Canım çok sıkkın

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Günaydın arkadaşlar, 1 yıllık evliyim. Eşim çok gezmeyi sevmeyen biri. Yani hiç disari cikalim deme çok nadirdir hadi gel suraya gidelim sunu yapalim demesi. Ben program yaptigim zaman bahanelerle iptal etmesi. Yada ciksakta hep rutindir yaptığımız sey sinemaya gidip cikista da yemek yiyip eve geçeriz. Baska yerlere gitmek istigimde baska şeyler yapmak istedigimde orasi uzak oraya baska zaman gideriz der. Ama o zaman hiç gelmez. 40 yillik evli gibi hissediyorum kendimi. Bu kadar monoton olmasi bukadar heyecansiz bir evlilik olmasi cok canimi sıkıyor. Nasıl biraz heyecanli hale getirebilirim. Yada bu konuda ne yapabilirim bilmiyorum.

Cok yoğun mu çalışıyor? Yorgun mu geliyor eve? Belki o yuzden dinlenmek istiyor,evde oturmak istiyor olabilir.

Amaan..bu erkeklerin cogu boyle yorgunluk is filan bahane..bende calisiyrm esimle ayni meslekteniz benim esimde oyle,ben hem calisip hem ev isi yapiyorum bunun uzerine komsu ile gidip cay icip gelebilirim..
Bu erkekleri boyle kabullenmeliyiz,o dizilerde gordugumuz heyecanli,romantk,cilgin,suprizlerle dolu bi es bizim icin hayal...oyle erkek daha duymadim da gormedim de..o yuzden gercsk dunyaya don ve esini kabullen..boyle bi sebep icin tatsizlik cikarma..

Yemin ederim birtek benim babam boyle degil sanırım.... ama onun dışındakiler hep boyle.....

Günaydın
Bir yılda baya monotonlaşmışsınız ne yazık Kİ
3-5 sene geçse tamam da
Haftada bir gezmeniz lazım bence
İstediğin yere de bahane yapmadan götürmeli
Bence onu Bir an önce düzeltin

İstediğim yere gitmeme değil de haftasonlarımız için ne kadar söylersem söyleyeyim plan yapmama,bu nedenle aniden çıkınca da hep aynı şeyleri yapma durumumuz vardı. Onları da napalım ? diye birbirimize sorup , farketmez diyip yapıyorduk ve ben çok söyleniyordum eşime :)

Sonra boş verdim,söylenmemeye başladım ve istikrarlı şekilde bunu sürdürdüm. Dışarı çıkacak mıyız bile demedim. Şimdi kendisi hadi hazırlan çıkıyoruz diyor. Nereye diye bile sormuyorum. Planını yapmış oluyor...

:) Biz böyle çözdük.

Evlendiğimizde gezeriz sunu yapariz bunu yapariz dedi. Evlendik, düğünümuz lisa dogruydu, yaz gelsin gezeriz dedi, yaz geldi bu seferde cesitli bahanelerle yapamiyoruz adam akıllı bişey. Ozaman demesin. Benim canımı sikan bu.

Günaydın
Bir yılda baya monotonlaşmışsınız ne yazık Kİ
3-5 sene geçse tamam da
Haftada bir gezmeniz lazım bence
İstediğin yere de bahane yapmadan götürmeli
Bence onu Bir an önce düzeltin

Duzeltemiyorum. Cok konustum cok küstüm. Küstügum zaman haftaya suraya gideriz diyor. Haftasonu geliyor ee ne oldu plan bir sürü bahane. Bakti yine kusucem hemeb bir sinema yada 3-5 bisiler alir hediye hadi doğru eve sonra

Keske öyle olsa onada raziyim. Adam akıllı tek bir pazar günüm var. Ondada bisey yapamiyoruz adam akilli. Arkadaslari görüyorum. Esiyle ne guzel geziyorlar. İmreniyorum.

Keske öyle olsa onada raziyim. Adam akıllı tek bir pazar günüm var. Ondada bisey yapamiyoruz adam akilli. Arkadaslari görüyorum. Esiyle ne guzel geziyorlar. İmreniyorum.

Tavır alıyor musunuz? Almayın bence. Tavır inada bindiriyor ama üzüldüğünüzü görürse yapar belki.

Bazen de söylediğiniz gibi o dediğiniz yere gitmiyorsa arkadaşlarınızla plan yapın haber verin ve gidin. Dönünce de çok eğlendiğinizi oraya gitmenin size çok iyi geldiğini yine tavır almadan anlatın.Hem istediğiniz olduğu için bozulmazsınız hem de beraber vakit geçirmeyi ister bir süre sonra ve birlikte de gidersiniz.

Arada da siz de onun hoşlanacağı şeyleri yaparsınız ya da dinlenmek istiyorsa birlikte dinlendirici şeyler yaparsınız olmaz mı?

Duzeltemiyorum. Cok konustum cok küstüm. Küstügum zaman haftaya suraya gideriz diyor. Haftasonu geliyor ee ne oldu plan bir sürü bahane. Bakti yine kusucem hemeb bir sinema yada 3-5 bisiler alir hediye hadi doğru eve sonra
Olsun
Böyle böyle alışıcak
Pes etme sakın

ben normalde gezmeyi çok severim ama çalıştığım Zamanlar nefret ediyordum dışarı çıkmaktan. Zaten yorgun argın oluyorsun, işten dolayı bir pazarın kalıyor ayrıca yoğun bir işim vardı boş zamanlarda insan görmek istemiyordum artık- ve zaten erkek arkadaşımla her çıktığımızda ben ödediğim için hesabı evde kalmak daha karlı oluyordu, o beni dışarı çıkar diye yalvarıyordu bana- sevmiyordum. Belki eşiniz de biraz olsun dinlenmek , gürültüden uzaklaşmak falan istiyordur. Hele de büyük şehirlerdeyseniz.

Esiniz olmadan tek ya da arkadaslarinizla gezin. Bir de bunu deneyin.
Tatil ve eğlenmek önemli. Kendinizi düşünün ilk ve belki O da size katılır biraz zaman geçince.

Eşiniz evde otursun size de yazık daha simdiden böyle ilerisi beter olmaz inşallah.

Evlenmeden önce geziyor muydunuz? Hep mi böyleydi?

Allah sabır ve kolaylık versin.

Pazar mac vardi mesela. Bende izlemek isteyecegini bildigim icin cumartesi bisiler yapalim pazarda evde vakit geciririz dedim. Oda yok mac iizlemicem pazar yapalim dedi. Sonra pazar gunu aksama dogru ciktik sinemaya gittik sinemaya girmeden oncede cikista yemek yeriz dedim tamam dedi. Sinemadan ciktiktan sonra hadi gel yemek yiyelim dedim. Ne yemegi evde yeriz yemegimizi mac izlicem ben ilk yariyi izlemedim zaten dedi ve eve gittik. Evde yemek yoktu. Yapmadim. Yemedimde ac uyudum. İste yapariz deyip yapmamasi canimi sikan

Evlenmeden once hic gezemedik çünkü hep ayri sehirlerdeydik. Evlenince bunun acisini cikaricaz diye hayaller kuruyorduk. Çok guzel çıkarıyoruz.

Benim eşim de aynı durumda. Sağlık problemi var. Tirodi olduğu için çoğu zaman kendini yorgun hissediyor, ama allem edip kallem edip bir şekilde ikna ediyorum. Evden çıkana kadar mızıkdıyor, ama çıkınca kendi de çok eğleniyor. Böyle böyle her tatilde bir şehir gezdik çok şükür :)

Evlenmeden once hic gezemedik çünkü hep ayri sehirlerdeydik. Evlenince bunun acisini cikaricaz diye hayaller kuruyorduk. Çok guzel çıkarıyoruz.

Güçlü olun ve yaşayın ne varsa şimdi elimizdekilerde var.

Gezin siz esinizi de ev basar elbet. Rahata kolay alisiyor insan ama bi çıksa aslinda eşinize de iyi gelir.

Evet bizimde turlarla sehirleri gezme planimiz vardi. Evliligimizin ilk ayinda götürdü bir defa o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…