Canım cok sıkkın

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Nisanlimin ailesi nisanlimi resmen somuruyor (aileye diyecek soz bulamiyorum zaten ama problemim nisanlimla neden izin veriyor buna nedennnn)
Dugun yapicaz inanin 20 lira yardimlari olmayacak, destek olmuyorlar tamam ama kostek oluyorlar
Nisanlima birsuru gereksiz masraf yaptiriyorlar, kayinpederim isinden kovuldu 4 aydir gezip yiyip icmek hosuna gitti is bulmuyor, utanmadan nisanlima son cikan telefondan aldiriyor... nisanlim bana gelince ben nasil dugun yapicam, yandik biz, bittik biz, dugunu erteleyecek neredeyse param yetmiyor diye ama evin giderlerini nisanlim karsiliyor, birde keyfe keder anne babasina para harciyor e tabi 1 kurus koyamassin kenara boyle yaparak

Benim aileminde yok ama benim babam para harcamayayim kizima dugun ceyiz yapicam diye disarida cani istese bile simit haricinde yemek yemiyor
Benim annem babam kendinden fedakarlik yapsin herseyi alsin etsin, onun ailesi destek olmamasina ragmen birde kostek olsun

Babam nisanlima 50 lira harclik veriyor nisanlim o 50 lirayla anne babasina meyve sebze aliyor

Ben mi kotu kalpliyim, benim ailem mi cok saf ben anlamiyorum

Nisanlima resti cektim benim gozumu boyayip aynen devam ediyor, ailesi mecburda birakiyor bu arada, kendim sahitim eve eli bos gitti diye annesi tum gun trip atti, ne oldu sana sen bugun nasil elin bos gelirsin sen hic boyle degildin diye ...

Ben ne yapayim kizlar, evli olsak su an ikisinide karsima alip siz nasil anne babasinizdan girer yaziklar olsundan cikardim cunku ikiside sapasaglam insan ise girip calisacaklarina nisanlimdan bekliyorlar ... yaslaninca elbet bakariz ailemizdir ama su an boyle yapmalari utanc verici

Nişanlın onlarla mı yaşıyor ayrı mı

Onlarla yaşıyorsa mecburen yapacak harcama

sen bir an önce bu nişanlıyı ex nişanlı yap yoksa daha bdv de çokkk konu açarsın demedi deme

Nişanlın onlarla mı yaşıyor ayrı mı

Onlarla yaşıyorsa mecburen yapacak harcama

onlarla yasiyor

ama bukadari normal mi sence
benim bildigim bari evlendirene kadar aile destek olur cocuguna, destek olmasada bari kendine bukadar harcama yaptirmaz

sen bir an önce bu nişanlıyı ex nişanlı yap yoksa daha bdv de çokkk konu açarsın demedi deme

keske demesi kadar kolay olsa.. olmuyor iste gonul birini sevince kolay kolay vazgecemiyor insan
benimde aklima gelmedi degil
ama diyorum ki kendime, insanlar aldatilinca bile affediyor, bana birsey dedigi yaptigi yok nisanlimin seviyorum mutluyum diyorum... oyle iste

Evlendiğinden bu daha büyük bir probleme dönecek emin ol.değişmiyorlar maalesef.
Tecrübee.

onlarla yasiyor

ama bukadari normal mi sence
benim bildigim bari evlendirene kadar aile destek olur cocuguna, destek olmasada bari kendine bukadar harcama yaptirmaz
Telefon anormal ama babası çalışmıyorsa ne yiyip içecekler

Sizin babanız çalışmasa siz vermeyecek misiniz

Babasına iş bulsun yaşı kaç bilmiyorum ama

Bir küçük tavsiye de borcu yüksek tutmayın evlenirken az öz alın ilerde çok üzülmeyin

Mesela babam 50 tl harçlık verdi o ailesine sebze meyve aldı demişsiniz evde yiyecek sebze meyve yokmuş demek ki bu lüks harcama değil ki

Ama gidip havyar almış dersen tabii ki gereksiz

Baban senin baban?? Nişanlına harçlık mı veriyor??:KK57:

evet hemde duzenli .. normalde beni almaya geldiginde bir yere cikarken oglum siz simdi yemek yersiniz kahve icersiniz, sende calisiyorsun ama malum daha onunuzde zor donem var bugunde benden olsun deyip veriyor... oyle bir babam var Elhamdulillah.. bir defasinda dedim baba sen ona veriyorsun o babasina harciyor dedim, olsun kizim herkes kendine yakisani yaparmis dedi... devam ediyr vermeye

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..
Sana tek diyeceğim evlenince değişir sanma asla.
Ayrılmak niyetinde de değilsin, mecbur katlanıcaksın.

Sürekli verici olan taraf sanırım sizin aileniz olmuş..
Babanın harçlık vermesi ve nişanlının bunu kabul etmesi
garibime gitti, ailesi zor durumda ise yardımcı olacak..
Lakin bu sömürme olayına giriyosa, o kötü..
Aile olarak toplanıp bazı noktalarda kararlar alınması gerekiyor.
Yoksa bu evlilik işi zor gibi görünüyor.
Nişanlın ailesine masraf yapmaktan
düğün parasını denk getiremiycek gibi..
Tavsiyem; kp'ye iş bulun hatta kv'ninde çalışma hayatı varsa
çalışsın..
Beraber oturmayı filan teklif eder bu tipler..
Sakın kabul etmeyin..
Ay çok yazdım...

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin..
Sana tek diyeceğim evlenince değişir sanma asla.
Ayrılmak niyetinde de değilsin, mecbur katlanıcaksın.

evlenince ayri bir aile olacagiz
susup kenarda oturmamda, yuzleri kizarir mi bilmem ama utandiririm... gider en pahali yiyecegi alirim esime kurus birakmam

Sürekli verici olan taraf sanırım sizin aileniz olmuş..
Babanın harçlık vermesi ve nişanlının bunu kabul etmesi
garibime gitti, ailesi zor durumda ise yardımcı olacak..
Lakin bu sömürme olayına giriyosa, o kötü..
Aile olarak toplanıp bazı noktalarda kararlar alınması gerekiyor.
Yoksa bu evlilik işi zor gibi görünüyor.
Nişanlın ailesine masraf yapmaktan
düğün parasını denk getiremiycek gibi..
Tavsiyem; kp'ye iş bulun hatta kv'ninde çalışma hayatı varsa
çalışsın..
Beraber oturmayı filan teklif eder bu tipler..
Sakın kabul etmeyin..
Ay çok yazdım...

Aile olarak toplanıp bazı noktalarda kararlar alınması gerekiyor ,... derken onun ailesi ile toplanmak mi ? ben desem su an hakim yok karismaya

evlenince ayri bir aile olacagiz
susup kenarda oturmamda, yuzleri kizarir mi bilmem ama utandiririm... gider en pahali yiyecegi alirim esime kurus birakmam

Burdaki konuları takip ediyo musun bilmiyorum ama evli olup da hala elindekini avcundakini ailesine veren bi sürü tip var.Sen evlenince olay çıkarırsan senden gizli yapacak.Bu tür insanlarda utanma olsa zaten istemezler onca şey.Sen değiştirebileceğini olayları yönetebileceğini sanıyosun ama gerçekten yanılıyosun.Böyle adamlar napıp edip ailesine gene para verirler.Daha az da olsa gene verecek.

Burdaki konuları takip ediyo musun bilmiyorum ama evli olup da hala elindekini avcundakini ailesine veren bi sürü tip var.Sen evlenince olay çıkarırsan senden gizli yapacak.Bu tür insanlarda utanma olsa zaten istemezler onca şey.Sen değiştirebileceğini olayları yönetebileceğini sanıyosun ama gerçekten yanılıyosun.Böyle adamlar napıp edip ailesine gene para verirler.Daha az da olsa gene verecek.

Bunu Kabul edemem :(
ama ayrilamam da seviyorum :(

Sorun ailesinde değil nişanlında ben evlenicem masraf yapamam diyemiyorsa aileside yer tabiki ;) ayrıca sen anne babasına siz nasıl anne babasınız diyemezsin helede evlendikten sonra haberin olsun

Senin baban nişanlına neden harçlık veriyor?
Hadi o veriyor nişanlın neden kabul ediyor?
Hadi bu iki soruyu geçtik böyle bir hareketten sonra sen nasıl soğumuyorsun?
Kusura bakma ama yiyeceğiniz yemeğe kadar babanın düşündüğü bir ilişkiden nasıl bir gelecek bekliyorsun?

Back
X