Canım çok yanıyor nasıl atlatıcağım😓mesaj aldatılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Laraaa12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
286
-46
18
Önceki atımı okuyu buraya 'tekarar gelirseniz çok sevinirim. Canım çok yanıyor evlendim adamla severek evlendik fakat bana bu yaptıklari kalbimi beni tamamen. Parçalaadı'
Boşanmayı gerçekleştirmeyi düşünüyorum yarın gitmeyi ama canım çok yanıyor ona çok alıştım nasıl olucak atlaticam zere kadar bilmiyorum memlekete ailemin yanına giderim orda da bir sürü anılar var bu anılar benim piskolojimi çok bozuyor gitmeden bu strese girdim çok kötüyüm nefes alamayacak ve kendimi kaybedecek kadar düştüm

Türk degil misiniz?

Kaç senelik evli insanlar boşanıyor başta zor geliyor ama alışıyorlar elbet. İnsanın ailesinden biri vefat edince alışıyor zamanla, koca nedir ki? O kadar aldatılmaya rağmen devam ederseniz her seferinde tekrar tekrar aldatılacaksınız en azından kendinize saygınız olsun arkanıza bakmadan boşayın kanıtları da avukata verin bir o kadar da para alın şerefsiz adamdan.

Bugüne kadar parasını görmedim parası onun olsun bana yaşatıklarınburnunda gelsin sadece o kadar verdim emek var ki

Önceki yazdimi okurmusunuz

Türküm ne alaka
Yazdiginiz mesaji bir okursaniz, neden sorduğumu anlarsiniz. Google translate ile ceviri yapılmış gibi. Madem Türk'sünüz, yazınızı duzenleyin insanlar derdinizi anlasin.

Her ne yasadiysaniz, gecmis olsun.

Bugüne kadar parasını görmedim parası onun olsun bana yaşatıklarınburnunda gelsin sadece o kadar verdim emek var ki
Ailenizin evine gidin ve eşinizin haberi olmadan boşanma davası açın eve giden kağıtla öğrensin boşanma isteğinizi. Ona en güzel cevap bu olur

Sayfada önceki yazdımı okurmusunuz

Ailenizin evine gidin ve eşinizin haberi olmadan boşanma davası açın eve giden kağıtla öğrensin boşanma isteğinizi. Ona en güzel cevap bu olur
Ailem taşindi memlekete 14saat yol var

''ESKİ KONUSU BU BİLMEYENLER İÇİN ALINTILADIM''

alışkanlıklar, hayaller, evine alışma, ömür boyu evli olacağına inanç ve sonrası. sizi anlıyorum ama geçiyor. ben de boşandım ama çok şükür atlattım. karşınıza bu günlere hatırlatmayacak insanlar çıksın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…