Canım çok yandı şu 5 ayda

resmi nikah var ama ben boşanıcam bunların yanında kalırsam psikolojim iyice mahvolucak bir gün namaz kılıyorum selamı verdim tesbih çekicem kaynana oturuyor eş uyuyor kaynana bana oğluma kurban ol dedi durdu ben Allah varken oğluna niye kurban oluyum dedim hemen küsmeler başlıyor kafayı yedim şimdi dışarı korkarak çıkıyorum mutlaka yanımda biri olmalı gelecekler sanıyorum

Sende psikolojik destek al cnm

Kaynana diyo ben oğluma bekarını alırım ama sen bekara varamazsın hem bu kafayla çoooooook kapı değiştirirsin şimdi kaynana beni getirmek için uğraşıyor sebebi ben elaleme ne derim diyor benim annemde herkeze yayıyor yaptıklarını ne olduklarını herkez öğrensin diye

Kaynana diyo ben oğluma bekarını alırım ama sen bekara varamazsın hem bu kafayla çoooooook kapı değiştirirsin şimdi kaynana beni getirmek için uğraşıyor sebebi ben elaleme ne derim diyor benim annemde herkeze yayıyor yaptıklarını ne olduklarını herkez öğrensin diye

ay nolur al deseydin
senin sümdük oğlunu kim ne yapsın derdim ben olsam :KK45:
daha anasından ayrı yatamıyor

bak bu yazdıkların da kötü işte
kaynanan zaten saçmalıyor iyice, sakın dönme yanına da
o kadar namazınızda niyazınızdasınız, annenin yaptığı da doğru değil.

Ah canım ya iyiki daha çok çekmeden kurtulmuşsun. Daha çok gençsin yaşlarımız aynı ve hayata yeniden başlamak için koskoca bir ömür var önünde. Kötü bir tecrübe olmuş ama atlatabilirsin zamanla. Sakın affetme ve sakın geri dönme. Otursun kıymetli anasıyla dizdize. İkisi birden anormal onların. Bu ne biçim zihniyet. Sen kendini kurtarmışsın onlarda Allahından bulsun.

Sevgili kardesim bu manyaklari cok mu aradin yaa bi an once kurtulursun umarim anne de ogul da ruh hastasi islah etsin Yaradan...

Adam zaten yanına gelmiyormuş boşanıncada yokluğunu pek anlamassin.. Sıkma canini bacım kurtar kendini coluk cocuga karışmadan

Kurtulmak ıstıyorsanız, haklarında kımseye malzeme vermeyın, söz hakları dogmasın, değilse her cevapta daha da bu cıkmaza cekılırsınız, biraz kafanızı dınleyın, durulmalarını bekleyın, bir laf gelırse kendınızı savunur , susarsınız ister evinizde, ister mahkemede....Yani ben olsan boyle yapardım, benim dogrum bu, şartlarınızı siz daha ıyı bılırsınız nıhayetınde.

Cok bile durmussun...:KK14:

Dedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı

Adam zaten yanına gelmiyormuş boşanıncada yokluğunu pek anlamassin.. Sıkma canini bacım kurtar kendini coluk cocuga karışmadan

bi çocuk yapmak için geliyormuş
damızlık sanki
tövbe tövbe
:KK20:

Dedim sabredeyim belki düzelir hemen pes etmeyim ama baktım olucak gibi değil meğersem çocuk için almışlar beni Allah buyuk işte olmadı çocuk iyiki olmadı birde bana diyor bak oğlumu sana vermedim birgün odasını temizlerken eşimin iç alt çamaşırını annesinin odasında buldum beynimden vuruldum annem telefonda kadına bağırdı ayıp ayıp oğlunla yatıyorsun islamda günah yatacak yeriniz yok oda demişki yook yanlış anladın yüz yüze gelelim anlatayım kızıda geri alalım annem asla ne kızım ne ben istemiyoruz dedi suratlarına telefonu kapattı

Allah'ım bu nasıl bir aile yaaa
bir yaşıma daha girdim

Nasil yani annesinle nasil yani dogrumu anladim :KK57::KK57:

Nasıl evlendiniz peki? Bu aileyle hiç mi bir alakanız yoktu?
Onlar konusunda bu kadar bilgisiz olmanız ilginç.

Kurtulmak ıstıyorsanız, haklarında kımseye malzeme vermeyın, söz hakları dogmasın, değilse her cevapta daha da bu cıkmaza cekılırsınız, biraz kafanızı dınleyın, durulmalarını bekleyın, bir laf gelırse kendınızı savunur , susarsınız ister evinizde, ister mahkemede....Yani ben olsan boyle yapardım, benim dogrum bu, şartlarınızı siz daha ıyı bılırsınız nıhayetınde.

Doğru diyorsun fakat onları öyle bi tanıdım ki çok yalan konuşuyorlar dillerinde Allah kalpleri farklı elaleme beni kötülücekler bunu bildiğimiz için annem beni savunduğunu göstermek için yapıyor hem abim var bi kıvılcım bekliyor bi gelsinler diyor iyiliğe iyilik kötülüğe kötülük diyor geliyor gidiyor bana sarılıyor 5 ay annemi göremedim kahretti bu beni

Back
X