canım dostumun sevgilisi ile olan sorunu

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
merhaba kızlar can dostum canım arkadaşım bugün bana öyle bir şey söyledi ki dondum kaldım. kız arkadaşımın 1,5 yıldır konuştuğu birisi var ve evlılık düşünüyorlardı önümüzdeki yaz fakat; sevgilisi sürekli kızdan değişik isteklerde bulunuyormuş. şöyle; bayan kıyafetleri giymekten hoşlanıyormuş. bana iç çamaşırı al açık Diyormuş. Açık konuşacağım südyen + tanga , jartiyer falan al giymek istiyorum diyormuş ve kendine öyle şeyler alıp giyip fotografını çekip yolluyormuş. Kızın iyice psikolojisi bozuldu. Ve en kötüsü çocuk kıza demiş ki arkadan ilişki istemiş fakat kıza değil kendi için sana o aletten alıyım beni yap demiş açık açık. Canım arkadaşım hala şoklarda. Çocuğa bu nasıl olur şakamı yapıyorsun demiş çocukta sadece fantezi senınle yaşamak istediğim bişey evlenince olmayacak demiş. Kız tabiî ki kabul etmemiş. Çocukda beni böyle kabul etmiyorsan bitsin ozaman istemiyorum seni demiş. Olay bu siz olsanız arkadaşınıza destek olmak için ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
biz olsak ne mi yaparız hayret birşey bide soruyor musun .adam sapık çok açık ben olsam arkama bile bakmadan kaçarım .

Düşünecek ne kalmış ki ?

Daha ilk çamaşır olayında bitmeliydi bence.

Üstelik,adam böyle kabul etmiyorsan bitsin demiş.

Kabul etmiyorum,bitsin demek neden bu kadar zor ?

böyle bir adamla konuşmayı bırak insanın bakmaya midesi bulanır
evli olsalar daha neler ister
adam resmen gay im demiş
arkasına bakmadan kaçsın

arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım zaten kız arkadaşımda bitirdi bıraktı çocuğu siz olsanız ne yapardınız derken arkadaşıma destek olmak maksadıyla diyorum? çocuğun zaten niyet belliymiş böyle iğrenç bişeyi kimse kabul edemez

Sevgilisi kendisii gibi bir sevgili edinmeli madem öyle ne diye uzatıyor ki ilişkiyi :31: Kızın psikolojisi de bozulmuş yazık :31:

ay ınanamadım saka gıbı bı anda bende kocamla kendımı hayal ettım
ayrılsın gıtsınonunlamı ugrasacak ya
hele o anal ılıskı muhabbetı cok ıgrenc

arkadaşlar yanlış anlaşıldım sanırım zaten kız arkadaşımda bitirdi bıraktı çocuğu siz olsanız ne yapardınız derken arkadaşıma destek olmak maksadıyla diyorum? çocuğun zaten niyet belliymiş böyle iğrenç bişeyi kimse kabul edemez

arkadaşınız 1,5 yıldır o şahısla birlikte olmasına rağmen yeni anladıysa ya da bazı şeylere müsaade ettiyse travma yaşaması normal. Siz arkadaşı olarak sadece yanında olup dinleyebilirsiniz psikolojik destek almasını sağlayın uzman yardımı almalı

arkadaşınız 1,5 yıldır o şahısla birlikte olmasına rağmen yeni anladıysa ya da bazı şeylere müsaade ettiyse travma yaşaması normal. Siz arkadaşı olarak sadece yanında olup dinleyebilirsiniz psikolojik destek almasını sağlayın uzman yardımı almalı

1,5 yıldır hiç bir şekilde belli etmemiş son 1 haftadır bişeyler sezmeye başlamış ve çocuk açık açık söylemiş fotograf da yollamış pislik

arkadaşınızın tepkileri normal bence çok müdahale etmeyin konuşmak isterse dinleyin sadece biraz acısını yaşasın bi süre geçtikten sonra mutlaka psikolojik tedavi görmeli yoksa erkeklere bakış açısı değişir ve sonraki ilişkilerini de bu durum etkiler

kız felaket durumda şuan konuşmuyor yemek yemiyor sürekli susuyo

Gerçekten çok kötü durumda demek ki :31: "bu senin hatan değil,elinde olan bir şey yok" diye rahatlatın arkadaşınızı bir de sanırım seviyordu o konuda da inşallah teselli bulabilir zaman içinde.Bence de diğer arkadaşın yazdığı gibi takıp kolunuza psikoloğa götürün ya da psikiyatriste biraz konuşsun söyledikleri iyi gelir eminim uzmanların.

malesef var böyle sapık ruhlu adamlar...bunun cnsel terchi bi bayan değil sadece etrafa karsı arkadasını kullanıyo bnce ... resmen gay bu adam pislik!!!! alsın tangasını jartiyerini defolup gtsin !! umarım arkadasın arkasından ağlamıodur bide!!!!!

arkadaşınızın tepkileri normal bence çok müdahale etmeyin konuşmak isterse dinleyin sadece biraz acısını yaşasın bi süre geçtikten sonra mutlaka psikolojik tedavi görmeli yoksa erkeklere bakış açısı değişir ve sonraki ilişkilerini de bu durum etkiler

onun için o kadar üzülüyorum ki ağlıyorum sabahtan beri. Ya bişey yaparsa kendine diye

allah herkesi iyilerle karşılaştırsın yaa ne kadar manyak sapık insan var .bende bir olay duymuştum .adam böle muhafazakar falanmış bide güya .kocası şey demiş eş değişimi gibi birşey yapıcaz kız şok tabi anında tekme .yani ne insanlar var kimsenin ne olduğunu bilemiyorsun alnında yazmıyor ki .yinede şanslı arkadaşın ya evlendikten sonra böle sapıklığını belli etseydi .

Back
X