- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Burda hep oyle herkes normal ayakkbi giyoyot kreste. Hali yok.Gidip kreş müdürü ile konuşsanız. Yada yedek ayakkabı verseniz çocuğunuza parka bahçeye giderken onu giyse.
Sizin yazma sikintiniz mi var ?Burda hep oyle herkes normal ayakkbi giyoyot kreste. Hali yok.
Temizlik onemli evet ama ya egitim?Bence o daha önemli Turkiye de kres ve anaokullari özelde cok lüks şık ve buyuleyici arka planda ise yuzde 99 u berbat. Devlet anaokullarinda da var bu durum burda da ogretmenler minicik cocuklari birakip siniftan sıklıkla o muhtesem etkinlik fotokopilerini cekmeye gidiyorlar cocuklar Allah a emanet.Vicdan ,sevgi burda cok az orda nasil acaba?En azindan orda habire cizgi habire boya habire kes yapistir yoktur umarim burda cok fazla bu yuzden de basarimiz cok yuksek :)Yurtdisindsym arkadaslar. Burda kreslerde kres ayakkabisi diye bisey yok. Cocuklar normal ayakkabilarla dolasiyor kreste. Buna bi sekilde alistim. Bugun cocugu almaya gittim. Kucuk cocuk sandalyeleri vardi. Kirlenmis baya ama pek umursamiuolar sanirim. Yurtdisinda yasayanlar tavsiye versin lutfn. Tuekiyedeki kresler tertemiz mis gibidir.
Türkiyede bir tek icerileri temizdir zaten kapi önleri, mesire alanlari, kaldirimlar, herkese acik alanlar cöp icindedir.Aman aman yeter ki herkesin evinin ici tertemiz olsun, millete gögsünü gere gere göstersin gerisi önemli degil.Yurtdisindsym arkadaslar. Burda kreslerde kres ayakkabisi diye bisey yok. Cocuklar normal ayakkabilarla dolasiyor kreste. Buna bi sekilde alistim. Bugun cocugu almaya gittim. Kucuk cocuk sandalyeleri vardi. Kirlenmis baya ama pek umursamiuolar sanirim. Yurtdisinda yasayanlar tavsiye versin lutfn. Tuekiyedeki kresler tertemiz mis gibidir.
Temizlik onemli evet ama ya egitim?Bence o daha önemli Turkiye de kres ve anaokullari özelde cok lüks şık ve buyuleyici arka planda ise yuzde 99 u berbat. Devlet anaokullarinda da var bu durum burda da ogretmenler minicik cocuklari birakip siniftan sıklıkla o muhtesem etkinlik fotokopilerini cekmeye gidiyorlar cocuklar Allah a emanet.Vicdan ,sevgi burda cok az orda nasil acaba?En azindan orda habire cizgi habire boya habire kes yapistir yoktur umarim burda cok fazla bu yuzden de basarimiz cok yuksek :)
Her yerde aynı olmuyor isim vermiyorum şimdi ama 4yaşında ki yeğenim ingilizce konuşuyor baya baya...sanırım kalabalık olanlar bu şekilde daha özensiz...Temizlik onemli evet ama ya egitim?Bence o daha önemli Turkiye de kres ve anaokullari özelde cok lüks şık ve buyuleyici arka planda ise yuzde 99 u berbat. Devlet anaokullarinda da var bu durum burda da ogretmenler minicik cocuklari birakip siniftan sıklıkla o muhtesem etkinlik fotokopilerini cekmeye gidiyorlar cocuklar Allah a emanet.Vicdan ,sevgi burda cok az orda nasil acaba?En azindan orda habire cizgi habire boya habire kes yapistir yoktur umarim burda cok fazla bu yuzden de basarimiz cok yuksek :)
Yurtdisindsym arkadaslar. Burda kreslerde kres ayakkabisi diye bisey yok. Cocuklar normal ayakkabilarla dolasiyor kreste. Buna bi sekilde alistim. Bugun cocugu almaya gittim. Kucuk cocuk sandalyeleri vardi. Kirlenmis baya ama pek umursamiuolar sanirim. Yurtdisinda yasayanlar tavsiye versin lutfn. Tuekiyedeki kresler tertemiz mis gibidir.
Normal , yabancılar havaalanlarında bayağı boylu boyunca yerlere yatıyor. Ben de y.dışındayım, çocuklar bastıkları halılara ayakkabılarıyla oturtuluyor. Okul Çıkışında annelerini beklemeleri için kuru kuru kaldırımın üzerine oturtuyorlar çocukları . Çantalar , montlar zaten yerlerde sürünüyor
Her gün temiz üst baş giydirip , okul dönüşü her gün duş aldıracaksınız, başka yolu yok maalesef ben böyle yaparak kendimi yatıştırıyorum .
Yok orada cevap vermiyor..Konu açmaya vaktiniz var madem önceki konunuza cevap yazsaydınız.
Kardeşim okuloncesi öğretmeni yaptığı etkinlikleri görseniz aklınız durur bu kadar küçümseme neden? Birkaç yerde gördüğünüz düzeni her yere mâl etmeniz neden? Kardeşimin okulunda her sınıfta yazıcı pc mevcut olduğu için sınıfını terk etmek zorunda kalmıyor mesela, sürekli kesme yapıştırma da yapılmıyor mesela. Okulu devlet okulu ancak veliler bir sene önceden çocuğu için kayıt oluşturmak için yarışıyor. Her sınıfın bir inst. Hesabı var yapılan etkinlikler orada paylasilip velilere sunuluyor. Turşu kuruyorlar, limonata yapıyorlar çocuklar birebir yaşayarak yaparak öğreniyorlar. Hani haberiniz olsun her yerde böyle alayvari konuşup bilmişlik yapmayınTemizlik onemli evet ama ya egitim?Bence o daha önemli Turkiye de kres ve anaokullari özelde cok lüks şık ve buyuleyici arka planda ise yuzde 99 u berbat. Devlet anaokullarinda da var bu durum burda da ogretmenler minicik cocuklari birakip siniftan sıklıkla o muhtesem etkinlik fotokopilerini cekmeye gidiyorlar cocuklar Allah a emanet.Vicdan ,sevgi burda cok az orda nasil acaba?En azindan orda habire cizgi habire boya habire kes yapistir yoktur umarim burda cok fazla bu yuzden de basarimiz cok yuksek :)
Çok garip bizim kresimizde ev ayakkabısı kullanıyor çocuklar. Dışarı ayakkabılarını çıkarıp dolaplarına koyuyoruz.Yurtdisindsym arkadaslar. Burda kreslerde kres ayakkabisi diye bisey yok. Cocuklar normal ayakkabilarla dolasiyor kreste. Buna bi sekilde alistim. Bugun cocugu almaya gittim. Kucuk cocuk sandalyeleri vardi. Kirlenmis baya ama pek umursamiuolar sanirim. Yurtdisinda yasayanlar tavsiye versin lutfn. Tuekiyedeki kresler tertemiz mis gibidir.
Buna da cevap vermeyeceği için bu durum konu sahibini ilgilendirmiyorKonu açmaya vaktiniz var madem önceki konunuza cevap yazsaydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?