Çok geçmiş olsun.. rabbim yeniden sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda nasip etsin. Üzülme demek kolay ama sağlıklı olsaydı ne yapar ne eder tutunurdu hayata bi de böyle düşünün. İnşallah en kısa zamanda yine güzel haberler alırsınızBirkaç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim kızlar. Hesabima göre 5 haftalikti. Dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittik direk bisey yok dinlen diyip gönderdiler ne ilaç ne bisey verdiler sabah kahverengi leke kanamaya döndü doktoruma gittim koşa koşa kan tahlili aldı sonuçları yeni aldım düşük yapıyorsun dedi kurtaramaz mıyız dedim yok düşük başlamış dedi. Çok üzülüyorum içim açıyor 1 sene sonra gelmişti mucizem benimle aynı günde doğacaktı. Buna da şükür ne diyelim yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin...
Off seni oyle iyi anliyorum ki uc ay gecti hala duzelemedimBirkaç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim kızlar. Hesabima göre 5 haftalikti. Dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittik direk bisey yok dinlen diyip gönderdiler ne ilaç ne bisey verdiler sabah kahverengi leke kanamaya döndü doktoruma gittim koşa koşa kan tahlili aldı sonuçları yeni aldım düşük yapıyorsun dedi kurtaramaz mıyız dedim yok düşük başlamış dedi. Çok üzülüyorum içim açıyor 1 sene sonra gelmişti mucizem benimle aynı günde doğacaktı. Buna da şükür ne diyelim yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin...
Evet bende sordum şak diye yapacak bisey yok dedi doktorlar için normal ama benim içim cız ettiyapacak bisey yokmu....gecen yil bende sormustum bu soruyu ama yoktu gitti.
gecmis olsun
Aynen öyle zaten bu düşünce birazda olsun teselli veriyor. İnşallah çok teşekkürler Allah isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun.. rabbim yeniden sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda nasip etsin. Üzülme demek kolay ama sağlıklı olsaydı ne yapar ne eder tutunurdu hayata bi de böyle düşünün. İnşallah en kısa zamanda yine güzel haberler alırsınız
Ne olursa olsun insan hayal kurduğu şeyi kaybedince boşluğa düşüyorOff seni oyle iyi anliyorum ki uc ay gecti hala duzelemedimRabbim yardimcin olsun
Insallah gecer yeniden hamile kalirsiniz icinizi bosaltin aglayin birde zor ulasip kolay kaybedince dunya durmus gibi oluyor ama elden bisey gelmez maalesefNe olursa olsun insan hayal kurduğu şeyi kaybedince boşluğa düşüyorTeşekkür ederim
Aynen öyle inşallah çok teşekkür ederimInsallah gecer yeniden hamile kalirsiniz icinizi bosaltin aglayin birde zor ulasip kolay kaybedince dunya durmus gibi oluyor ama elden bisey gelmez maalesef
uzulme rabbim saglikli evlat versin. dusugun arkasi hemen gelirmis sabret birazcikEvet bende sordum şak diye yapacak bisey yok dedi doktorlar için normal ama benim içim cız ettiTeşekkür ederim
Insallah öyle olur çok teşekkür ederimuzulme rabbim saglikli evlat versin. dusugun arkasi hemen gelirmis sabret birazcik
Şuan aynı duyguları paylaşıyoruz seninle benimde bugün düşüğüm başladı 5 haftalık, umarım bir an önce sağlıklı gebelik haberimizide paylaşırız seninleBirkaç gün önce hamile olduğumu öğrenmiştim kızlar. Hesabima göre 5 haftalikti. Dün kahverengi lekelenmem oldu acile gittik direk bisey yok dinlen diyip gönderdiler ne ilaç ne bisey verdiler sabah kahverengi leke kanamaya döndü doktoruma gittim koşa koşa kan tahlili aldı sonuçları yeni aldım düşük yapıyorsun dedi kurtaramaz mıyız dedim yok düşük başlamış dedi. Çok üzülüyorum içim açıyor 1 sene sonra gelmişti mucizem benimle aynı günde doğacaktı. Buna da şükür ne diyelim yiyecek ekmeği yokmuş Rabbım kimsenin kucağını boş birakmasin...
Amin inşallah canım benim. Kimyasal gebelikmiş doktor öyle söyledi. Rabbım sağlıkla inşallah tekrardan nasip etsin tüm isteyenlereŞuan aynı duyguları paylaşıyoruz seninle benimde bugün düşüğüm başladı 5 haftalık, umarım bir an önce sağlıklı gebelik haberimizide paylaşırız seninledualarımdasın
Bende 8 haftalık gebeliğim bugün sona erdi .Şuan aynı duyguları paylaşıyoruz seninle benimde bugün düşüğüm başladı 5 haftalık, umarım bir an önce sağlıklı gebelik haberimizide paylaşırız seninledualarımdasın
Allah yardımcınız olsun çok zor bişey gerçektenBende 8 haftalık gebeliğim bugün sona erdi .
Kahverengi akıntı başladı 4 gün önce doktor progeston fitil verdi iğne yaptı sonra geçecek diye beklerken bugün kan geldi acile gittim . Daha iki gün önce gümbür gümbür atan kalbi bugün durmuştu . Hala inanmakta güçlük çekiyorum . Ve çok korkuyorum nasıl düşecek gorecekmiyim dayanamam diye korkuyorum . Dualarınizi esirgemeyin lütfen
Aminnn inşallah en kısa zamanda nasip etsin AllahımAllah yardımcınız olsun çok zor bişey gerçektenBenimki 5 haftalikti ve çok istiyorduk 1 senedir olmuyordu. Nasip değilmiş yiyecek ekmeği yokmuş... Allah kucağımızı boş bırakmasın tekrar sağlıklı bir şekilde güzel haberler verelim birbirimize
Amin inşallah canımAminnn inşallah en kısa zamanda nasip etsin Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?