- 12 Aralık 2011
- 246
- 78
- 318
ah o yollardan bizde geçtik güzelim insan daha iyisini bulunca güveni geliyor seninde öyle olur .
teşekkür ederim canım şimdi daha iyiyim. daha da iyi olacam herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah o yollardan bizde geçtik güzelim insan daha iyisini bulunca güveni geliyor seninde öyle olur .
ben suçluyum biliyorum ama. netten bi erkekle tanıştım önce arkadaştık güzel bi arkadaşlıgımız vardı sağ olsun beni hiç kırmadı.1 yıldan sonra aşık olduk birbirimize tabi sadece fotolarımızı gördük. gerçekte hiç karşılaşmadık. beni sevdiğini söyledi bende inandım. ama sonunun olmayacagı belliydi zaten yalan söylemedi o konuda bende birşey demedim.beni çok sevdiğini söylüyordu daha neler söylüyordu hepsi yalan mı şimdi ayrıldık sanki bi ilişki varya ama sözde benim üzülmemem için ama iki gün sonra başka kızla çıktı. ben çok kötüyüm aşkına ona inandım ama o benimle dalga geçmiş nasıl yapar anlamıyorum ya herşey bu kadar basit mi. erkekler hayatlarına ne kadar kolay geri dönüyor.biliyorum bu da dert mi diyorsunuz amabirisi bana nedenini açıklasın neden
Erkek gitmeden yerini hazırlar yani iki gün sonra dediğin ne zamandır vardı bakalım. Boşver hayatına bak, kimseye güvenilmez artık çünkü insan değil şeytan dolu etraf. Kimse için üzülme sakın, bir damla bile gözyaşı dökme, dürüst olan sensin, şerefli olan sensin bunun huzuru bile yeter sana, salla ne hali varsa görsün. Bir daha söylüyorum hiçbir erkek için üzülme üzülme üzülme.
bu aşk değil meak etme.
boşluktaymışsın o da gelip 2-3 güzel sözle kalbine girmiş gibi görünmüş.
hem zaten seni seviyor olsa 1 sene içinde kutuplarda yaşasa dahi görmeye gelirdi.
Hiç dert etmeye üzülmeye değmez, şu an senin içinde bulunduğun durum yalnızca zamanın boşluklarını onun dolduruyor olmasıydı, şimdi ise o boşlukları dolduracak ve seni mutlu edecek başka şeyler bulman.. bende 16 yaşında falan böyle bir şey yaşamıştım 15 ayda 2 defa görüştük şimdi bakıyorum da ne kadar saf ve aptalmışım aşk o değilmiş, şimdi ise hayatımda başka bir var ve aşk o'ymuş.. Sevgi aşk kesinlikle emek canım, karşındakinin sana verdiği değer, senin için yaptıkları, senin için yaptığı fedakarlıklar önemli, yoksa iki güzel söz falan boş..
benim için bi fedakarlık yaptıgı yok sadece destek olarak algılıyormuşum ben sanırım senin 16 yalın benim 23 dekgelmiş o var.aşktan gözüm kör olmuş kötü yanlarını görememişim şimdi görüyorum .....
Canım ya şu yaşadığımız zamanda insanlara güvenmek o kadar zor ki.Benim erkek arkadaşim gözlerimin içine baka baka beni sevdiğine yemin eden birisiydi.Benden ayrılır ayrılmaz hemen yeni biri ile çıkmaya başladi.Ki bizim ilişkimizde 3.Yıla girmişti.6saat uzaklıkta yerlerdeydik tamam ama yeni çıktığı kızda uzak hatta benden daha uzak sadece uçakla gidebilecegi kadar uzakta.Ben bunu öğrendiğimde yıkıldim yok böyle birşey ya erkek milleti kaç yılı hiç görmediği bir kız için bir kalemde silip atıyor yeni heyecan aramak için sırf.Sen yine şanslısın hiç görmemişsin onunla yaşanmiş hatıran yok.Ben onunla gittiğimiz yerlerden her gün geçmek zorundayim bu insanın canını daha çok acıtıyor.Ben bu olayı yaşayalı 2buçuk ay falan oluyor öyle zor zamanlar yaşadim ki kahroldum gözlerim şişene kadar gözyaşlarimin acı verdigini hissedene kadar ağladım hayata küsmüştüm resmen.Böyle üzülüp ağladıkça ne günler geçmek bildi nede elime birşey geçti.Yeniden hayata tutunmak için çareler aradım kendime.Şimdi diyorum iyiki gerçek yüzünü gördüm.Inan bana sen daha kolay unutacaksn geçecek ve şükredeceksin ondan kurtulduguna.Çünkü öyle insanların kendine hayri yoktur ki sana olsun.Üzülme diyemem ama dim dikayakta durmaya çalış canım.BU DA GEÇER YA HU!
Erkek gitmeden yerini hazırlar yani iki gün sonra dediğin ne zamandır vardı bakalım. Boşver hayatına bak, kimseye güvenilmez artık çünkü insan değil şeytan dolu etraf. Kimse için üzülme sakın, bir damla bile gözyaşı dökme, dürüst olan sensin, şerefli olan sensin bunun huzuru bile yeter sana, salla ne hali varsa görsün. Bir daha söylüyorum hiçbir erkek için üzülme üzülme üzülme.
valla öle cnm erkek milleti işte. senin döktüğün gözyaşın senden gidiyor. hayatında güldürecekleri ve kazanacaklarını hep düşün. o senin düşündüğün kadar düşünmüyordur seni. şimdiki insan görünümlü şeytan dolu. hem bunu düşün.seninle konuşurken başkasıylada konuşabilir. bilemezsin.ama nefret etmen için geçerli bir sebep.