.

Eşiniz her akşam mı geç gelir birkere mi oldu acaba bu ?
Yani bunu devamlı yapıyorsa gerçekten sıkıntı ,orada siz yokmuşsunuz gibi davranamaz.
Yani dediğim gibi Üslubunuz sert ama bu sanırım birikmişliğin eseri olabilir bilemicem.
Yoksa böyle mahalle ağzı gibi eşinin de sana konuşması çok yanlış tabi ki hak vermiyorum.

Eşimi en hassas noktadından vurduz. Masajjj bayılır masaja saatlerce masaj yapsam yok demez masaj yaptırana kadar da bi ton iltifat eder işi nitincede çok yorgunum uyuyacam der döner arkasını uyur
Önce sen bana yap diyeceksin. Sonra sen ona yapacaksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Her şey eşit olmalı.

Gerçekten istanbulu fethediyordum ama yani bunun oyununu oynuyordum

Eşiniz dışardan niye geç geldi evine ;çalıştığı için mi yoksa siz evde bebekle o dışarda keyif yaptığı için mi?
Bence önemli olan bu ...Eşim gece yarısı da gelse is veya seyahat ben daha ne yapacağımı bilemem dört dönerim etrafında çünkü benim bizim için yorulmuş. ..ama keyfe keder evini ihmal ise orası başka. . Ama her ne olursa olsun uyarmak ayrı tehdit ayrı ...sizi tehdit edemez ve bir de anneyle yarım saat ne konuşulur ya gece vakti?

Evdeki ilgisizlik herseyi yptirir herseyle temizlikle yemekle olmuyor cnm ilgi alaka hos sohbet guler yuz istiyor demekki cilve ister erkekler ve cok konusmycksn Hersey kararinda olck kocana sahip cik derim

bu ne be, tehdit mi ediyo, beni böyle bak gittim gidiyorum diye tehdit eden adama hemen kapıyı gösteririm. kapının yerini biliyorsun beni yerimden kaldırma şimdi derim bir de, hatta gittiği yollara asfalt bile dökerim ki rahat gitsin. terbiyesize bak....

Buradaki ilişkileri, evlilikleri, kocaları okudukça kendimi çok şanslı hissetmeye başladım. Bana baya piyango vurmuş, adamı bezdirmeyeyim bari.

Alemsiniz cidden
Yorumlarda hep bi kocana sahip çık, onu yap bunu yap denmiş
Elden gittim gidecek ne demek ya, bu ne rahatlık bu ne terbiyesizlik
Konu sahibi de fazla sessiz bence
Bende elden gidebilirim demek bir yana dursun yemek her daim hazırlıyorum bile diyememiş

Oldu canım erkekler fink fink 12 lere kadar gezsin
Kadın evde çocukla bile evin her işini dört dörtlük yapıp, kırmızı geceliksiz kapı açmasın
Görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…