canım dostumun sevgilisi ile olan sorunu

Gerçekten çok kötü durumda demek ki :31: "bu senin hatan değil,elinde olan bir şey yok" diye rahatlatın arkadaşınızı bir de sanırım seviyordu o konuda da inşallah teselli bulabilir zaman içinde.Bence de diğer arkadaşın yazdığı gibi takıp kolunuza psikoloğa götürün ya da psikiyatriste biraz konuşsun söyledikleri iyi gelir eminim uzmanların.

hemde çok seviyordu. evet en mantıklısı psikologla görüşmesini sağlamak sanırım

malesef var böyle sapık ruhlu adamlar...bunun cnsel terchi bi bayan değil sadece etrafa karsı arkadasını kullanıyo bnce ... resmen gay bu adam pislik!!!! alsın tangasını jartiyerini defolup gtsin !! umarım arkadasın arkasından ağlamıodur bide!!!!!

ağlamaz olurmu hiç çok kötü durumda.

allah herkesi iyilerle karşılaştırsın yaa ne kadar manyak sapık insan var .bende bir olay duymuştum .adam böle muhafazakar falanmış bide güya .kocası şey demiş eş değişimi gibi birşey yapıcaz kız şok tabi anında tekme .yani ne insanlar var kimsenin ne olduğunu bilemiyorsun alnında yazmıyor ki .yinede şanslı arkadaşın ya evlendikten sonra böle sapıklığını belli etseydi .

amin canım inşallah. Allahtan kurtuldu. Ve evet o çocukta muhafazakar malesef.

merhaba kızlar can dostum canım arkadaşım bugün bana öyle bir şey söyledi ki dondum kaldım. kız arkadaşımın 1,5 yıldır konuştuğu birisi var ve evlılık düşünüyorlardı önümüzdeki yaz fakat; sevgilisi sürekli kızdan değişik isteklerde bulunuyormuş. şöyle; bayan kıyafetleri giymekten hoşlanıyormuş. bana iç çamaşırı al açık Diyormuş. Açık konuşacağım südyen + tanga , jartiyer falan al giymek istiyorum diyormuş ve kendine öyle şeyler alıp giyip fotografını çekip yolluyormuş. Kızın iyice psikolojisi bozuldu. Ve en kötüsü çocuk kıza demiş ki arkadan ilişki istemiş fakat kıza değil kendi için sana o aletten alıyım beni yap demiş açık açık. Canım arkadaşım hala şoklarda. Çocuğa bu nasıl olur şakamı yapıyorsun demiş çocukta sadece fantezi senınle yaşamak istediğim bişey evlenince olmayacak demiş. Kız tabiî ki kabul etmemiş. Çocukda beni böyle kabul etmiyorsan bitsin ozaman istemiyorum seni demiş. Olay bu siz olsanız ne yapardınız?

1.5 yıldır anlamamıs sonramı anlamış oda ilginç valla böyle birşeyin sorulması bile saçma eşcinsel tercih etmeyeceksem ayrılırım tabıkı

yanlız benım kafamı karıstıran bır durum var:44: neden 1bucuk sene sonra butur ısteklerde bulundu o cocuk?acaba ayrılmak ıcın behanemı yarattı kendınce?

Son düzenleme:
yanlız benım kafamı karıstıran bır durum var:44: neden 1bucuk sene sonra butur ısteklerde bulundu o cocuk?acaba ayrılmak ıcın behanemı yarattı kendınce?

olabilirde hiç bilmiyorum ki. çocuğu bende görmüştüm düzgün birine benziyordu. namazında niyazında bir çocuk ama neden böyle bişey yapsınki?

çok garip bu gune kadar hıc farketmemiş mi kız arkadasın sevgılısınde kı farkı?
yapılabilecek pek bır sey yok hayatına dewam edecek arkadasın ve yenı bır sayfa acacak,zaten aşk acısı cekmıyordur herhalde dırekt sogumustur?

şu kadınlar kulubu ufkumu genişletti bu kadarını tahmin edemezdim vay arkadaş ne ilişkiler var..hayır farklı fantazileri ve farklı cinsel kimlikleri olabilir insanların ama madem öyle ne diye bir kadınla evlenme planı yapıp ilişki yaşıyorsun..hey yarabbim daha neler duyacağız diyeceğim ama ne zaman bunu desem bir başka konuda bir kez daha şaşırıyorum bunda olduğu gibi..
senin arkadaşın için yapabileceğin pek birşey yok aslında,sadece bir psikologdan profesyonel yardım almasını önerebilirsin..

Iyy ne insanlar var. Allah korusun..
Arkadaşınızın kafasını dağıtacak etkinlikler yapın.
Gezin amaçsızca, eğlenin, dans edin.. Ve bol bol dua edin.
İğrenç bişey gerçekten, Allah yardımcısı olsun..

Arkadaşınız öyle birinden kurtulduğu için şükretmeli. Allahtan evlenmeden kendini belli etmiş tercihlerini ve yapısını. Bunu düşünerek içini rahatlatabilir. Kafasını dağıtacak bişeylerle uğraşmalı.

Bu çocuk ve arkadaşınız kaç yaşında.
Dilerim o adam başkalarının hayatını karartmaz.
İnşallah arkadaşınız bunu kolay atlatır ve gerkeklere yeniden güvenmesini sağlayacak düzgün biri tüm yaşadıklarını unutturur

Back
X