Canım Çok Sıkkın Ya Nolur Bi Bakıverin

:KK42: Evet yine ben ve eşim..
Görüşlerinize ihtiyacım var.
Bu ne demek oluyo bide siz söyleyin bana..
Dün gece eşim eve geç geldi. Üstünü değiştirmeye gitti o sırada telefonu çaldı annesi aramıştı yarım saat onunla konuştu..
Saat 12 oldu hadi bana yemek hazırla dedi. Bende bu saatte yemek mi yenir erken geleydin de hazırlayaydım dedim. Sonra aramızda bi çekişme başladı en son bana beni bu şekilde elde edemezsin habetin olsun dedi.

Ben eve geldiğimde kapıdan girer girmez beni karşılayacaksın bana hizmet edeceksin 10 dk yemeğimi hazırlayacaksın falan dedi.

Bende oldu başka bir emrin var mı dedim konuyu kapattım neyse yemeğini çayını falan hazırladım gittim çocuğuda uyuttum sonra odama geldim telefonumla oyun oynuyordum..
Ne yapıyorsun dedi. Istanbulu fethediyorum dedim..
İstanbulu fethedeceğine beni fethet bak elden gidiyorum dedi.
Şok oldum. Nereye gidiyosun bu laf ne anlama geliyor dedim sonra lafı çevirmeye başladı. Çok cnm sıkıldı bende kalkıp başka odaya gittim orda uyuyakalmışım. Yanıma bile gelmedi gece Bebek ağladığı için odaya geldi tekrar yatağımda yattım baktım adam bana sırtını döndü ayağı ayağıma değince hemen çekiyo..
Sabahda öylece kalkıp gitmiş..

Off benim içime bi şüphe düştü ki sormayın.

Sizce eşim nden böyle bişey söylemiş olabilir..

Her zaman yemeği çayı hazır olur asla bişeyini eksik bırakmam ki fazlasını yaparım evim tertemizdir daha eşim kalkmadan giyeceği kıyafetleri hazırlar yatağının yanına koyarım..

Yani öyle beceriksizde değilm

Çok zor ama aldatılıyor olabilirmiyin ben yaaaa :KK42::KK42:
canım eşine biraz sert davranmamışmısın. yani robot gibi iş yapmaktan ziyade eve geldiğinde hoşgeldin diyen güler yüzle karşılayan mutlu mesut bir yuvanın hakim olduğu birazcık işveli cilveli bir eş mi istiyo kocan acaba. yani sizi asla suçlu bulmuyorum ama her erkek farklı işte

Herzaman çayı yemeği hazır olur da ,peki siz bunu devamlı söylenerek ve tersleyerek mi yapıyorsunuz ?
Kendisinden soğutursunuz bu şekilde !yaptığınızı doğru bulmadım.
Ha takındığı tavır yanlış ! ama her kelimesine bir laf söylemeniz daha itici.
Bu arada yemek hazırladınız e ne işiniz var telefonda oyunla başka odada ,eşinizin yanında oturup sohpet edinsene !
E sonra kocam neden ilgisiz alakasız uzaklaşıyor oluyor.
Böyle yapmayın derim kendisinin bu tehdit vari konuşmasınıda daha sağlıklı iyi hissettiğiniz bir günde dile getirin üzüldüğünüzü ifade edin !!
Oda yatmaya hazırlanıyordu benden ondan önce geldim odaya sonra o geldi. Ben eşinin eve gelmesini dört gözle bekleyen bir bayanım eşime çok düşkünüm. Belkide en büyük hatam bu yani o evdeyken ben onu odada bırakıp başka odaya gidecek biri değilim yanımda olduğu her anı değerlendiririm

E ama yemeğimi hazır et vs. demiş
Konu sahibi zaten yapıyorum diyo
Orayı anlamadım
Şaşırması gerekmez miydi konu sahibinin
Ben bunları zaten yapıyorum diye bir cevap vermwk istemedim eşime hem yaptıklarımı başına kalkmak gibi olur hemde öyle söyleyince yapacaksın tabi senin görevin bu diyo

Ben bunları zaten yapıyorum diye bir cevap vermwk istemedim eşime hem yaptıklarımı başına kalkmak gibi olur hemde öyle söyleyince yapacaksın tabi senin görevin bu diyo
Kibarlık hak edene gösterilmeli bence
O sayıyo saydırıyo hatta bak dışarda alıcım var demiş resmen
Sen yaptığın işe yaptım dersem ayıp olur diyosun

Oda yatmaya hazırlanıyordu benden ondan önce geldim odaya sonra o geldi. Ben eşinin eve gelmesini dört gözle bekleyen bir bayanım eşime çok düşkünüm. Belkide en büyük hatam bu yani o evdeyken ben onu odada bırakıp başka odaya gidecek biri değilim yanımda olduğu her anı değerlendiririm

Çok fazla ilgi de bunaltır insanı. Azıcık rahat bırak, nefes alsın adam. Sonra bir bakarsın kendisine yemek hazırlamayan, kıyafetlerini katlamayan bir kadında almış soluğu...Sizi hizmetçisi gibi değil, kadını gibi görmesini sağlamanız gerekiyor...

canım eşine biraz sert davranmamışmısın. yani robot gibi iş yapmaktan ziyade eve geldiğinde hoşgeldin diyen güler yüzle karşılayan mutlu mesut bir yuvanın hakim olduğu birazcık işveli cilveli bir eş mi istiyo kocan acaba. yani sizi asla suçlu bulmuyorum ama her erkek farklı işte
Ooo ne işveler cilveler yapıyorum bu ayrı bi konu. Hatta buraya çoğu kez konu açtım eşimi nasıl etkilesem falan diye akşamları hazırlanıyorum güzel kokular sürüp onu karşılıyorum eve gelir gelmez sarılıp onu çok özlediğimi söylerim onunda bana verdiği cevap yemek hazır mı
Bende hazır derim moralim bozulur

Yemeğini çamaşırını hazırlamak evi temiz tutmak sizi iyi eş yapmaz

Gönlünü hoş tutacaksın vır vır etmeyecek her konuda tartışma çıkarmayacaksın en önemlisi sürat asmayacak hoş sohbet olacaksın

Siz aksini yapıyorsunuz diye demedim yapıyorum diye yazdıklarınıza binaen dedim

Ooo ne işveler cilveler yapıyorum bu ayrı bi konu. Hatta buraya çoğu kez konu açtım eşimi nasıl etkilesem falan diye akşamları hazırlanıyorum güzel kokular sürüp onu karşılıyorum eve gelir gelmez sarılıp onu çok özlediğimi söylerim onunda bana verdiği cevap yemek hazır mı
Bende hazır derim moralim bozulur
o zaman duruşunu hiç bozma canım kocanda bir tuhafmış

Adam sizden yemek istemiş siz terslemissiniz o da sizi güzelce uyarmış ve evet eşim işten ac geliyor benim ilk isim onun karnını doyurmak.. İhtiyaçlar hiyerarşisi diye bir şey vardır hanımefendi. Adamın en temel ihtiyacini bile karsilamak istemeyip oldu başka emrin diyecekseniz niçin hayatı paylastiniz ki
Aynen yaaa dimi, kadınlar olarak en temel görevimiz gece uyumadan kocalarimizi beklemek onları kırmızı halılarla karşılamak, ne zaman isterlerse yaptıkları tüm saygısızlıklara rağmen "en temel ihtiyaçlarını" karşılamak. Yemek yapıp bulaşık yıkamak falan. Ahh ah biz kadınlar kendimizi boyle erkeğe hizmet edecek hizmetçiler olarak gördükten sonra daha cooook saygısızlığa maruz kaliriz

Aynen yaaa dimi, kadınlar olarak en temel görevimiz gece uyumadan kocalarimizi beklemek onları kırmızı halılarla karşılamak, ne zaman isterlerse yaptıkları tüm saygısızlıklara rağmen "en temel ihtiyaçlarını" karşılamak. Yemek yapıp bulaşık yıkamak falan. Ahh ah biz kadınlar kendimizi boyle erkeğe hizmet edecek hizmetçiler olarak gördükten sonra daha cooook saygısızlığa maruz kaliriz
konu sahibi tüm bu dediklerinizide yapmış ama adam hiç oralı değilmiş. yazık üzüldüm konu sahibine inşallah düzelir

konu sahibi tüm bu dediklerinizide yapmış ama adam hiç oralı değilmiş. yazık üzüldüm konu sahibine inşallah düzelir
Ben de onu diyorum. Bütün bunlari haketneyen birine yaptığı için belki de aldatiliyordur. Biz erkeğe kendini padişah gibi hissettirmesek birazcık ozguvenli olabilsek keşke diyorum

Ben konuyu anlamaya çalışıyorum sadece ,oyun oynuyorum yanıma geldi dediniz ya o bakımdan sordum.
Yoksa her ikinizin takındığı tavır yanlış !
Evet sizi kaba düşüncesiz sert şekilde konuşmaları ile incitmiş olabilir.
Fakat üslubunuz bana ağır geldi böyle bir tersleme gibi erken gelseydin de yeseydin yada İstanbulu fethediyorum gibi.

Eşiniz ilgiden çok hoşlanıyor gibi me geldi ,işve cilve naz gibi ha yapmıyorsunuz demiyorum.Fakat bir boşluk var tanımlayamadım bu da onu tatmin etmiyor gibi.

Nasıl yapabilirim bunu

1) Kocanızı hayatınızın merkezinden çıkararak. Merkez sizsiniz; o size bakmakla sizi mutlu etmekle yükümlü yardımcı figüran. Bunu böyle hissedin, hissettirin. Ona bağımlı değilsiniz, her an onu terk edebilirsiniz, o gücünüz var. O böyle düşünmeli. Aldatsam da beni boşamaz bu kadın diyorsa bir erkek, aldatır emin olun.
2) Her akşam aynı şeyleri yapmayın ki sıkılmasın. Şaşırtın onu. Her gece kırmızı gecelikle karşılamak olmaz, onu haftada bir yapın mesela....Her gece mıç mıç olmayın. Kendi dünyanız hobileriniz yaşamınız olsun kocadan bağımsız.
3) Masaj yapın birbirinize...Kesinlikle çiftler arasındaki iletişimi heyecanı arttırıyor. Güzel masaj yağları alın, bu gece başlayın masaja...

İlk aklıma gelenler bunlar...

Ben de onu diyorum. Bütün bunlari haketneyen birine yaptığı için belki de aldatiliyordur. Biz erkeğe kendini padişah gibi hissettirmesek birazcık ozguvenli olabilsek keşke diyorum
aynen arkadaşım sana katılıyorum. zaten özgüvenli kadınları erkekler daha çok seviyo onlara ulaşamadıkları için.

Back
X