Canım çok yandı şu 5 ayda

Öncelikle zina konusuna yorum yapmak istiyorum canım,Nikahın manası duyurmaktır dolayısıyla resmi nikah yaptırdığın zaman dini nikahın kıyılmış sayılıyor.o sadece Sünnet,yani yapılması mecburi degil,önemli olan etrafa duyurmaktır evliliğinizi.yani o konuda icin rahat olsun.fakat eşinin durumuna gelince bence çocuk falan yapmadan bi düşün derim balık baştan kokarmış,sonra bide çocukla ortada kalma :(

Oha oha oha oha .
Bunlar bildiğin ensest yani.
Yuuh.
Sakin dönme o pislik eve...

Öncelikle zina konusuna yorum yapmak istiyorum canım,Nikahın manası duyurmaktır dolayısıyla resmi nikah yaptırdığın zaman dini nikahın kıyılmış sayılıyor.o sadece Sünnet,yani yapılması mecburi degil,önemli olan etrafa duyurmaktır evliliğinizi.yani o konuda icin rahat olsun.fakat eşinin durumuna gelince bence çocuk falan yapmadan bi düşün derim balık baştan kokarmış,sonra bide çocukla ortada kalma :KK43:

Ben bu durumu bugun cami imamıyla konuştum resmi nikah olsa bile imam nikahı gerekir dedi Allah katında bekarsın dedi ama evlisin dedi

Ben bu durumu bugun cami imamıyla konuştum resmi nikah olsa bile imam nikahı gerekir dedi Allah katında bekarsın dedi ama evlisin dedi
bence bunlar sana cocuk yaptırtıp cocugu senden alıp beraber kendı cocukları gıbı buyutuceklerdi ıyyyyy:KK62:

bu çocuk benim çocukluktan arkadaşım dışardan mükemmeler aynı eve girince iş değişti suan baba evine döndüm kapıya dayanıcaklar diye ödüm kopuyor bu yuzden de kafayı sıyırcam

Yani hiç misafirliğe falan gitmediniz, anneleriniz tanışmıyordu daha öncesinde, nişan falan olmadı, çocukla başbaşa kalmadınız, hiç konuşmadınız evlilikten falan? Genel düşünce yapısından da hiç haberiniz yoktu? Sıcağı sıcağına da konu açmaya karar verdiniz. Altında mana aramayın, gerçekten merak ettiğim için soruyorum, aynı eve girince iş değişti demek benim algılayabileceğim bir durum değil çünkü.

Tv hep duyardım (k) ama ben bizzat kendim yaşadım Allah kimseye yaşatmasın dinden imandan çıktım sandım artık ve kurtulmak için dua ettim rabbim kurtardı bin şükür şimdi işte şu kafayı toparlamak ve ben kaynana yüzünden tokatt bile yedim ne gülüyordu bana ama şimdi biz gülücez onlara Anneannem bugun sarılıyor bana kızım üzülme ahın çıkar onlardan diye birde oğlunu bekarla evlendirirmiş ben evlenemezmişim bekarla beni görenler maşallah diyor türbanlıyım her gören beğeniyor eve döndüm daha dün hemen beni bekara istediler dün bir bugun iki daha evlenmem dedim gözüm korktu artık psikolojim alt üst oldu dengem bozuldu :(

Şöyle diyim gece wc kalktığımda eşim bana bağırıyordu ne kalkıyorsun kalma demedimmi rahatsız oluyorum nepıyım dedim sabahı bekle bakıyorum akşam kadın farklı yatıyor sabah kıyafet değişmiş yatma tarzları sütyen yok atlet var altta pijama oğlanında atlet pijama sabah bi bakıyorum anne oğluna arkadan sarılmış bazen oğul anneye arkadan sarılmış bunu gören benim ve benim ailem gibi düşünmezmi adamı dinden imandan çıkarıyorlar kadın birde namaz kılıyor dilde değil kalpte Allah olmalı ama nerdeee
Tovbe gunahina girmek istemem kimseninde aralarinda sence bi iliski olabilirmi Özür dilerim sormadan edemedim boyle bir sey bilmiyorum kelimeleri toparlayamadim su an anlayamadim cozemedim

bence bunlar sana cocuk yaptırtıp cocugu senden alıp beraber kendı cocukları gıbı buyutuceklerdi ıyyyyy:KK62:

aynen öyle zaten kaynana bana dediki çocuk olsun sana göstermicem sonra yok saka saka olurmu öyle sey bunu duyunca zaten bende napıp ne edip anneme ulaştım o yengeden Allah razı olsun

Benimde dedem hoca ona sormuştum bu konuyu ondan biliyorum,ayrıca büyük hocalarada sormuştum onlardan biliyorum,için bu konuda rahat olsun inan bana.ama eşin seninle yatakları ayırıyorsa daha evliliginizin basında yanında yatmıyorsa nikah Düşüyor Allah katında.çünkü Eşler aynı yatakta yatmalı cok başka bi durum olmadığı sürece.o Yüzden senin Nikahın var ama böyle giderse o Nikahtan hayır gelmez

Tovbe gunahina girmek istemem kimseninde aralarinda sence bi iliski olabilirmi Özür dilerim sormadan edemedim boyle bir sey bilmiyorum kelimeleri toparlayamadim su an anlayamadim cozemedim

gözümle görmedim ama odadan iç çamaşırlarını toplayınca kadın akşam farklı sabah farklı kıyafet olunca ve aynı gün ikiside banyo yapınca ister istemez galiba diyorum ve utanıyorum :(

Yani suan nikahım varmı yokmu en son düşünmen gereken bir konu,daha önemli sorunların var inan midem kalktı gece gece daha neler duyacağım yahu

Yani hiç misafirliğe falan gitmediniz, anneleriniz tanışmıyordu daha öncesinde, nişan falan olmadı, çocukla başbaşa kalmadınız, hiç konuşmadınız evlilikten falan? Genel düşünce yapısından da hiç haberiniz yoktu? Sıcağı sıcağına da konu açmaya karar verdiniz. Altında mana aramayın, gerçekten merak ettiğim için soruyorum, aynı eve girince iş değişti demek benim algılayabileceğim bir durum değil çünkü.

Çocukluk arkadaşım dedim ya nişanlı kaldım nişanlıyken çoooooooook iyilerdi evlilik konusu konuştuk ben çalışıyordum eşm çalıştım yere çiceklere boğardı beni işten eve evden işe bırakırdı kendisi gözümün içine bakmadan durmazdı nezaman gelin olup girdim eve kaynana tepemizden inmedi eşimi dürtükledi beni dövdü dürtükledi azarladı yanıma yollamadı birbirlerine sarılıp uyudular

Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut o kadının demesiyle mi kimle evleneceğin. Mazlumun ahı çıkar yani.. Oğlu bekar kızla evlenir evlenmesine ama o kızı da kaçırır böyle yaparsa , evlenmek değilki marifet mutlu kalmak.. Bu imtihanı isyan etmeden atlatmaya çalış daha çok gençsin inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırsın ve çok mutlu olursun

Benimde dedem hoca ona sormuştum bu konuyu ondan biliyorum,ayrıca büyük hocalarada sormuştum onlardan biliyorum,için bu konuda rahat olsun inan bana.ama eşin seninle yatakları ayırıyorsa daha evliliginizin basında yanında yatmıyorsa nikah Düşüyor Allah katında.çünkü Eşler aynı yatakta yatmalı cok başka bi durum olmadığı sürece.o Yüzden senin Nikahın var ama böyle giderse o Nikahtan hayır gelmez

kaç kere bana boşol boşol boşol dedi

Aman allahım saka gibi ya inanamiyorum. En yakin zamanda resmen de bosanin bu adamdan. Yani siz ayni evde kalıyorsunuz ve her gece annesiyle mi yatıyor ve siz birşeyler yaptıklarından supheleniyorsunuz. Tekrarliyorum ama idrak edemedim gerçekten

Aman canim bir an once kurtul onlardan kapiya gelirseler polise sikayet et daha gencsin inşallah duzgun bir evlilik yaparsin ilerde cok mutlu olursun

Çocukluk arkadaşım dedim ya nişanlı kaldım nişanlıyken çoooooooook iyilerdi evlilik konusu konuştuk ben çalışıyordum eşm çalıştım yere çiceklere boğardı beni işten eve evden işe bırakırdı kendisi gözümün içine bakmadan durmazdı nezaman gelin olup girdim eve kaynana tepemizden inmedi eşimi dürtükledi beni dövdü dürtükledi azarladı yanıma yollamadı birbirlerine sarılıp uyudular

Kv ile neden aynı evde yaşamaya karar verdiniz?
Bu arada kurtulmanıza sevindim, ondan bir şüpheniz olmasın.

kaç kere bana boşol boşol boşol dedi

İsterse bir milyar defa desin hükmü yok sonuçta, yok ki dini nikah.

Back
X